Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 24χρονη Τυφλώθηκε από makeup....!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....!!Αναζητά δότη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση αμφιβληστροειδούς.....!!


ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 24χρονη Τυφλώθηκε από makeup....!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....!!Αναζητά δότη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση αμφιβληστροειδούς.....!!











Η 24χρονη αποφάσισε να φτιάξει τα δικά της καλλυντικά και το πλήρωσε με την όρασή της.

Μια 24χρονη κοπέλα τυφλώθηκε από καλλυντικά τα οποία κατασκεύασε η ίδια στο σπίτι, με τους γιατρούς να προσπαθούν να αποκαταστήσουν την όρασή της σε κάποιον, έστω, βαθμό.
Η ζωή της Marta Bustos από την Ισπανία έμοιαζε με ρομαντική ταινία. Ερωτεύτηκε έναν Αμερικανό και μετακόμισε μαζί του στο Σιάτλ, με την ίδια να δηλώνει πως αποφάσισε αυτή την αλλαγή «για την αγάπη».

Η άτυχη κοπέλα, ωστόσο, αποφάσισε να φτιάξει μόνη της τα καλλυντικά της και το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί έγκαυμα και στα δυο μάτια. Αμέσως διακομίστηκε στο Harborview Medical Centre, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για σώσουν την όρασή της. Δεν τα κατάφεραν.
Πλέον, η άτυχη γυναίκα αναζητά δότη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση αμφιβληστροειδούς.

«Η Marta έχει μια πολύ καλή ιατρική ομάδα γύρω της, η οποία κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Μας διαβεβαιώνουν πως θα δει ξανά. Δεν γνωρίζουμε το ποσοστό, αλλά μόνο ότι θα δει ξανά. Ελπίζουμε σε ό,τι καλύτερο», δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Οι γιατροί εικάζουν πως η Marta χρησιμοποίησε αρκετό υδροξείδιο του νατρίου, με αποτέλεσμα να υποστεί τα εγκαύματα.