Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΟ....;;;;ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...!!Έγινε πριν 1,5 μήνα ένα ΘΑΥΜΑ από Έλληνες που το κρατάνε εφτασφράγιστο μυστικό....!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....!!Ένα θαύμα που μπορεί ΤΩΡΑ να ταρακουνήσει τον πλανήτη....και να εκτοξεύσει την Ελλάδα στα ύψη...!!ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΑΤΟΜΟ....ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ....ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ...ΘΑ...ΚΡΥΦΤΟΥΝ....ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ....;;;;

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΟ....;;;;ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...!!Έγινε πριν 1,5 μήνα ένα ΘΑΥΜΑ από Έλληνες που το κρατάνε εφτασφράγιστο μυστικό....!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....!!Ένα θαύμα που μπορεί ΤΩΡΑ να ταρακουνήσει τον πλανήτη....και να εκτοξεύσει την Ελλάδα στα ύψη...!!ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΑΤΟΜΟ....ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ....ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ...ΘΑ...ΚΡΥΦΤΟΥΝ....ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ....;;;;








Σε αυτήν τη χώρα – που κατάντησαν χώρο – φίλες και φίλοι , σε αυτήν τη χώρα που πολεμήθηκε όσο καμία άλλη , που κρατάει ακόμα ψηλά τα σκήπτρα μιας αυτοκρατορίας , που αντιστέκεται παρά τις προδοσίες , που συνεχίζει να ονειρεύεται και να ελπίζει , που πάλι προσπαθεί από τα κομμάτια της να ξανακτίσει, σ αυτήν τη γωνιά του Ελληνικού Έθνους , έγινε πριν 1,5 μήνα ένα ΘΑΥΜΑ που το κρατάνε εφτασφράγιστο μυστικό .
Ένα θαύμα που μπορεί ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ταρακουνήσει τον πλανήτη που μαστίζεται από την επέλαση του νέου κορωνοϊού και να εκτοξεύσει την Ελλάδα στα ύψη .
Ένα θαύμα από Έλληνες , που όμως , πάλι ¨Έλληνες ¨ το πρόδωσαν … για άλλη και φορά .
Το κράτησαν και το κρατούν μυστικό για να δώσουν χρόνο στις φαρμακοβιομηχανικές να εξασφαλίσουν δισεκατομμύρια από το πλασάρισμα κορωνο-εμβολίων και κορωνο- φαρμάκων , το κρατούν μυστικό για να βάλλουν ως απαραίτητα στη ζωή μας τα δίκτυα 5G , για να ενεργοποιήσουν νέες στρατηγικές ελέγχου των μαζών και να τεστάρουν το πόσο υποτακτικοί είμαστε σα λαός , για να κρύψουν το αδιέξοδο της οικονομίας , για να δείξουν αποτελεσματικότητα και να σε πείσουν έτσι να τους ξανα -χειροκροτήσεις , και πολλά άλλα .
Μια ολιγομελής ομάδα Ελλήνων γιατρών φίλοι και φίλες , που θα έπρεπε ήδη να προταθεί για Νόμπελ ( δε θα πούμε τα ονόματά τους τώρα ) νίκησε τον Εφιάλτη , ΝΙΚΗΣΕ το νέο κορωνοϊό .
ΝΑΙ καλά διαβάσατε , στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΕΙ τούτη εδώ τι στιγμή το φάρμακο που 100% σκοτώνει τον ιό δολοφόνο και χρησιμοποιείται ¨διπλωματικά¨ όπως προαναφέρθηκε .
Έτσι πέτυχε και πετυχαίνει η Ελλάδα στη μάχη με τον κορωνοϊό , και ΟΧΙ με τα μέτρα καραντίνας που όλοι γύρω μας βλέπαμε τόσες εβδομάδες και συνεχίζουμε να βλέπουμε να τηρούνται μόνο στο 30% .
Όλα είχαν ξεκινήσει τότε , 20 Μαρτίου , που ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας γύρισε κυριολεκτικά από τον κάτω κόσμο χάρι σ ένα κοκτέιλ φαρμάκων που, μόλις του χορηγήθηκε ενδοφλέβια έκτοτε δεν παρουσίασε κανένα απολύτως σύμπτωμα . Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή .
Στη βάση αυτή η ομάδα των Ελλήνων Ιατρών κατέληξε σε μια μορφής ανοσοθεραπείας που γρήγορα και μυστικά εφαρμόζεται σ όλα σχεδόν τα Νοσοκομεία αναφοράς covid-19 με τελευταία τον ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ¨ και το ¨ΑΤΤΙΚΟΝ ¨ . Κάντε ρεπορτάζ όσοι ενδιαφέρεστε !
ΓΙ αυτόν το λόγο ο καθηγητής κ Τσιόδρας είπε , «είτε με , είτε από , καταγράφουμε ότι πέθανε από κορωνοϊό » . Από της 15 Απριλίου ΚΑΝΕΙΣ δεν πέθανε από κορωνοϊο στην Ελλάδα. Γι αυτό και τότε είχαμε αναρτήσει το άρθρο μας που τιτλοφορείται «Νέος κορωνοϊός ΤΕΛΟΣ . Μάθετε να ζείτε μαζί του ΠΑΝΤΟΥ και επανέλθετε στην κανονικότητα»
Κάπου εδώ όμως αρχίζει και η προδοσία !!
Θεώρησαν καλύτερο να ¨παίξουν¨ ,να μεθοδευτεί μια σταδιακή έξοδο από την καραντίνα όπως την βλέπουμε σήμερα ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ να εξελίσσεται ( αφού η χώρα κέρδισε τις εντυπώσεις στην μάχη με τον ιό ) ώστε , να μη χαλάσουν τα τεράστια οικονομικά σχέδια που στηρίχθηκαν σε αυτήν την υγειονομική κρίση . Στο τέλος να δείτε , θ αγοράσουμε δήθεν σωτήρια φάρμακα και εμβόλια από τις ΗΠΑ … λ.χ
Έτσι όμως στέρησαν από τη χώρα ένα παράσημο που θα τη σήκωνε πολύ ψηλά και έβαλαν ένα ολόκληρο λαό σε μια πρωτόγνωρη ταλαιπωρία . Θυμηθείτε τι δεν ζήσαμε εξαιτίας του φόβου και τι εξυπηρετούσε .
Ωστόσο ,αφού το έφτασαν μέχρι εδώ έτσι , θα συνεχίζουν ( κάποιοι ) να είναι αδίστακτοι και άπληστοι , θα συνεχίσουν για να γίνουν πειστικοί να θυσιάζουν ζωές , να παίζουν το ίδιο ¨παιχνίδι¨ . Κανείς δε θα ήθελα να μπει σε μια τέτοια ταλαιπωρία . Να νοσήσει ,να νοσηλευτεί και να ελπίζει ότι θα του χορηγήσουν – ως σα να ήταν γαλαζο αίματος – δωρεάν το σωτήριο φάρμακο . Για το λόγο αυτό 30 Απριλίου τους απειλήσαμε λέγοντάς τους «Αν αυξηθούν οι θάνατοι μετά της 4 Μαΐου ¨θα είστε¨ κατηγορούμενοι . Δείτε το γιατί»
Γι αυτό θα το πάμε ΟΛΟΙ μαζί , ένα βήμα παραπάνω και θα αποδεχτούμε πιο έξυπνοι
Σας παρουσιάζουμε , μέσα σ αυτά τα δεδομένα , το δικό μας ¨εμβόλιο¨ , το δικό σας φάρμακο που μπορείτε να το λαμβάνεται δωρεάν , όποτε θέλετε και που εάν το ¨κάνετε χρήση¨ δεν χρειάζεται να δια κινδυνέψετε ούτε στιγμή .
Σας παρουσιάζουμε – περιληπτικά – το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»
1-Όταν μια κοινότητα ( από μια οικογένεια , μια πολυκατοικία έως ένα χωριό ή νησί ) είναι αυτό που λέμε πλέον «Covid Free» για 21 ημέρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα και κίνδυνος κάποιος να νοσήσει εκ των έσω αφού , ακόμα και εάν υπάρχουν ασυμπτωματικοί θα έχουν κλείσει τον κύκλο τους ή θα είχαν γίνει συμπτωματικοί .
Τι σημαίνει ΑΥΤΟ το ¨αξίωμα¨ ;
Ότι ΕΝΑΣ και μόνο κανόνας είναι αρκετός . Ποιος είναι ; «Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά» και αυτό για να προφυλαχτείς από ¨εισερχόμενο ¨
Ο Τουρισμός λοιπόν στις περιοχές αυτές – έχουμε αναφερθεί σ αυτές στο άρθρο μας που τιτλοφορείται «ΕΚΤΑΚΤΟ : Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού» – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ αρκεί να ακολουθηθεί – για τους εισερχόμενους – η τακτική της «κλειστής διαδικασίας » . Όλες οι κινήσεις των Τουριστών με ευθύνη του Ταξιδιωτικού Γραφείου και του ξενοδοχείου ή του υπευθύνου του καταλύματος να είναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ώστε το άτομο , να κινηθεί μέσα σε ένα κλειστό κοινωνικό κύκλο που θα μπορεί ΑΜΕΣΑ να ιχνηλατηθεί . Μια πιστοποιημένη «Covid Free» παρέα , γκρουπ , ομάδα κ.λπ , μπορεί να μπει σε αεροπλάνο και να επισκεφτεί ένα νησί μας
2- Κάντε ΟΛΟΙ όσοι μπορείτε ΑΜΕΣΑ το αντιφυματικό εμβόλιο για τους λόγους που αναφέρουμε στην από 4 Μαΐου ανάρτησή μας που τιτλοφορείτε « ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς » Μην περιμένατε τ αποτελέσματα της έρευνας από την Αυστραλία … θα αργήσουν πολύ .
3-Αναφορικά με την θεία κοινωνία για να τελειώνουμε με τους πλανεμένους και τους άθεους . Υπάρχουν πολλοί τρόποι ωστόσο ένας είναι ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ και ισχύει γι αυτούς που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Χριστό την ώρα που μεταλαβαίνουν . Το κουτάλι ( έτσι κι αλλιώς ήδη γίνεται ) θα σκουπίζεται με δύο πανιά που τοποθετούνται κάτω από το πιγούνι . Το πρώτο θα είναι ποτισμένο με αντισηπτικό και το δεύτερο θα ¨παίρνει ¨ ό,τι το 1ο εναπόθεσε επάνω και τέλος ,και οι πιστοί θα σκουπίζονται, μόλις κοινωνούν σε πετσέτες μιας χρήσης . Τα τρόφιμα ( στα Σούπερ Μάρκετ ) δεν μεταφέρουν τον ιό , έτσι δε λένε οι ειδικοί ;
4- ΔΩΣΤΕ αίμα όσοι μπορείτε , για να δείτε εάν έχετε ήδη αντισώματα του ιού , .Είναι δωρεάν . Οροεπιδημιολογική μελέτη η οποία γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και του υπουργείου Υγείας, ελέγχει ήδη ένα πολύ σημαντικός αριθμό δειγμάτων, τουλάχιστον 10.000 από αιμοδότες.
5-« Η ήπια πορεία της νόσου στη χώρα μας δεν συνοδεύεται από σημαντικά ποσοστά ανοσίας» δήλωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας διευκρινίζοντας μάλιστα ότι με βάση τις επιστημονικές εκτιμήσεις πιθανώς μόλις το 0,5% του πληθυσμού δημιούργησε ανοσία. Δηλαδή ΟΥΤΕ 50.000 άτομα δεν έχουν νοσήσει τους τρεις αυτούς τελευταίους μήνες στη χώρα . Τα μισά πάντως είναι στην Αττική .
Τι σημαίνει αυτό δεδομένου του ότι , ουσιαστικά έχουμε σπάσει την καραντίνα εδώ και 1 μήνα και στη βάση αυτών που είπε ο Ντόναλτ Τραμπ «Δεν Θα Χρειαστούμε Εμβόλιο Για Τον Κορωνοϊό – Θα Φύγει Μόνος Του» ;
Απλά φίλοι και φίλες !
Το μεγαλύτερο μέρος του φόβου , το μεγαλύτερο μέρος της απειλής από το νέο κορωνοϊό , είναι ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ γιατί απλά , δοθείσας της ευκαιρίας , έτσι τους βολεύει .
6- Φύγετε από το Νομό Αττικής , ΟΣΟΙ μπορείτε . Το ιϊκό φορτίο είναι πλέον τεράστιο και έτοιμο να εκραγεί δίνοντάς τους τις δικαιολογίες που προαναφέραμε . Ανακαλύψτε την Ελλάδα , τα χωριά μας και τα νησιά . Δώστε ζωή στην ύπαιθρο και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας .Προσοχή όμως !! Μην πουλήσετε τίποτα .
Να κρατάτε πάντα οι ίδιοι το στυλό με το οποίο γράφετε την ιστορία της ζωής σας
Διαδώστε το !!!
ΥΓ . Τα υπόλοιπα τέσσερα μέτρα του σχεδίου , έχουν ήδη εφαρμοστεί . Κατά ¨τυχαίο πάντως λόγο¨ συμπίπτουν με αυτά που είχαμε δημοσιεύσει αρχές Μαρτίου
Κοιν. Βουλή των Ελλήνων
Κατόπιν αδείας , ο Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής της …
ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ