Ticker

10/recent/ticker-posts

Παγκόσμιος πολεμικός «συναγερμός» στην Αρκτική – Υπερηχητικό «μήνυμα» ΝΤ.Τραμπ και Β.Πούτιν...!!(ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΜΜΕ)


Παγκόσμιος πολεμικός «συναγερμός» στην Αρκτική – Υπερηχητικό «μήνυμα» ΝΤ.Τραμπ και Β.Πούτιν...!!(ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΜΜΕ)









Συμμετέχει και η Βρετανία…

Το «θερμόμετρο» στον πλανήτη ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Πέραν του θερμού μετώπου σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή λόγω Τουρκίας, υπάρχει ο Περσικός Κόλπος (ΗΠΑ-Ιράν) και η Νότια Κινεζική Θάλασσα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, τον Μπόρις Τζόνσον στην Βρετανία και τον Βλ. Πούτιν στην Ρωσία, έστειλε ακόμα ένα «υπερηχητικό» μήνυμα ύψιστου συμβολισμού, το οποίο λίγοι αντιλήφθηκαν.

Το μήνυμα είχε αποδέκτη την αντίπαλη πλευρά, την λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης, η οποία εκφράζεται, κυρίως, μέσω του Ο.Η.Ε., του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ (Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Τζο Μπάιντεν. Αλ Γκορ, Bill Gates κ.α.) και αποσκοπεί στην παγκόσμια πολιτικοοικονομική μονοπολική κυριαρχία.

Τι ακριβώς συνέβη:

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έστειλε τρία πολεμικά πλοία-καταστροφείς στη Θάλασσα του Μπάρεντς για να πραγματοποιήσουν ναυτικές ασκήσεις ασφαλείας σε λεγόμενες δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες πάνω από τον Αρκτικό κύκλο.

Η Θάλασσα του Μπάρεντς είναι θάλασσα του ευρύτερου Αρκτικού Ωκεανού που βρίσκεται ανοικτά των βόρειων ακτών της Νορβηγίας και της Ρωσίας και διαιρείται σε νορβηγικά και ρωσικά χωρικά ύδατα.

Σε αμερικανική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πλοία επιφανείας του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δεν έχουν επιχειρήσει στην Θάλασσα του Μπαρέντς από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, εποχή που ο ψυχρός πόλεμος είχε κορυφωθεί.

Οι τρεις καταστροφείς – USS Donald Cook, USS Porter και USS Roosevelt – ενώθηκαν με την βρετανική φρεγάτα του Βασιλικού Ναυτικού «HMS Kent».

Την εικόνα συμπλήρωσαν πλοία του ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας που συνόδευσαν τα πολεμικά πλοία του αμερικανικού και βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού, σε μία πρωτοφανή σκηνή.

Οι Αμερικανοί αναφέρουν πως το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ενημερωθεί από την 1η Μαΐου «σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν παρερμηνείες, να περιορισθεί ο κίνδυνος και να αποφευχθεί μια ακούσια κλιμάκωση».

Τα πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα:

Η «δεξιά» συμμαχία Τραμπ, Πούτιν και Τζόνσον συγκεντρώθηκε στην Αρκτική, με προφανή σκοπό να προειδοποιήσει την «συμμαχία» της Νέας Τάξης πως είναι έτοιμη για πολεμικό επεισόδιο, καθώς δεν θα επιτρέψει την επικράτηση της μονοπολικότητας στον πλανήτη, της εγκαθίδρυσης, δηλαδή, παγκόσμιας διεθνιστικής κυβέρνησης, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντά της.

Άλλωστε, ο ρωσικός Στόλος της Βόρειας Θάλασσας στον οποίον ανήκουν πολεμικά πυρηνοκίνητα πλοία και υποβρύχια, σταθμεύει κοντά στην πόλη Μούρμανσκ, στα νερά της Χερσονήσου Κόλα, σ’ ένα φιόρδ που έχει έξοδο στην Θάλασσα του Μπαρέντς.

Αμερικανικά Πολεμικά και στην Αρκτική λοιπόν, για πρώτη φορά μετά το 1980, ενώ την ίδια ώρα πλοία έχει στείλει ο Τραμπ σε Ανατ. Μεσόγειο, Περσικό Κόλπο, Κινεζική Θάλασσα κοκ.

Δείτε:
ΠΗΓΗ