Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...;;;;ΠΥΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑ...!!ΤΩΡΑ...!!''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ...ΤΗΝ...ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ...ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ NΑ ΜΕΙΝΕΤΕ''...!!

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...;;;;ΠΥΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ  ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑ...!!ΤΩΡΑ...!!''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ...ΤΗΝ...ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ...ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ NΑ ΜΕΙΝΕΤΕ''...!!







‘’Σας μίλησα για τον βράχο, Ο ΒΡΑΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, αυτός είναι ο βράχος, και οι ρίζες είναι η πίστη σας, οι καρδιές σας, οι ψυχές σας.
Οι πονηροί, και οι πονηροί καιροί που ήρθαν, και τα πονηρά παιδιά τους, κάποτε παιδιά μου, κάποιοι γνωστικοί περνούσαν σε μια χώρα, και περνούσαν σε μια εύφορη Γη που έδινε τα πάντα και αν είχε κάτι ελλείψεις, προσπαθούσαν οι γεωργοί, οι χωρικοί, και αυτοί που ο Αφέντης, τους έδωσε την Γη αυτήν, και πρόσθεταν τα απαραίτητα κατασταλάγματα για να γίνει ποιο εύφορη η Γη, και τα απαραίτητα κατασταλάγματα είναι ο δρόμος Του Θεού, οι χωρικοί, οι Γεωργοί, αυτοί που πιστεύουν στον Υιό Τα Θεού, και στον Θεό Τον Ίδιο, και στην Αγία Τριάδα.
Και σε αυτούς Ο Αφέντης τους έδωσε εξουσία, οι εκλεκτοί, οι Ιερείς, αυτοί που κράτησαν Ιερά και βρήκαν τα κατασταλάγματα για να είναι εύφορη η γη και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί, και πέρναγαν παιδιά μου αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσα στην εύφορη αυτήν Γην.
Είδαν την ευφορία, είδαν τους καρπούς, είδαν τον κορμό και τις ρίζες, είδαν και αυτούς που μάζευαν τους καρπούς με τον ιδρώτα τους, και σκέφτηκαν, επειδή ήταν πολύ γνωστικοί, να ρίξουν σε αυτήν την Γη και κάτι παραπάνω που δεν δοκίμασαν ποτέ.
Και σκέφτηκαν να δοκιμάσουν σε αυτήν την εύφορη Γη για να δουν τι καρπό θα έδινε, μήπως από τα άνθη να έβγαζαν πιο πολλά άνθη η από τα αγκάθια πιο πολλά αγκάθια και πήραν στα χέρια τους αυτοί οι γνωστικοί, και έριξαν ζιζάνια επί της Γης αυτής για να καταστρέψουν την ευφορία και μετά να μεταφέρουν την μετάλλαξη, τον καρπό την μετάλλαξη από τα κατασταλάγματα που έριχναν οι ίδιοι οι χωρικοί.
Με καινούργιες ιδέες με καινούργιες δήθεν γνώσεις και επιστημονικές διαπράξεις τους, και τα κατάφεραν εν μέρει παιδιά μου, τους πίστεψαν κάποιοι χωρικοί που έγιναν χλιαροί στο έργο…..
Και ευφράνθηκαν για λίγο, και μετά ξέχασαν να εργαστούν ξανά και να δουλέψουν γι’αυτην την Γη, ξέχασαν να πάρουν στα χέρια τους όπως παλιά και να όργωναν την Γη που είναι η ψυχή σας.
Θέλησαν να φυτέψουν τον καρπό του Ουρανού, μέσα από την Γη και να ανθήσει, και πήραν καινούργια μηχανήματα, καινούργιες ιδέες, νεότατους καρπούς ΑΚΑΡΠΟΥΣ, και τα έριξαν στην Γη αυτήν για να ανθήσει, και έβλεπαν οι άλλοι οι χωρικοί και έλεγαν ‘’ μα τι κάνουν αυτοί ; ‘’
Στην αρχή περίμεναν να ανθήσουν, αλλά ο καρπός που δεν υπήρχε , ΣΑΠΙΣΕ, και δεν καρποφόρησε, τότε πήραν χρέος καρπούς από έξω, από το εξωτερικό τους έφεραν, ως μια νέα μόδα, ως μια νέα ιδέα, ως μια καινούργια αρχή και μέθυσαν με την δυσοσμία του καρπού αυτού και χάσανε τα λογικά τους.
Άφησαν την ευφορία που Ο Αφέντης τους έδωσε και την εγκατέλειψαν με τις καινούργιες ιδέες, και ζιζάνια μπήκαν στην Γην αυτήν και την μόλυναν, την μοίχευσαν, την έκαναν άκαρπη, αλλά μερικοί από αυτούς γρήγορα προς μετάνοια ήρθαν και όργωσαν ξανά την Γη, αλλά πήραν βοήθεια από τους παλαιούς γεωργούς που γνώριζαν, και από τους εκλεκτούς χωρικούς που γνώριζαν πώς να φυτέψουν ξανά τα κατασταλάγματα του Ουρανού.
Τι δυστυχία επί της γης αυτής, τι κακομοιριά στις ψυχές αυτών, και τι φτώχια του πνεύματος, και τύφλωση της ψυχής αυτών, κατασπαράζεται από τον πόνο όλος ο Ουρανός, προσπαθεί με τους εκλεκτούς του, με τα στόματα αυτών να δώσει επί της Γης ξανά την ευφορία.
Πολλοί παιδιά μου στις μέρες σας δεν θα δεχτούν την ευσπλαχνία Του Θεού, δεν θα δεχτούν πάλι, όπως παλιά, τα Λόγια Του Κυρίου τους, αλλά θα ευφρανθούν οι ψυχές τους με όλη την δυσοσμία, αλλά όπως σάπισαν τον καρπό, τον μοναδικό, τον εκλεκτόν και δεν άνθησε από τα ζιζάνια, έτσι φοβάμαι παιδιά μου ότι και οι ψυχή τους σαπίζει μέρα με την μέρα, καιρό με καιρό.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.
ΤΗΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΟΧΗ
Τρεις θα είναι οι εποχές, οι καιροί αλλάζουν γιατί αλλάζει και ο χρόνος όταν έρχεται χειμώνας λέτε ότι άλλαξε ο καιρός, δεν λέτε ότι άλλαξε η εποχή, και βγάζετε τα ελαφριά ενδύματα σας και βάζετε τα πιο χοντρά για να ζεσταθείτε, και όταν έρχεται η άνοιξη και πάλι λέτε ότι άλλαξε ο καιρός και έγινε πιο γλυκύς , μερικοί τρέμουν πριν τελειώσει ο χειμώνας ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…
Παγώνει η ψυχή τους , παγώνει ο Νους τους, παγώνει το είναι τους, και παθαίνουν τύφλα και κώφωση, και δεν ακούν τους καιρούς που έρχονται, όπως τότε, τι ΕΙΠΑ ; ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, δεν είπα θα δείτε τα σημεία των ΕΠΟΧΩΝ, άρα τρεις θα είναι οι ΕΠΟΧΕΣ, ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑ ΜΕΙΝΕΤΕ , Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΧΡΙΣΤΕΨΟΥΝ, Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.
ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ …..
 GEWKWN