Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!«ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ:ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ για την οποία ένα ΕΜΒΟΛΙΟ θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ.»!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!«ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ:ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ για την οποία ένα ΕΜΒΟΛΙΟ θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ.»!![ΒΙΝΤΕΟ]







ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ:

«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, άλλοι στο μέτωπο και άλλοι στο χέρι! Αργότερα, όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666, δεν θα μπορεί ούτε να πουλά, ούτε να αγοράζει, ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.λπ. Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστος με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.λπ., είτε κόκκινος είτε μαύρος είτε άσπρος, ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.»



ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ» ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ 25/2/2020 (ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020).



ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ «ΜΗ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΛΠ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (΄Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ), Ή ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ECCMID) ΤΟ 2017.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ «ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ !!!



ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ «ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ».



ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΛΥΤΡΩΣΗ.



ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ !!!



ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: «ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;»

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ILLINOYS COLLEGE OF LAW, FRANCIS BOYLE, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1990 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΟΠΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ, ΚΑΘΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

1. ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ

2. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ



ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΤΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;



ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ:

«Τί θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται !… Μου έλεγε κάποιος ειδικός, ότι με τις ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι που θα σφραγισθούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν τη γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

ΑΦΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Να δεις, ο Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω και εγώ αυτόν. Λοιπόν…, με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα και μου έστειλε μετά το… τηλεγράφημα. Ο ΘΕΟΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ !…»



Πηγή λόγων Αγίου Παϊσίου:

Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου – ΛΟΓΟΙ Β’ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης


ΠΗΓΗ