Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΕΙΓΟΝ...!!«Φύγετε από το Νομό Αττικής ΟΣΟΙ μπορείτε...Υπάρχουν πολλοί ΛΟΓΟΙ ωστόσο ένας είναι ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ»...!!«Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο»....!!«ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ»....!!

ΕΠΕΙΓΟΝ...!!«Φύγετε από το Νομό Αττικής  ΟΣΟΙ μπορείτε...Υπάρχουν πολλοί ΛΟΓΟΙ ωστόσο ένας είναι ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ»...!!«Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο»....!!«ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ»....!!







Κάποιος έπρεπε να πάρει την απόφαση ευθύνης και το έκαναν ΑΥΤΟΙ . Μην περιμένετε από την Πολιτεία για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος .
Γράφει ο Michael Τ Psilakis , εξωτερικός συνεργάτης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .
Το ποσοστό τω νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα σε ημερήσια βάση έπεσε και παραμένει αρκετά πλέον κάτω από το 5% των ελεγχόμενων δειγμάτων , που σημαίνει ότι και η μεταδοτικότητα της νόσου έχει εξασθενήσει σημαντικά .
Τούτον άλλωστε τον όρο θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τη λήξη του συναγερμού και για να αποφασιστεί η άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβάλλεται εξαιτίας του νέου κορονοϊού . Τούτο εφάρμοσε πρόσφατα και η Ορθόδοξη Σερβία μέσω της Βουλής των αντιπροσώπων της.
Μια Σερβία των 7.000.000 πολιτών , με μεγαλύτερη πυκνότητα από την Ελλάδα και με πάνω από 200 θανάτους (από , η με ) Κορονοϊό στα 10.000 κρούσματα περίπου .
Η αυθόρμητη αυτή και ανώνυμη , πολυδιάστατη δράση Πολιτών και όχι μόνον , που ακούει στο όνομα «ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ» , έδωσε χθες 15 Μαΐου στη δημοσιότητα το σχέδιο της επόμενης ημέρας το οποίο ( προσωπική μου άποψη ) είναι πολύ πιο πάνω απ όλα όσα φέρεται να έχουν εκπονηθεί , και το οποίο είναι προϊόν μιας ξεκάθαρης ζύγισης μεταξύ , αυτών που θα κοστίσει η παράταση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και αυτών που θα βαρύνουν ασήκωτα εξαιτίας της κατάπτωσης της οικονομίας .
Το σχέδιο αυτό , που το έχουν ονομάσει «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» από το όνομα της ανθρωπόμορφης θεότητας της ελληνικής μυθολογίας που ήταν συνυφασμένη με την έννοια της θεραπείας επί πάσας νόσου , ουσιαστικά ΑΙΡΕΙ κάθε μέτρο και κάθε περιορισμό που επιβλήθηκε για την προστασία μας από τη νόσο που προκαλεί ο γνωστός ιός , εκτός ενός.
«Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά»
Επειδή η ομάδα αυτή πρεσβεύει ότι , δεν ενεργεί ποτέ εάν τούτο δεν το υποδείξει η κοινή γνώμη ( δείτε στο τέλος τι εννοώ ) , ένιωσα την ανάγκη να σας ξανα -παρουσιάσω αυτό το σχέδιο για ευνόητους λόγους , το οποίο άλλωστε θα βρείτε στο διαδίκτυο με τίτλο : «Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο και «κλείνουμε» το κεφάλαιο covid-19 . Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ». Ζήστε το»
 Σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» , άρση όλων των μέτρων και των περιορισμών από τον covid-19 , εκτός ενός :
{ « 1-Όταν μια κοινότητα ( από μια οικογένεια , μια πολυκατοικία έως ένα χωριό ή νησί ) είναι αυτό που λέμε πλέον «Covid Free» για 21 ημέρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα και κίνδυνος κάποιος να νοσήσει εκ των έσω αφού , ακόμα και εάν υπάρχουν ασυμπτωματικοί θα έχουν κλείσει τον κύκλο τους ή θα είχαν γίνει συμπτωματικοί .
Τι σημαίνει ΑΥΤΟ το ¨αξίωμα¨ ;
Ότι ΕΝΑΣ και μόνο κανόνας είναι αρκετός . Ποιος είναι ; «Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά» και αυτό για να προφυλαχτείς από ¨εισερχόμενο ¨
Ο Τουρισμός λοιπόν στις περιοχές αυτές – έχουμε αναφερθεί σ αυτές στο άρθρο μας που τιτλοφορείται «ΕΚΤΑΚΤΟ : Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού» – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ αρκεί να ακολουθηθεί – για τους εισερχόμενους – η τακτική της «κλειστής διαδικασίας » . Όλες οι κινήσεις των Τουριστών με ευθύνη του Ταξιδιωτικού Γραφείου και του ξενοδοχείου ή του υπευθύνου του καταλύματος να είναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ώστε το άτομο , να κινηθεί μέσα σε ένα κλειστό κοινωνικό κύκλο που θα μπορεί ΑΜΕΣΑ να ιχνηλατηθεί . Μια πιστοποιημένη «Covid Free» παρέα , γκρουπ , ομάδα κ.λπ , μπορεί να μπει σε αεροπλάνο και να επισκεφτεί ένα νησί μας
2- Κάντε ΟΛΟΙ όσοι μπορείτε ΑΜΕΣΑ το αντιφυματικό εμβόλιο για τους λόγους που αναφέρουμε στην από 4 Μαΐου ανάρτησή μας που τιτλοφορείτε « ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς » Μην περιμένατε τ αποτελέσματα της έρευνας από την Αυστραλία … θα αργήσουν πολύ .
3-Αναφορικά με την θεία κοινωνία για να τελειώνουμε με τους πλανεμένους και τους άθεους . Υπάρχουν πολλοί τρόποι ωστόσο ένας είναι ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ και ισχύει γι αυτούς που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Χριστό την ώρα που μεταλαβαίνουν . Το κουτάλι ( έτσι κι αλλιώς ήδη γίνεται ) θα σκουπίζεται με δύο πανιά που τοποθετούνται κάτω από το πιγούνι . Το πρώτο θα είναι ποτισμένο με αντισηπτικό και το δεύτερο θα ¨παίρνει ¨ ό,τι το 1ο εναπόθεσε επάνω και τέλος ,και οι πιστοί θα σκουπίζονται, μόλις κοινωνούν σε πετσέτες μιας χρήσης . Τα τρόφιμα ( στα Σούπερ Μάρκετ ) δεν μεταφέρουν τον ιό , έτσι δε λένε οι ειδικοί ;
4- ΔΩΣΤΕ αίμα όσοι μπορείτε , για να δείτε εάν έχετε ήδη αντισώματα του ιού , .Είναι δωρεάν . Οροεπιδημιολογική μελέτη η οποία γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και του υπουργείου Υγείας, ελέγχει ήδη ένα πολύ σημαντικός αριθμό δειγμάτων, τουλάχιστον 10.000 από αιμοδότες.
5-« Η ήπια πορεία της νόσου στη χώρα μας δεν συνοδεύεται από σημαντικά ποσοστά ανοσίας» δήλωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας διευκρινίζοντας μάλιστα ότι με βάση τις επιστημονικές εκτιμήσεις πιθανώς μόλις το 0,5% του πληθυσμού δημιούργησε ανοσία. Δηλαδή ΟΥΤΕ 50.000 άτομα δεν έχουν νοσήσει τους τρεις αυτούς τελευταίους μήνες στη χώρα . Τα μισά πάντως είναι στην Αττική .
Τι σημαίνει αυτό δεδομένου του ότι , ουσιαστικά έχουμε σπάσει την καραντίνα εδώ και 1 μήνα και στη βάση αυτών που είπε ο Ντόναλτ Τραμπ «Δεν Θα Χρειαστούμε Εμβόλιο Για Τον Κορωνοϊό – Θα Φύγει Μόνος Του» ;
Απλά φίλοι και φίλες !
Το μεγαλύτερο μέρος του φόβου , το μεγαλύτερο μέρος της απειλής από το νέο κορωνοϊό , είναι ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ γιατί απλά , δοθείσας της ευκαιρίας , έτσι τους βολεύει .
6- Φύγετε από το Νομό Αττικής , ΟΣΟΙ μπορείτε . Το ιϊκό φορτίο είναι πλέον τεράστιο και έτοιμο να εκραγεί δίνοντάς τους τις δικαιολογίες που προαναφέραμε . Ανακαλύψτε την Ελλάδα , τα χωριά μας και τα νησιά . Δώστε ζωή στην ύπαιθρο και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας .Προσοχή όμως !! Μην πουλήσετε τίποτα .»
Γιατί λοιπόν αναφέρομε σ αυτό !
Μην ξεχνάμε ότι η πανηγυρική Αναστάσιμη Παννυχίδα θα εορταστεί το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου κατά την Απόδοση της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα.
Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ λοιπόν έφτασε και μας έρχεται στο νου η προφητεία που ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός επανέλαβε , όταν έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας ¨Δάφνος¨
«Θα έρθει (το Ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».
Ποιο είναι (το Ποθούμενο) συν Έλληνες ; Γιατί στο σχέδιό της αυτή η Ομάδα παρακινεί «Φύγετε από την Αττική ΟΣΟΙ μπορείτε » , γιατί αναφέρεται στο πως θα λαμβάνεται η θεία κοινωνία; γιατί μας παρακινεί να μάθουμε να γίνουμε αιμοδότες και να κάνουμε το αντιφυματικό εμβόλιο ;
Μένει να δούμε και ν αξιολογήσουμε πολλά . Πάντως εμείς , ας είμαστε έτοιμοι , ακούγονται και λέγονται πολλά .
Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας
Michael Τ Psilakis , εξωτερικός συνεργάτης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .