Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΚΑΙ...ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ..!!BOOM ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....!!Qanon –Q Επικείμενα Γεγονότα Αόρατος Πόλεμος στον οποίο και ο Τραμπ και ο πρωθυπουργός μας έχει αναφερθεί προ ημερών....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΓΕΛΑΜΕ....ΤΩΡΑ....;;;


ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΚΑΙ...ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ..!!BOOM ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....!!Qanon –Q  Επικείμενα Γεγονότα Αόρατος Πόλεμος στον οποίο και ο Τραμπ και ο πρωθυπουργός μας έχει αναφερθεί προ ημερών....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΓΕΛΑΜΕ....ΤΩΡΑ....;;;







Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική και όχι μόνο… σχετικά με τον κορονοϊό, το κίνημα Q η Qanon και τον αόρατο πόλεμο στον οποίο και ο Τραμπ και ο πρωθυπουργός μας έχει αναφερθεί προ ημερών.
.
Ξεκινάω από τα πολύ βασικά.
.
1. Ο προεκλογικός λόγος του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 με ελληνικούς υποτίτλουςhttps://www.facebook.com/gamemmaster/videos/10221489400681755/
.
2. Εν συνεχεία πληροφορίες σχετικά με τον Q η Qanon τα αγγλικά μηνύματα του οποίου μπορεί κανείς να βρει εδώ: https://www.qmap.pub  Η εφημερίδα καθημερινή αναφέρθηκε πριν χρόνια στον Q και το κίνημα αυτό με μοναδικό σκοπό να το απομυθοποιήσει στους νεο-αφυπνιζόμενους πολίτες χαρακτηρίζοντας το ως “ακροδεξιά θεωρία συνωμοσίας”. Το άρθρο της καθημερινής μπορείτε να το βρείτε εδώ:
https://www.kathimerini.gr/980065/article/epikairothta/kosmos/o-tramp-kai-to-epikindyno-gramma-q
.
Έκτοτε κανένα άλλο ελληνικό μέσο ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στον Q και ας έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε με την εκλογή του Τραμπ.
.
Τι είναι ο Q η Qanon; 
.
O Q, η ο Qanon, η η ομάδα Q που μοιράζεται μηνύματα με τον κόσμο, είναι ένα επιτελείο δέκα ανθρώπων πάνω κάτω.. που έχουν πρόσβαση στις ποιο απόρρητες πληροφορίες του πλανήτη (Q clearance) και γνωρίζουν την ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας.
.
Αυτή η ομάδα από τότε που εξελέγη ο Τραμπ ως πρόεδρος της Αμερικής το 2016 άρχισε να μεταφέρει μηνύματα στους ανθρώπους με σκοπό τη διάδοση της αλήθειας και την αφύπνιση τους.
.
Καθώς τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα από την κλίκα-ελίτ και δεν μεταφέρουν την αλήθεια στους ανθρώπους αλλά τη διαστρεβλώνουν με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν και να θολώνουν τα μυαλά των ανθρώπων… η ομάδα του Q χρησιμοποιήθηκε σαν δευτερεύον κανάλι ενημέρωσης και σαν δίαυλος επικοινωνίας (back channel) για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αυτός είναι και ο λόγος που στην συγκεκριμένη ομάδα (https://www.facebook.com/groups/prepare.for.change.greece/)  έχουμε μεταφράσει πολλά από τα μηνύματα του Q στα ελληνικά.
.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Qanon μπορείτε να διαβάσετε εδώ.👇
.
.
.
.
Qanon Μέρος 5https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221595861703214&set=gm.2730364203667711&type=3&theater&ifg=1.
Ένα πρόσφατο (χτεσινό) μήνυμα του Q είναι αυτό: 
BOOM ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
Η προδοσία δεν έχει καλή κατάληξη στο τέλος.
Q (Η εικόνα “boom” δεν ήταν μέρος του αρχικού μηνύματος του Q, την πρόσθεσα εγώ για εφέ). . Αναφέρεται στην προδοσία του FBI το οποίο μέσω του Ομπάμα, του τότε διευθυντή του FBI James Comey και πολλούς άλλους προσπάθησαν να ρίξουν έναν εν ενεργεία Πρόεδρο των ΗΠΑ με πολλούς ψεύτικους τρόπους, Russia Hoax, Impeachment, κτλ. Πρόσφατα γίνεται ΧΑΜΟΣ στην Αμερική με έγγραφα που βγήκαν στη δημοσιότητα και αφορούν τον Michael Flynn (στρατηγό και πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ) τον οποίο παγίδεψε το FBI με σκοπό να τον ρίξει και να χτυπήσει την κυβέρνηση Τραμπ. Από αυτά τα έντυπα βγαίνει πλέον στο Φως όλη η αλήθεια… ότι ο Flynn είναι αθώος… και ότι υπήρξε προδοσία από τη μεριά του αμερικανικού παρακράτους (κλίκα) και των μυστικών υπηρεσιών για να καθαιρέσουν τον Τραμπ. . Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν στην Αμερική 160.000 σφραγισμένα κατηγορητήρια (sealed indictments) που αφορούν μέλη της κλίκας και του παρακράτους (Ομπάμα, Χίλαρυ, Comey κτλ), τα οποία όταν έρθει η στιγμή (άμεσα) θα αποσφραγιστούν και οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν στο σκαμνί του δικαστηρίου… αν δεν εκτελεστούν για προδοσία.


Άλλη μία εικόνα που δημοσίευσε πρόσφατα και ανφέρεται στην #ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ (συλλήψεις μελών της κλίκας-ελίτ στην Αμερική είναι αυτή. Την μετέφρασα εγώ στα Ελληνικά απλώς.
Τα γεγονότα σε λίγες μέρες στην Αμερική θα είναι καταιγιστικά. Δε σας το λέω για να σας εντυπωσιάσω, δεν έχω λόγο, σας το αναφέρω επειδή είναι η αλήθεια που ξέρω βάση των όσων διαβάζω και γνωρίζω.
Με εκτίμηση Μ. Δ.