Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ Ο...ΙΟΣ....;;;;Αναστάτωση στον Ευαγγελισμό....!!Είχε βρεθεί θετική προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και σήμερα τρία τεστ την έδειξαν αρνητική....!!


ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ Ο...ΙΟΣ....;;;;Αναστάτωση στον Ευαγγελισμό....!!Είχε βρεθεί θετική προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και σήμερα τρία τεστ την έδειξαν αρνητική....!!









Συναγερμός σήμανε στον Ευαγγελισμό, μετά την είδηση ότι προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας προσβλήθηκε από τον κορονοϊό - Μετά από τρία επαναληπτικά τεστ βρέθηκε αρνητική
Αν και ο δειγματοληπτικός έλεγχος στο προσωπικό της κλινικής COVID-19 του Ευαγγελισμού, έδειξε ότι η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, είναι θετική στον κορονοϊό, χωρίς να έχει εμφανίσει καθόλου συμπτώματα, τα γεγονότα σήμερα ανατράπηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες και από την ΠΟΕΔΗΝ, και στα τρία επαναληπτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε η προϊσταμένη ήταν αρνητικά. Επίσης αρνητικά είναι και στο υπόλοιπο προσωπικό.
Για προληπτικούς λόγους τα 30 μέλη του υγειονομικού προσωπικού θα μείνουν για λίγες ημέρες σε κατ΄οίκον περιορισμό.
Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου διατέχθηκε καθολικός έλεγχος για τη νόσο σε όλο το προσωπικό των Μονάδων COVID-19, ήτοι στις κλινικές νοσηλείας, στις 3 ΜΕΘ και στα ΤΕΠ του κορονοϊού.
Τι ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ
«Καλά είναι τα νέα στον Ευαγγελισμό. Τα τρία επαναλαμβανόμενα τεστ στην προϊσταμένη που χθες βρέθηκε θετική στο κορονοϊό ήταν αρνητικά. Επίσης αρνητικά είναι και στο υπόλοιπο προσωπικό. Οι 30 συνάδελφοι θα παραμείνουν σπίτι και θα επιστρέψουν σε λίγες ημέρες», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης (07/05) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο κ. Γιαννάκος είχε δηλώσει στο Newsbomb.gr, ότι το γεγονός πως η νοσηλεύτρια ήταν ασυμπτωματική δείχνει την ανάγκη για ευρύ διαγνωστικό έλεγχο στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, αλλά και την επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού.
«Κλείνει μία κλινική για COVID-19 στον "Ευαγγελισμό". Προκειμένου να μεταφερθεί το προσωπικό σε άλλες κλινικές, έγιναν προληπτικά τεστ για κορονοϊό. Έτσι βρέθηκε θετική η προϊσταμένη νοσηλεύτρια, η οποία ήταν τελείως ασυμπτωματική», δήλωσε στο Newsbomb.gr.
«Αυτό δείχνει πόσο απαραίτητα είναι τα τεστ σε όλο το υγειονομικό προσωπικό, ακόμα και σε όσους δεν έχουν συμπτώματα», shme;ivse ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
«Μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρας», προσθέτει.
Όλο το προσωπικό της κλινικής βγήκε σε καραντίνα 7 ημερών.
Μετά τις 7 ημέρες θα γίνουν ξανά τεστ και οι υγειονομικοί θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους.