Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΤΩΡΑ...ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ Ο Γ.Κασαπίδης:“Επαναλαμβάνω προς τους πολίτες όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”...!!ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΤΩΡΑ...ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ Ο Γ.Κασαπίδης:“Επαναλαμβάνω προς τους πολίτες  όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”...!!ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...!![ΒΙΝΤΕΟ]









Στο πλαίσιο της σημερινής καθιερωμένης συνέντευξης τύπου, για τις εξελίξεις στην Περιφέρειάς μας, γύρω από τον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης κλήθηκε να απαντήσει και στην ακόλουθη ερώτηση:
“Σε άρθρο της Ναυτεμπορικής διαβάζουμε πως ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης του ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας αναφορά σε «ασιτία βιβλικών διαστάσεων» καθώς επίσης και σε «ανθρωπιστική και τροφική καταστροφή» από την πανδημία του κορονοϊού, αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, μεταξύ των οποίων και για τη δημιουργία δικτύου εφοδιασμού τροφίμων”.
O κ. Κασαπίδης αφού ανέφερε πως νιώθει δικαιωμένος για τις δηλώσεις του προ εικοσαημέρου, επανέλαβε και τα ακόλουθα: “Θέλω να επαναλάβω την παρότρυνση προς τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, όποιοι μπορούν, να βάλουν ένα κηπάκο, κοτούλες, κατσικούλες, γουρουνάκια”.


ΠΗΓΗ