Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Μήνυμα....!!Η Ρωσία χρειάζεται την Ελληνο-ορθοδοξία και θα την έχει....!!Θέτει την Ελλάδα σε θέση ΗΓΕΤΗ στο παγκόσμιο στερέωμα...!!Είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»....!!ΧΑΡΤΗΣ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Μήνυμα....!!Η Ρωσία χρειάζεται την Ελληνο-ορθοδοξία  και θα την έχει....!!Θέτει την Ελλάδα σε θέση ΗΓΕΤΗ στο παγκόσμιο στερέωμα...!!Είναι μέρος του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»....!!ΧΑΡΤΗΣ









Εάν ΗΠΑ και Ρωσία ( Τράμπ – Πούτιν ) έχουν τις καλύτερες σχέσεις στην Ιστορία τους , ποιος είναι ο αντίπαλος ; Η απάντηση στο τέλος .
Όσο εσείς – αγαπητοί ,φίλες και φίλοι – μαθαίνετε πως να βάζετε τη Μάσκα και να πλένεται τα χέρια σας για να προστατευτείτε στη φαντασία σας από το νέο κορωναϊό , ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία η αδιανόητη 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»
Είτε αρέσει στους ανθέλληνες , είτε όχι . Βλέπετε, τους ΦΥΛΑΚΕΣ δεν μπορούν να τους ελέγξουν , ούτε κατά διάνοια Έχουν ενεργοποιήσει σχέδιο και όραμα , πριν τα δικά τους .
Ένα σχέδιο (ενεργοποιήθηκε αρχές 2019 ) που θέτει την Ελλάδα ( ως δυναμική ) σε θέση ΗΓΕΤΗ στο παγκόσμιο στερέωμα . Μην ξεχνάτε την άποψή μας πως , μια ενωμένη Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχτεί μία Μεγάλη Ελλάδα.
Ένα σχέδιο που μεταχειρίζεται τις Ελληνικές Κυβερνήσεις ως πιόνια σε μια ΜΕΓΑΛΗ σκακιέρα .
Ένα σχέδιο , οι εμπνευστές του οποίου , ¨έχουν σκάσει στα γέλια ¨ με τις προσπάθειες ανθελλήνων και υποτακτικών ξένων προς τα ελληνικά συμφέροντα δυναμένων , να ακυρώσουν το σκοπό του.
Να ενθυμίσουμε τι περιλαμβάνει στις παράλληλες φάσεις του;
Στην 1η φάση. Τη μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και σε αυτόνομο κρατίδιο . Την είσοδο της , αρχικά στην ΕΕ και μέσω αυτής , στην Ελλάδα .
Στη 2η φάση . Πέραν της σταδιακής κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών ( βρίσκεται σε εξέλιξη και κερδίζει συνεχώς έδαφος ) , έχει σκοπό – που έχει επιτευχθεί σχεδόν – να στηθεί μια ολέθρια παγίδα στον Ερντογάν στη Λιβύη .
Στην 3ης φάση . Η δημιουργία του 3ου πολεμικού μετώπου της Τουρκίας .Να συγκλίνουν τα συμφέροντα ώστε , οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ , της Αιγύπτου , της Λιβύης του Χάφταρ , της Κύπρου , ίσως και της Ελλάδας να καταλάβουν το « γεωπολιτικό ΣΤΡΑΤΗΓΕΊΟ» της Τουρκίας από το 1974 στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο , που δεν είναι άλλο από τα Κατεχόμενα της Κύπρου . Σκοπός , να λυθεί το Κυπριακό όπως επιθυμεί η ψυχή του Ελληνισμού. Εδώ υπάρχουν εξελίξεις που θα ¨σπάσουν την καρδιάς σας¨
Τούτο θα συμβεί μόλις ο Χάφταρ αναλάβει ΑΠΟΛΥΤΑ την εξουσία και διατεθεί το ενεργειακό δυναμικό της χώρας «που τελεί σε δυτικό εμπάργκο» .
Στην 4η φάση . Η ενσωμάτωση της «Βόρειας Ηπείρου » στην Ελλάδα ως ανάχωμα στο μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια . Αυτήν την κίνηση θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα , αντί να παραχωρήσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ .
Στην 5η φάση . Στη φάση αυτή ΣΤΟΧΟΣ είναι η Τουρκία ( ήδη έπεσε μέσα στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ που στήθηκε ), η εγκαθίδρυση της Ρωσίας σε Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη με αντάλλαγμα να προστατέψει την Ελληνο-ορθοδοξία , (το γεωπολιτικό αυτό χαρτί δίνεται ήδη στη Ρωσία ) και άλλα , που δεν είναι του παρόντος να γνωστοποιηθούν .
Όσο λοιπόν οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας βρίσκονται στο καλύτερό τους σημείο , τόσο οι ηγεμονικές αυτές χώρες θα βρίσκονται σε ¨πόλεμο¨ με τον εαυτό τους και τόσο , η ανατολή της Αυτοκρατορίας του Ελληνισμού θα ενοχλεί τους αποδέκτες του παρακάτω μηνύματος , εκτός ενός .
Συγνώμη εάν δεν το κατάλαβες , δε γίνεται πιο απλό !
Αποδέκτες του μηνύματος .
1-Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ
2- Μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα
3- Μεγάλη ( των μασόνων ) Στοά της Ελλάδος
4- Πρεσβεία Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα
5- Μέλη της Αθηναϊκής Λέσχης
Μαντέψτε γιατί παραλείπονται όλοι οι υπόλοιποι.
Αθήνα 3η /5ου 2020
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή ) Coordination Secretary