Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.....;;;;;ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ...ΚΡΗΤΗ....Συγγενείς υποψιασμένοι ανοίξανε φέρετρο που υποτίθεται, είχε μέσα τον νεκρό, θύμα του κορωναϊού, covid-19....ΚΑΙ...ΒΡΗΚΑΝ...Άδειο φέρετρο....Φέρετρο με άμμο και ξύλα....!!Γι αυτό και τους νεκρούς τους βάζουν σε μεταλλικά φέρετρα, χωρίς τζάμι....Να μην βλέπεις τι έχει μέσα..... Μάλιστα, απειλούν και τους συγγενείς με πρόστιμα στα 10.000 Ευρώ για το αν ανοιχτεί το φέρετρο για εξακρίβωση.....!! [ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]


ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.....;;;;;ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ...ΚΡΗΤΗ....Συγγενείς υποψιασμένοι ανοίξανε φέρετρο που υποτίθεται, είχε μέσα τον νεκρό, θύμα του κορωναϊού, covid-19....ΚΑΙ...ΒΡΗΚΑΝ...Άδειο φέρετρο....Φέρετρο με άμμο και ξύλα....!!Γι αυτό και τους νεκρούς τους βάζουν σε μεταλλικά φέρετρα, χωρίς τζάμι....Να μην βλέπεις τι έχει μέσα.....
Μάλιστα, απειλούν και τους συγγενείς με πρόστιμα στα 10.000 Ευρώ για το αν ανοιχτεί το φέρετρο για εξακρίβωση.....!!
[ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]










Φέρετρο με άμμο και ξύλα.

Συγγενείς υποψιασμένοι ανοίξανε φέρετρο που υποτίθεται, είχε μέσα τον νεκρό, θύμα του κορωναϊού, covid-19, αλλά βρήκαν ένα μαξιλάρι, άμμο και ξύλα.

Δηλαδή μας κοροϊδεύουν.

Γιαυτό και τους νεκρούς λέει τους βάζουν σε μεταλλικά φέρετρα, χωρίς τζάμι.

Να μην βλέπεις τι έχει μέσα.

Μάλιστα, απειλούν και τους συγγενείς με πρόστιμα στα 10.000 Ευρώ για το αν ανοιχτεί το φέρετρο για εξακρίβωση !


Προσέξτε τους συγγενείς σας. Βεβαιωθείτε για την αιτία την οποία απεβίωσαν και ζητήστε να αναλάβετε εσείς την ταφή και όχι οι «γιατροί» στα νοσοκομεία.
Ακούγεται, ότι τα πτώματα, τα προορίζουν για όργανα, αίμα, αδρενοχρώμιο, για να ξαναζωντανέψουν και να γιατρέψουν όλους αυτούς τους διάσημους, που πεθαίνουν λόγο στέρησης, των ουσιών αυτών.
Άλλοι από αυτούς έχουν τον Covid-19, τον θανατηφόρο, τον οποίο τον λάβανε μέσω του μολυσμένου αδρενοχρωμίου και άλλοι απλά νοσήσανε βαριά επειδή ο οργανισμός τους είναι εξαιρετικά επιρρεπής, σε αυτό το βιολογικό όπλο, λόγο του ότι δεν λειτουργεί σωστά η φεριτίνη στο αίμα τους.
Το άδειο φέρετρο από το δήθεν θύμα του κορωναϊού (Video)
Το αποτέλεσμα μη σωστής λειτουργίας της φεριτίνης, είναι να μην μπορεί να ελέγξει την περιεκτικότητα σιδήρου στο αίμα, με αποτέλεσμα τα επίπεδα να είναι υψηλά και έτσι το άτομο μέρα με την μέρα να νοσεί όλο και πιο βαριά, έχοντας ανάγκη αλλαγή αίματος, αλλά και οργάνων.
Γι’ αυτό και σας λέγαμε να προσέχετε τα παιδιά σας και τους ηλικιωμένους.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να το δείτε σοβαρά.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.
Δείτε πώς μας δουλεύουν …
Φέρετρα “πούπουλα”. Άδεια, για τις ανάγκες της τηλεόρασης.
 www.nikosxeiladakis.gr