Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ....ΠΟΥ...ΑΠΑΤΟΥΝ...!!Εύη Πούμπουρα:Ελληνίδα ομογενής μυστική πράκτορας των ΗΠΑ ....!!ΦΩΤΟ


ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ....ΠΟΥ...ΑΠΑΤΟΥΝ...!!Εύη Πούμπουρα:Ελληνίδα ομογενής μυστική πράκτορας των ΗΠΑ ....!!ΦΩΤΟ










Το όνομά της έχει αρχίσει και παίρνει μυθικές διαστάσεις - Είναι πρώην μυστική πράκτορας των ΗΠΑ, με καταγωγή από την Ελλάδα και βάλθηκε εκτός από τις ΗΠΑ να κατακτήσει την Ευρώπη - Ποια είναι η Εύη Πούμπουρα;
Επρεπε να είναι συνεχώς ενήμερη για όλες τις τρομοκρατικές ομάδες, εξτρεμιστικές οργανώσεις, εγκληματικές συμμορίες, καρτέλ ναρκωτικών και όλες γενικά τις απειλές για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και των προέδρων της, σε ολόκληρο τον Κόσμο.
Ο λόγος για την Εύη Πούμπουρα (Evy Poumpouras), 43 χρόνων, η οποία στα 12 χρόνια που υπηρέτησε ως «μυστικός πράκτορας» στην CIA, αλλά και στην υπηρεσία Secret Service του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και επιφυλακή και μπορούσε να προβλέψει, σχεδιάσει και εκτελέσει τις επιχειρήσεις προστασίας των προέδρων Κλίντον, Μπους πατέρα και γιου, και Ομπάμα.
Μεγάλωσε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και επειδή οι Ελληνες μετανάστες γονείς της φοβόντουσαν για την ασφάλειά της και δεν την άφηναν να βγει έξω, εκείνη πεισμάτωσε, εργάστηκε σκληρά και έφτασε στο σημείο να μπορεί να εγγυηθεί την προσωπική ασφάλεια των Αμερικανών Προέδρων στα πολύ επικίνδυνα από πλευράς ασφάλειας ταξίδια τους στο εξωτερικό και στις μετακινήσεις τους μέσα στην Αμερική. Τώρα κατακτά τη Μεγάλη Βρετανία και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Η Ελλάδα την παρακολουθεί με υπερηφάνεια και δεν θα αργήσει να της κάνει πρόταση συνεργασίας όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Εθνικός Κύρηκας.
Η γοητευτική ομογενής πρώην πράκτορας της Secret Service του Λευκού Οίκου, Εύη Πούμπουρα, παραιτήθηκε από την υπηρεσία της την κατάλληλη στιγμή για να επιτύχει τον εξίσου δύσκολο στόχο, την κυριαρχία στον απαιτητικό χώρο των τηλεοπτικών Μέσων Ενημέρωσης και της επικοινωνίας.


Η εμφάνισή της δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβητήσεων.
Ποια είναι η Εύη Πούμπουρα;
Στη Βρετανία, οι «Κυριακάτικοι Τάιμς» της αφιέρωσαν μια σχεδόν ολόκληρη σελίδα και την παρουσίασαν σαν το μοντέλο της γυναίκας του μέλλοντος. Ετοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία, θαρραλέα και ταυτόχρονα δημιουργική και πολύ επικοινωνιακή.
Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Becoming Bullet proof: Life Lessons from a Secret Service Agent» από βρετανικό εκδοτικό οίκο την περασμένη Πέμπτη, η κυρία Πούμπουρα υπήρξε ένα από τα λίγα θέματα που επέλεξε η γνωστή εφημερίδα του Λονδίνου, εκτός από την πανδημία του κορωνοϊού που κυριαρχεί τις μέρες αυτές, για να ενημερώσει τους αναγνώστες της. Στη λεζάντα που συνοδεύει το τρίστηλο πραγματικά γοητευτικό πορτραίτο της, η εφημερίδα αναφέρει ότι βραβεύτηκε με το βραβείο «Volour Award» το μεγαλύτερο για πράξεις ηρωισμού στο Λευκό Οίκο για τις ηρωικές προσπάθειες διάσωσης των εγκλωβισμένων στους Δίδυμους Πύργους του Μανχάταν, που κατέρριψαν με επιθέσεις αυτοκτονίας οι τρομοκράτες τον Σεπτέμβριο του 2001.
Το βιβλίο της, όπως ανέφερε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι, χωρίζεται σε τρία μέρη. Το πρώτο αφορά στην αυτοπροστασία από άμεσες επιθέσεις και απειλές. Ως μέλος της ομάδας προστασίας των Προέδρων των ΗΠΑ, η κυρία Πούμπουρα γνωρίζει πώς μπορεί η κάθε γυναίκα και άνδρας να βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, να γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις, να μπορεί να τις προβλέψει, να τις αξιολογήσει, καθώς και να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα τις εξουδετερώσει.
Το δεύτερο τμήμα του βιβλίου της αφορά την ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς πώς σκέφτονται και τι προτίθενται να κάνουν οι άνθρωποι γύρω τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προβλέψουμε και να μελετήσουμε τις πραγματικές προθέσεις και συμπεριφορές των συνανθρώπων μας. Πρέπει να μπορούμε να το κάνουμε αυτό για να είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε σωστά, αλλά και να αντιμετωπίζουμε τον κάθε κακοπροαίρετο, υπογραμμίζει. Η ίδια είναι ειδικευμένη στην εκμαίευση πληροφοριών και στη χρήση του ανιχνευτή ψεύδους.
Στο τρίτο μέρος η χαρισματική Ελληνίδα ομογενής, που μιλάει ελληνικά, αραβικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά, αναφέρεται στο πώς μπορούμε να επηρεάσουμε τους συνανθρώπους μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας, καθώς και πώς να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα για τον εαυτό μας στο κοινωνικό σύνολο και στα άτομα που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Ο στόχος αυτός, στον οποίο αφιερώνεται τεράστιο ποσοστό της ανθρώπινης προσπάθειας, των κυβερνήσεων, των επιστημόνων, των επιχειρηματιών και του καθενός από μας, προβλέπεται να κυριαρχήσει ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον, στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή, αλλά και στις σχέσεις μεταξύ των κρατών και στην παγκόσμια οικονομία.
Μετά την παραίτησή της από την υπηρεσία προστασίας του Λευκού Οίκου, η κυρία Πούμπουρα διδάσκει σε πανεπιστήμια, έχει δικό της πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κανάλι Bravo, συνεργάζεται και εμφανίζεται σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και δίνει διαλέξεις σε μεγάλες εταιρείες για θέματα ασφάλειας, εξωστρέφειας και διείσδυσης στην αμερικανική και διεθνή αγορά.
Στα μάτια των Ευρωπαίων, κρίνοντας από τους «Κυριακάτικους Τάιμς» του Λονδίνου που την προβάλουν με θαυμασμό, η Ελληνίδα από το Κουίνς είναι ό,τι πιο μοντέρνο και δυναμικό μπορεί να παρουσιάσει η αμερικανική κοινωνία και ο Απόδημος Ελληνισμός.