Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ....!!Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη το καλοκαίρι....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.....!!(ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ....!!Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη το καλοκαίρι....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.....!!(ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ)







Η Τουρκία δεν διστάζει και αυτός είναι ο λόγος…



Όσο επιδεινώνεται η πολιτικοοικονομική κρίση στην Τουρκία, τόσο πιο πιθανό είναι ένα επεισόδιο με την Ελλάδα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε γενική ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή.



Όλα δείχνουν πως η Τουρκία ψάχνει τρόπους εξαγωγής της εσωτερικής έντασης που επικρατεί λόγω της σφοδρής οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη  χώρα μετά και τον κορωνοϊό.



Βλέπουμε μάλιστα πως οι Τούρκοι δεν διστάζουν ακόμα και να πυροβολήσουν.



Το ίδιο το Βερολίνο προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας για το περιστατικό που σημειώθηκε τον Απρίλιο στον Έβρο, όταν Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν προς την κατεύθυνση περιπόλου της FRONTEX, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες και Γερμανοί.



Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Der Spiegel, «η γερμανική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε στην Τουρκία για το περιστατικό, ενώ η ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών επέκρινε το γεγονός στον πρέσβη της Τουρκίας στο Βερολίνο και ζήτησε διευκρινίσεις».



Απαντώντας σε σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής των Πρασίνων Ιρένε Μίχαλιτς, η κυβέρνηση, επισημαίνει το περιοδικό, δήλωσε ότι «δεν μπορεί μεν να διαπιστωθεί εάν πυροβόλησαν στοχευμένα προς την κατεύθυνση των στελεχών της Frontex, ωστόσο το Βερολίνο εξέφρασε στην Τουρκία ανησυχία για το περιστατικό».



Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το σκηνικό αρχίζει να θυμίζει την εποχή πριν τον κορωνοϊό, όταν η Άγκυρα, σε καθημερινή βάση, επιχειρούσε να στήσει σκηνικό έντασης τόσο στο Αιγαίο όσο και στον Έβρο:



    Τούρκοι αστυνομικοί έχουν  αναπτυχθεί στην περιοχή  πέριξ του ποταμού του Έβρου, αμφισβητώντας Ελληνικό έδαφος και  παρεμποδίζοντας τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ να προχωρήσουν στα οχυρωματικά έργα τα όποια έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν οι Ελληνικές αρχές. Μάλιστα, βρετανικά ΜΜΕ, έκαναν αναφορά στο εν λόγω περιστατικό. Το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διάβημα προς την Τουρκική πλευρά, ενώ διαψεύδει πως Τούρκοι βρίσκονται αυτή την στιγμή σε ελληνικό έδαφος.



    Στο Αιγαίο οι υπερπτήσεις έχουν εκτοξευτεί, ακόμα και πάνω από μεγάλα νησιά, με την Τουρκία να διεκδικεί το μισό Αρχιπέλαγος.



    Η Άγκυρα ετοιμάζεται να στείλει ερευνητικά πλοία, συνοδεία πολεμικών, στα νότια της Κρήτης.



Η Τουρκία δεν διεκδικεί πλέον μικρές νησίδες! Καταπατά ελληνικά στρέμματα γης στον Έβρο, πυροβολεί στα σύνορα ακόμα και κατά της Frontex, ενώ ετοιμάζεται για «έφοδο» στην Κρήτη. Αυτά είναι τα σημάδια, τα οποία δείχνουν πως αυτό το Καλοκαίρι ενδέχεται να είναι πραγματικά «θερμό» και όχι απλά για να υπάρχουν «παχυλοί» ειδησεογραφικοί τίτλοι.


ΠΗΓΗ