Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ....!!ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ....ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΝ ΖΩΗ...!!ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....!!Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης....ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ....ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ...ΚΑΙ....Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ....ΠΙΣΤΟΙ..ΣΩΘΕΙΤΩ...ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ....ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...!!ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ....!!ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ....ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΝ ΖΩΗ...!!ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....!!Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης....ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ....ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ...ΚΑΙ....Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ....ΠΙΣΤΟΙ..ΣΩΘΕΙΤΩ...ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ....ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...!!ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....!![ΒΙΝΤΕΟ]






ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ, Αποκ. 6,9-11 – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης


…9 Και ότε ήνοιξε την πέμπτην σφραγίδα, είδον υποκάτω του θυσιαστηρίου τα ψυχάς των εσφαγμένων δια τον λόγον του Θεού και δια την μαρτυρίαν του αρνίου (Χριστού) ήν είχον. 

10 και έκραξαν φωνή μεγάλη λέγοντες, έως πότε, ο δεσπότης ο άγιος και ο αληθινός, ου κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών εκ των κατοίκων επί της γης; 

11 και εδόθη αυτοίς εκάστω στολή λευκή, και ερρέθη αυτοίς ίνα αναπαύσωνται έτι χρόνον μικρόν, έως πληρώσωσι και οι σύνδουλοι αυτών οι μέλλοντες αποκτέννεσθαι ως και αυτοί. 

Είναι πολλοί αυτοί που νομίζουν, ότι είμαστε στην εποχή του τελικού Αντιχρίστου, σε αυτόν που θα μπει ολόκληρος ο σατανάς μέσα του, δηλαδή στην εποχή του σφραγίσματος, εποχή τέλους του κόσμου. 

Εκθέτω μία τεκμηριωμένη απόδειξη σε όλους αυτούς, κυρίως ρασοφόρους, που δεν πρόσεξαν κρυπτογραφημένα, αλλά και εμφανέστατα χωρία της Κ. Διαθήκης για ένα μεγάλο γεγονός, το μεγαλύτερο μετά την Ανάσταση του Χριστού που λέγεται επαναευγγελισμός ή Παγκόσμιος Ευαγγελισμός και  δεν έχει πραγματοποιηθεί. 

Νομίζουν αρκετοί, ότι η επικράτηση της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο, είναι ένα γεγονός που δεν αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης! Ήταν δυνατόν!! 

Γιατί ο Χριστός μιλούσε με παραβολές; Από ευσπλαχνία για να μην κατακριθούν περισσότερο αυτοί που δεν θέλανε να εφαρμόσουν τα λόγια Του, εφόσον θα μάθαιναν και δεν θα έπρατταν! 

Γιατί είναι κλειδωμένη η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας στην Αποκάλυψη; Γιατί είναι κλειδωμένες και οι ψυχές των ανθρώπων, κατά το όνομα χριστιανών, αλλά όχι στην πράξη!  

Οι προφητείες, δόθηκαν για τους πιστούς (Απ. Παύλος), για τους απλούς στην πίστη και όχι για τους μορφωμένους ή τους εκλογικευμένους ή τους καναπεσάκηδες. Τους απλούς φωτίζει ο Θεός να καταλάβουν τα σημεία των καιρών. 

Θυμηθείτε την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, ο Χριστός το είχε προαναγγείλει σε πλήθος κόσμου, είχε δώσει και τα σημάδια. Οι χριστιανοί μόνο τα κατάλαβαν στον κατάλληλο καιρό και σώθηκαν στην Πέλλα της Ιορδανίας, οι άλλοι, ένα εκατομμύριο σφαγιάστηκαν από τους Ρωμαίους! 

Να λοιπόν που εδώ, οι δίκαιοι που έδωσαν την ζωή τους για την αλήθεια και τον Χριστό, διαμαρτύρονται στον Χριστό, αφού τους έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής, γιατί δεν απονέμει δικαιοσύνη για αυτή την αδικία στην γη που την αφήνει να διαιωνίζεται και του λένε:  

….. έως πότε, ο δεσπότης ο άγιος και ο αληθινός, ου κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών εκ των κατοίκων επί της γης; 

Και εσείς τι λέτε θα παραβλέψει ο Χριστός το δίκαιο αίτημα εκατομμυρίων μαρτύρων; Και που είναι η δικαιοσύνη Του; Και που είναι η δύναμή Του;  

Θα έρθει το τέλος του κόσμου και δεν θα ηττηθεί μια φορά ο κοσμοκράτωρ τούτου του κόσμου, από τον Παντοκράτωρ Δημιουργό του; 

Και η υπόσχεση του Χριστού, ως απάντηση στους μάρτυρές του, στον Ευαγγελιστή Ιωάννη δόθηκε στον στίχο 11:  

…… και ερρέθη αυτοίς ίνα αναπαύσωνται έτι χρόνον μικρόν, έως πληρώσωσι και οι σύνδουλοι αυτών οι μέλλοντες αποκτέννεσθαι ως και αυτοί. 

Απομένει ένα υπόλοιπο από τους μάρτυρες Χριστιανούς της Συρίας και όσους ακόμα θα θυσιαστούν μέσα στην περίοδο του ήδη υφιστάμενου τρίτου παγκοσμίου πολέμου. 

Δηλαδή βρισκόμαστε στο τέλος του κλεισίματος της τέταρτης σφραγίδος. 

Το άνοιγμα της πέμπτης σφραγίδος θα ξεκινήσει με την ανάδειξη του Αυτοκράτωρ Έλληνα Ιωάννη.  

Όταν θα αναλάβει την παγκόσμιά Ιεραποστολή του κηρύγματος του Ευαγγελίου ο Ιωάννης, ο διάβολος και τα διαβολάκια του θα μπουν σε στάση και οι διαβολεμένοι άνθρωποι θα έχουν ήδη χαθεί, από τον πόλεμο. Και όσοι κακοί μείνουν δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς αρχηγό. 

Οι προφητείες του Χριστού, δηλαδή οι Αποκαλύψεις Του στους Αγίους Του είναι πολλές. Το ότι η Εκκλησία θεσμοθέτησε μέσα την Κ. Διαθήκη να υπάρχει ένα βιβλίο Αποκάλυψης μελλόντων γεγονότων να συμβούν παγκοσμίως δεν σημαίνει ότι είναι και η μόνη Αποκάλυψη που έκανε ο Χριστός.  

Πάμε λοιπόν να δούμε τι λέει ο Χριστός στον Ευαγγελιστή Ματθαίο! 

…. Και κηρυχθησεται τούτο το ευαγγέλιον της βασιλείας εν όλη τη οικουμένη εις μαρτύριον πάσι τοις έθνεσι, και τότε ήξει το τέλος. Ματθ 24, 14. 

Κηρύχθηκε αδερφοί μου το Ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη όπως ισχυρίζονται κάποιοι; Αν ναι, όπως λένε στους τρεις πρώτους αιώνες, γιατί δεν ήρθε το τέλος του κόσμου; Έχουν περάσει 17 αιώνες!! 

Και σε ποιον κόσμο αφού η Αμερική και η Αυστραλία έγιναν γνωστές στον παγκόσμιο χάρτη μόλις πριν πέντε αιώνες. 

Κήρυξε κανείς το Ευαγγέλιο στα βάθη της Ανατολής, Κίνα, Ιαπωνία, Μογγολία κ.τ.λ.;  

Άλλη σφραγισμένη (γιατί δεν την κατανοείτε) Αποκάλυψη του Χριστού στον Απόστολο Παύλο:  

….. ότι πώρωσις από μέρους τω Ισραήλ γέγονεν άχρις ου το πλήρωμα των εθνών εισέλθη, και ούτω πας Ισραήλ σωθήσεται Ρωμ. 11, 25-26. 

 Τι λέει εδώ ο Απόστολος Παύλος: Ότι οι ισραηλίτες θα παραμείνουν στο σκότος τους, ότι δηλαδή ο Μεσσίας δεν έχει έρθει, έως ότου όλα τα έθνη πιστέψουν και τότε και ο Ισραήλ θα επιστρέψει. Δηλαδή θα βαπτιστούν Χριστιανοί (η πλειοψηφία). Αυτό σημαίνει το «σωθήσεται». 

Άραγε περιμένουμε την επιστροφή των Εθνών, δηλαδή επαναευγγελισμό, αφού οι Ισραηλίτες δεν έχουν μετανοήσει! 

Στάθηκα σε καίρια Αγιογραφικά χωρία, ως ατράνταχτη απόδειξη για τους πολέμιους της αναμενόμενης παγκόσμιας επικράτησης της Ορθοδοξίας, που είναι δίκαιο να γίνει μια φορά πάνω στην γη. 

Επίσης είναι δίκαιο να ελευθερωθεί και η Ελλάδα μας μία φορά στα νεότερα χρόνια, να ανακάμψει και να αναλάβει την αιώνια αποστολή της! Δηλαδή μετάδοση του Φωτός. 

Κάθε προφητεία από τις δεκάδες που έχουμε μελετήσει για την παγκόσμια επικράτηση της Ορθοδοξίας και τον παγκόσμιο ηγέτη της που θα την διαδώσει, τον Ιωάννη, είναι και μία Αποκάλυψη του Θεού στους Αγίους Του, διαχρονικά από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, τον Άγιο Μεθόδιο, τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστό σαλόν, τον Άγιο Κοσμά, τον Άγιο Ιωάννη τον Χοζεβίτημέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στην γερόντισσα από την Αττική, όπως στον δικό μου πνευματικό πατέρα που σας τα έδωσα ως μοναχός β.δ. Ελλάδος.  





ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.37 και όχι μόνο. 

Ο αναμενόμενος δικός τους παγκόσμιος ηγέτης, ο Κλώνος και ο ψευδοπροφήτης του ο πάπας, θα ηττηθούν, θα εξαφανιστούν και όλοι οι λαοί θα ζητήσουν τον πραγματικά Άγιο άνθρωπο να τους μεταδώσει Φως, Ορθοδοξία, αγάπη Χριστού και νέα τεχνολογία. 

Ενώ τα γνωρίζω χρόνια, δεν αναπαύθηκα ποτέ στην γνώση αυτή, αλλά έτρεξα με κίνδυνο της ζωής μου για την Ελλάδα, σε συλλαλητήρια, σε διαμαρτυρίες, σε ομιλίες ανά την χώρα, σε μάχες με τα Μ.Α.Τ, όπως στο Πισοδέρι και την Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία.  

Έδειξα οδό για να ακολουθήσετε εσείς που φοβάστε. 

Και ενώ γνώριζα ότι δεν θα χαθεί η Μακεδονία, δεν θα χαθεί η Ελλάδα!! 

Που είναι οι κατήγοροι της Αναλαμπής και συκοφάντες μου, δεν τους είδα ποτέ στους δρόμους! Και δεν μου απόδειξαν ποτέ Αγιογραφικά το αντίθετο! Γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίθετο! 

Εκ του ασφαλούς, χωρίς κάμψη γονάτων, αγάπη, και έργα παίρνουν την πένα και Θεομαχούν ονομάζοντας την Αναλαμπή (Ανάσταση) της Ορθοδοξίας, αίρεση! 

Ο Κύριος μας είπε κάποτε, ότι όποιος πολεμά την προφητευμένη Αναλαμπή δεν θα έχει καλό τέλος! 

Όποιος έχει μέλλοντα γνώση, πρέπει να συμβάλει να πραγματοποιηθεί αυτή που έχει προαναγγελθεί από το Θεό, ειδάλλως έχει κατάκριμα. Διότι ο Θεός δεν φέρνει την αλλαγή εάν οι άνθρωποι δεν μετανοήσουν. 

Και συνεχίζω να σας κηρύττω μετάνοια, γιατί εάν δεν μετανοήσετε ειλικρινά, ίσως δεν δείτε την ένδοξη Ανάσταση της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας. 

Οι προφητείες αυτή την στιγμή λειτουργούν και ως βάλσαμο παρηγοριάς για όλα αυτά που προαναγγέλλονται από την σατανική παγκόσμια Ελίτ για το εμβόλιο που θα είναι και σφράγισμα και το 5G που σκοτώνει ανθρώπους. 

Δεν θα προλάβουν, ο Θεός έχει άλλα σχέδια για τον πυρήνα της ανθρωπότητας, την Ελλάδα! 

Τις αμαρτίες μας θα τις πληρώσουμε ακριβά, αλλά και η δικαιοσύνη του Θεού θα δικαιώσει την αιώνια σκλαβωμένη και μισούμενη πατρίδα μας. 

Θα εκδικάσει και το δίκαιο αίτημα των μαρτύρων του που έχυσαν το αίμα τους γι΄αυτόν! Το έχει υποσχεθεί. Αποκ. 6,9-11. 

 Όποιος δέχεται προφήτη επειδή τον πιστεύει για προφήτη θα λάβει μισθό προφήτη – Ιησούς Χριστός. 



ta.moysis@gmail.com