Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΛΑ....!!ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....;;;;ΑΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΜΑΘΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΓΑ...!!


ΑΠΛΑ....!!ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....;;;;ΑΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΜΑΘΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ....ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΓΑ...!!









Cytokine storm και SARS-CoV-2 coronavirus – Douglas Perry
Φορώντας τη μάσκα, οι ιοί που εκπνέονται δεν θα μπορούν να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στις ρινικές διόδους, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα μετακινηθούν στον εγκέφαλο.
Οσφρητικά νεύρα
Ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι πιο πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ιός μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο. [11,12] Στις περισσότερες περιπτώσεις, εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω των οσφρητικών νεύρων (οσφρητικά νεύρα) που συνδέονται απευθείας με την περιοχή του εγκεφάλου ασχολείται με την τελευταία μνήμη και ενοποίηση αναμνήσεων. Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα είναι σε θέση να διαφύγουν και να συγκεντρωθούν στις ρινικές διόδους, να εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και να εισέλθουν στον εγκέφαλο. [13]
Αυτή η σύντομη ανασκόπηση δείχνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι η χρήση μάσκας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πρόληψη της εξάπλωσης αυτού του ιού.
Αυτός ο ιός είναι μια σχετικά ήπια λοίμωξη για τη συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού και οι περισσότερες ομάδες κινδύνου θα επιβιώσουν επίσης. Από μολυσματική και επιδημιολογική άποψη, επιτρέποντας στον ιό να εξαπλωθεί σε έναν πιο υγιή πληθυσμό, θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο ανοσίας κοπαδιών αρκετά γρήγορα, το οποίο θα τερματίσει γρήγορα αυτήν την πανδημία και θα αποτρέψει την επιστροφή του επόμενου χειμώνα. Προς το παρόν, πρέπει να προστατεύσουμε τον ευάλωτο πληθυσμό αποφεύγοντας τη στενή επαφή, αυξάνοντας την ανοσία του με ενώσεις που αυξάνουν την κυτταρική ανοσία και γενικά φροντίζουμε άτομα από αυτές τις ομάδες κινδύνου.
Μην επιτίθεστε και προσβάλλετε όσους επιλέγουν να μην φορούν μάσκα, επειδή αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι αυτή είναι μια σοφή επιλογή.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΤΟΥ DR.RUSELL BLAYLOCK.KΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.