Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!ΖΗΣΤΕ...ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.....!![ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020]


ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!ΖΗΣΤΕ...ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.....!![ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020]








Ζούμε την περίοδο στην οποία έχουμε τεθεί σε τροχιά αποκαλυπτικών γεγονότων.
Οπως μας ειχαν αλλα και έχουν προειδοποιήσει ο ίδιος ο Κύριος μας στο ευαγγέλιο, οι απόστολοι και ευαγγελιστές αλλά και εν άγιοι πνεύματι, άγιοι μας ανά τους αιώνες. Τις τελευταιες δεκαετίες επίσης, άγιοι μας οπως ο άγιος Παΐσιος. Ακόμα σήμερα και γέροντες θεοφωτιστοι μας στέλνουν μηνύματα, δια του ευλογημένου επισκόπου και μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου.
Τα σημεία των καιρών έχουν φτάσει, έχουν αρχίσει να διαφαίνονται και όσα γεγονότα σήμερα ζούμε επιβεβαιώνουν ξεκαθαρα και του λόγου το αληθές τους.
Είναι καιρός για μετανοια και για θερμη πίστη στο Χριστό μας, να στραφούμε στο Σωτήρα του κόσμου, να πλησιάσουμε περισσότερο στην ορθόδοξη πίστη μας και να ακολουθουμε τα σωτήρια μυστήρια που δόθηκαν από τον ιδιος τον Ιησού Χριστό σε όλους μας ως δώρο σωτήριο, την εξομολογηση δια μετανοίας, δηλαδη την μετανόηση μας για τις αμαρτιες μας, γιατί ουδείς αναμάρτητος, μόνο ο Κύριος μας, την νηστεία, και έπειτα την απο, του πνευματικού μας αδεια, για την αγία κοινωνία. Η καθημερινή προσευχή στη Θεοτόκο, στους αγιους μας και στον Κυριο μας, και ο αγιασμός στο σπιτι μας και στην πόση μας, για να αντιμετωπίσουμε τους ζοφερούς καιρούς που ζούμε πλέον.
Αλλα στον καλλιτέχνη, και στη δισκογραφική εταιρεία.
Τα περιγραφόμενά γεγονότα αλλά και οι απόψεις και θέσεις στο video αλλά και στην περιγραφή του αποτελούν προσωπικές θέσεις και δεν αποσκοπούν στην διαταραχή του κοινού η και της κοινής γνώμης, ούτε σκοπο εχουν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ούτε να προκαλέσουν φόβο σε αόριστο η ορισμένο αριθμό ατόμων, ούτε να προκαλέσει ως  video, ζημιά στην οικονομία στον τουρισμό στην αμυντική ικανότητα της χώρας μας, δεν αποσκοπεί επίσης να παραβιάσει  κανένα άρθρο του ποινικού Κώδικα 191 για διασπορά ειδήσεων στο διαδίκτυο.


ΠΗΓΗ