Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!Ερευνα από τον καθηγητή ΠΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Έρχεται ΝΕΟΣ θάνατος Η ''Ιπτάμενη αλεπού''...!!Pteropus giaganteus από το Μπαγκλαντές...!!Οι ιπτάμενες αλεπούδες ΕΧΟΥΝ 58 ΙΟΥΣ....!!.[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ]


ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!Ερευνα από τον καθηγητή ΠΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ
Έρχεται ΝΕΟΣ  θάνατος Η ''Ιπτάμενη αλεπού''...!!Pteropus giaganteus από το Μπαγκλαντές...!!Οι ιπτάμενες αλεπούδες ΕΧΟΥΝ 58 ΙΟΥΣ....!!.[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ]






O 4ος καβαλλάρης είναι η σκιά της ανθρωπότητας.
Ο Simon Anthony, Καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Columbia, το 2013, από κοινού με 20 συναδέλφους του ανακάλυψαν ότι ο αριθμός των νέων ιών σε όλα τα θηλαστικά θα μπορούσε να κυμανθεί στους 320.000, με τις νυχτερίδες να είναι οι πιο κοινοί φορείς, αφού και ζουν σε μεγάλες κοινότητες και ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις.
Να σημειώσουμε ότι στη σημαντική έρευνα του Καθηγητή Anthony και των συνεργατών του επικεντρώθηκαν σε ένα είδος ιπτάμενης αλεπούς, ένα είδος νυχτερίδας γνωστής ως Pteropus giaganteus, που βρέθηκε στο Μπαγκλαντές και είναι γνωστός φορέας πολλών ιών.

Η ομάδα του Καθηγητή Anthony, πήρε 1900 δείγματα μέσα σε μία πενταετία, από πληθυσμούς νυχτερίδων. Από τα δείγματα αυτά βρέθηκαν 55 διαφορετικοί ιοί και μόνο 5 από αυτούς τους ιούς ήσαν γνωστοί στους επιστήμονες!!! Λαμβάνοντας υπόψη της, η ομάδα του Καθηγητή Αnthony, ότι δεν είχε υπολογίσει άλλους τρεις άγνωστους ιούς, κατέληξαν στην εκτίμηση ότι οι ιπτάμενες αλεπούδες είχαν 58 διαφορετικούς ιούς.

Αν όλα τα θηλαστικά είδη που ανέρχονται σε 5.486 – βλέπε Wilson D.E. Reeder D.M. (2005) “Mammal Species of the World” John Hopkins University Press – και καθένα έχει 58 διαφορετικούς ιούς, τότε ο συνολικός αριθμός των ανεξερεύνητων ιών των θηλαστικών φθάνει τουλάχιστον στον αριθμό 320.000!!! Είναι πιθανόν η εκτίμηση του αριθμού 320.000 ιών να υποεκτιμά τον πραγματικό αριθμό των ιών.
ΠΗΓΗ