Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΞΕΛΙΞΗ...ΜΑΥΡΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....!!Μην πέφτετε στην παγίδα....Αποκάλυψη του σχεδίου «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»...!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΞΕΛΙΞΗ...ΜΑΥΡΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....!!Μην πέφτετε στην παγίδα....Αποκάλυψη του σχεδίου «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»...!!










Ο.Υ.Α. ΠΡΟΣΟΧΗ !Μην πέφτετε στην παγίδα .Θέλουν την Ανοσία Αγέλης , θέλουν να σε μολύνουν με ευθύνη σου .

Ένα πρωτοφανές εγκληματικό σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες , φίλες και φίλοι . Ένα σχέδιο που σκοπό έχει να σου περάσει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι , δεν κινδυνεύεις τόσο , όσο σου λένε από το νέο κορωναϊό .
Δυστυχώς , σ αυτό το σχέδιό τους  βρίσκουν και πολλούς «φίλους μας» συνεργάτες τους  που άθελά τους το  προωθούν Σε αυτούς θα ρίξουν αργότερα την ευθύνη.
Το σχέδιο « Ας μολυνθούν με ευθύνη τους να τελειώνουμε , η Ανοσία Αγέλης η μόνη λύση » , ενεργοποιήθηκε τώρα , την κατάλληλη στιγμή που  θέλεις να ξεσκάσεις από την καραντίνα , τώρα που δεν αντέχεις άλλο και θελιές να ¨αποδράσεις ¨
Θέλουν να φτάσουν την ανοσία στον πληθυσμό στο 60-70% γρήγορα πλέον  , για να παρουσιάσουν δήθεν το θαυματουργό εμβόλιο , θέλουν πίσω την οικονομική τους επικυριαρχία πάνω σου .Μολύνσου εσύ ¨ηλίθιε¨ να ζήσω εγώ !!

Δεν παίζουμε σε πιθανότητες τη ζωή μας , τη ζωή αυτών που αγαπάμε , τη ζωή των διπλανών μας.
Βάλτε στην άκρη του μυαλού σας Ο,ΤΙ σας παρακινεί να  πέσετε  στην παγίδα αυτή και προστατευτείτε .
Ιδού πως δε θα γίνεις θύμα στα σχέδιά τους :
Κινήσου ΕΛΕΥΘΕΡΑ μέσα από κανόνες . Πήγαινε ΟΠΟΥ ΘΕΣ εφαρμόζοντας το ατομικό σου σχέδιο Ε.Κ.Α.Β
-Εντόπισε που ¨κατοικεί ¨ ο ιός ή που μπορεί να ζει .
-Κράτα απόσταση ασφάλειας καλού – κακού . Πάρε μέτρα
-Απόφυγέ τον ,έστω την τελευταία στιγμή
-Βγάλε τον από πάνω σου και μέσα από το σπίτι σου.
Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την αποκάλυψη του σχεδίου «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»  για την οριστική έξοδο από την ¨απόκοσμη αυτή ατμόσφαιρα ¨
Λίγες ημέρες και , « οι καρδιές σας θα σπάσουν από χαρά »
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ