Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ....ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....!!“Τιμωρούνται” οι ιδιοκτήτες παλιών αυτοκινήτων...!!


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ....ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....!!“Τιμωρούνται” οι ιδιοκτήτες παλιών αυτοκινήτων...!!







Η απόσυρση αυτοκινήτων φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ με την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες να ανακοινώνει τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις. Στόχος είναι σε λίγα χρόνια ένα στα τρία αυτοκίνητα που πωλούνται να είναι ηλεκτροκίνητο ή υβριδικό. Παράλληλα, ετοιμάζεται και «τιμωρία» για όσους έχουν παλαιά αυτοκίνητα έτσι ώστε, μέσω πάντα κινήτρων για την αγορά ηλεκτροκίνητων, να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες τους να τα αντικαταστήσουν.
Στην κυβέρνηση σκέφτονται την επιβολή περιβαλλοντικού τέλους στα παλιότερα αυτοκίνητα χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη αν το συγκεκριμένο τέλος θα ενσωματωθεί στα τέλη κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την αύξηση τους ή θα είναι κάποιο χαράτσι ή την ηλικία των «παλαιών» οχημάτων στα οποία θα εφαρμοστεί. Στην κυβέρνηση πιστεύουν ωστόσο ότι η παράλληλη εφαρμογή του περιβαλλοντικού τέλους με την απόσυρση αυτοκίνητων ότι θα οδηγήσει στο ξεπάγωμα της αγοράς αυτοκινήτων η οποία το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόσυρση αυτοκινήτων θα περιλαμβάνει «μπόνους» πολλές χιλιάδες ευρώ για αγορά, ελεύθερη είσοδο στο δακτύλιο, ελεύθερο πάρκινγκ στην Αθήνα και πιθανόν εκπτώσεις στα διόδια με σκοπό να αποτελέσουν ένα δέλεαρ για επίδοξους αγοραστές.