Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ....!!Viva la Revolution!! ΕΤΟΣ 2020...!!Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών κατά των επικυρίαρχων και επιβητόρων τού Πλανήτη.Ο ΝΤ.Τράμπ και 2.500.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη μέχρι στιγμής είμαστε μαζί του.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ...Ο ΝΤ.Τράμπ έχει αναλάβει το ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ρόλο, αυτό τού ΗΓΕΤΗ και αυτού που δίνει το ρυθμό παγκόσμια.

ΤΩΡΑ....!!Viva la Revolution!!
ΕΤΟΣ 2020...!!Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών κατά των επικυρίαρχων και επιβητόρων τού Πλανήτη.Ο ΝΤ.Τράμπ και 2.500.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη μέχρι στιγμής είμαστε μαζί του.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ...Ο ΝΤ.Τράμπ έχει αναλάβει το ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ρόλο, αυτό τού ΗΓΕΤΗ και αυτού που δίνει το ρυθμό παγκόσμια.




Viva la Revolution!!
Ο Τράμπ και 2.500.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη μέχρι στιγμής είμαστε μαζί του.
Για όποιον δεν το έχει καταλάβει είναι μιά Παγκόσμια Επανάσταση σε όλα τα πεδία εναντίον τών παγκοσμιοποιητών, νεοταξιτών,
άρρωστων ψυχικά, των μυστικών υπηρεσιών που έχουν εγκληματίσει και είναι ακόμη κάποιες ενεργές, τού τραπεζικού συστήματος των διεθνών τοκογλυφών, τού δολοφονικού παγκόσμιου κατεστημένου για την υγεία και το περιβάλλον, των Καρτέλ, τών εμπόρων ναρκωτικών και όπλων, των εμπόρων λευκής σαρκός και βρεφών, των διεφθαρμένων πολιτικών και κρατικών και διεθνών λειτουργών, των ιδρυμάτων πλυντηρίων βρώμικου χρήματος, των διευθύνοντων συμβούλων πολυεθνικών και μη, των σατανιστών και παιδεραστών, τού διεφθαρμένου Hollywood και βέβαια και τού 96% των μέσων μαζικής ενημέρωσης-εξαπάτησης παγκοσμίως γιατί το λειτούργημα τής ακριβούς ενημέρωσης το έκαναν εργαλείο προπαγάνδας, συκοφαντίας, επιβολής γνώμης (ψεύτικης πληροφόρησης δια της επανάληψης) και διαμόρφωσης συνειδήσεων και κοινής γνώμης, όντας ιδιωτικών συμφερόντων των επικυρίαρχων.
Τα Παγκόσμια και πολλά Εθνικά Δικαστήρια κάνουν υπερωρίες γιατί είναι δεκάδες χιλιάδες οι κατηγορούμενοι και οι συλλήψεις συνεχίζονται. Ο Τράμπ έχει αναλάβει το δυσκολότερο ρόλο, αυτό τού ηγέτη και αυτού που δίνει το ρυθμό παγκόσμια.
Όλοι σε αυτήν την επανάσταση, ο καθένας κάνει κάτι.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι η αφύπνηση τού κόσμου που έχει χαζέψει από την τηλεόραση και τον τύπο, μέσω κοινωνικών δικτύων και δια ζώσης συζητήσεων και ενημέρωσης.
Η επανάσταση συμβαίνει τώρα και είναι παγκόσμια.
Είναι ωραίο και είναι και αληθινό. Ναί είναι πρωτόγνωρο, είναι απίστευτο κι όμως συμβαίνει.
Αυτή η ψυχική σύνδεση των ανθρώπων παγκοσμίως χωρίς να είναι οργανωμένο είναι πολύ ισχυρή και συνεχώς μεγαλώνει. Το εμείς πάνω από το εγώ. Δεν χωράνε εγωιστές.
Άς σπάσουνε αυτό το εγώ τους που δεν τούς αφήνει να δούν και ας συμμετέχουν σε αυτην την πανέμορφη παγκόσμια αφύπνηση.
Πώς αλλιώς δηλαδή περιμένατε να γίνει ? Να κατέβει από τον ουρανό ο Θεός, οι Άγγελοι, οι Αρκτούριοι, οι Πλειάδιοι ή όποιοι άλλοι για να μάς σώσουν ?
ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι θα το κάνουμε αυτό μέσα από τον παγκόσμιο συντονισμό που δημιουργείται αποκτώντας τη γνώση τού τι συμβαίνει αυτη τη στιγμή, ποιός είναι ο αντίπαλος και ποιός είναι ο σκοπός.
Είναι ευχής έργο που ένα τέτοιο δύσκολο ρόλο τον έχει αναλάβει ο Τράμπ (χωρίς προσωπικό όφελος από την πρώτη στιγμή). Γιατί κάποιοι ενοχλούνται με τον Τράμπ χωρίς πραγματικά να γνωρίζουν.
Δηλαδή αν ήταν ο Τσέ Γκεβάρα ή ο Γκάντι ή ο Κέννεντυ ή όποιος άλλος θα ήταν εντάξει ? Μήπως κάποιους τούς χαλάει που μεταξύ άλλων έχει επιφέρει Ειρήνη παγκόσμια ?
Φίλοι και φίλες το παρόν λέει Τράμπ και το παρόν είναι το μόνο πραγματικό και μέχρι στιγμής και εκπληρώνει επάξια το ρόλο τού ηγέτη.
Η Απελευθέρωση των λαών τού Πλανήτη πρό των πυλών. Όλοι για ένα και ένας για όλους, ή αλλιώς : Όπου πάμε ένας, πάμε όλοι. Where We Go 1 We Go All. Η Μεγάλη Αφύπνιση. WWG1WGA.
https://www.facebook.com/photo.php
http://dionios.blogspot.com/2020/05/2020_16.html