Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΩΡΕΣ εκλογές χωρίς κάλπη αντιπρόεδρος και Υπερυπουργός Εθνικής Ανασυγκρότησης ο Σαμαράς...!!Στο Οικονομικών η Ντόρα Μπακογιάννη, στο Εργασίας ο Γιώργος Φλωρίδης...!!


ΠΡΟΩΡΕΣ εκλογές χωρίς κάλπη αντιπρόεδρος και Υπερυπουργός Εθνικής Ανασυγκρότησης ο Σαμαράς...!!

Στο Οικονομικών η Ντόρα Μπακογιάννη, στο Εργασίας ο Γιώργος Φλωρίδης...!!









Eίναι μονόδρομος για τον Κυριάκο οι πρόωρες εκλογές του Φθινοπώρου και έτσι πλέον το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πέρα από τις σχετικές διαψεύσεις.



Δεν είναι τόσο η διαφορά που χωρίζει τη ΝΔ από τον Σύριζα όσο η ανάγκη της χώρας για μία επαναστατική μεταρρυθμιστική διακυβέρνηση που καθιστά μονόδρομο τη προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα ηλεκτρονικά.



Όπως αντιλαμβάνεστε λόγω Covid-19 δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν εκλογές με στήσιμο καλπών και όσοι παππούδες και γιαγιάδες τη γλίτωσαν από τον Covid-19 να πάνε από τη κάλπη.



Οι εκλογές είναι μονόδρομος ώστε να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου αλλά και των επιχειρηματιών σε πανηγυρική και αναπτυξιακή.



Οι εκλογές είναι μονόδρομος ώστε να αλλάξει επιτέλους και το αποτυχημένο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης (Σταικούρας-Βρούτσης).



Σύμφωνα με πληροφορίες το υπ. Οικονομικών θα αναλάβει (λόγω εκτάκτων συνθηκών θα ανακληθεί η οδηγία περί πρώτου βαθμού συγγενείας) η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ενώ για το υπ. Εργασίας ακούγεται το όνομα του κ. Γιώργου Φλωρίδη.



Πρόσωπο-κλειδί στη νέα μετεκλογική κυβέρνηση θα είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα αναλάβει Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εθνικής Ανασυγκρότησης.



Ο πρώην πρωθυπουργός εκ της θέσεώς του θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό κόσμο της χώρας.



Στο δρόμο για τις ηλεκτρονικές κάλπες (κι αυτό από μόνο του είναι λόγος να πάμε σε πρόωρες) οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον εθνικό μας Σωτήρα Τσιόδρα αλλά και τον Τσακ Νόρις Χαρδαλιά τον οποίο οι συντάκτριες του protothema.gr τον βρίσκουν sexy (τρομάρα μας).



Ο Τσακ Νόρις Χαρδαλιάς ανεβασμένος σ΄ένα 4κάμπινο τογιότα χάιλουξ (επειδή είναι και λουσάτο παληκάρι και λουξάρει) θα εκφωνεί προεκλογικές ομιλίες ανά την Ελλάδα και θα αφηγείται τον άθλο του με τίτλο Εγώ έσωσα την Ελλάδα.



Θα ζήσουν (όσοι ζήσουν) εκ νέου άχαστες στιγμές…



Ian Ford