Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝ...ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ..!!ΕΣΚΑΣΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΥΡΙΝΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κωσταντινιά Ντέμου:''ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...!!Σαφέστατα και το γνωρίζετε…ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ...!!ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ''...!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝ...ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ..!!ΕΣΚΑΣΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΥΡΙΝΗ ΒΟΜΒΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ Κωσταντινιά Ντέμου:''ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...!!Σαφέστατα και το γνωρίζετε…ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ...!!ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ''...!!








Κωσταντινιά Ντέμου:Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ποιος σας δίνει εντολές ποιον φοβάστε και τις εκτελείτε δίχως δισταγμό;Αν όντως ξέρετε πείτε την αλήθεια στον λαό

Κύριε Πρωθυπουργέ : Ο αείμνηστος πα-τέρας σας {καλή του ώρα στην χώρα των Αγγέλων} ,δημιούργησε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεγαλύτερη από αυτήν, που προκάλεσαν και με την δική σας συναίνεση τα μνημόνια στην Ελλάδα.
Πρέπει να σας επισημάνω Κ. Μητσοτάκη, ότι αργά ή γρήγορα, η διοίκηση Τραμπ θα ανακοινώσει τις ευθύνες που έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και θα κατηγορήσει ευθέως την Κίνα, ότι έσπειρε έναν βιολογικό όπλο παγκοσμίως στο βωμό του κέρδους {Αναπνευστήρες ,γάντια,μάσκες γενικώς, αναλώσιμο Υγειονομικό υλικό}.
Θα κατηγορηθούν διάφοροι πλουτοκράτες της ελίτ , όπως ο αυτός καλός άνθρωπος, που από μαρτυρίες οικογενειακού του γιατρού, σε διεθνές ιατρικό συνέδριο είπε : ο,τι ποτέ ο Γκέιτς δεν εμβολίασε τα παιδιά του…
Αυτός, ο τρισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς,και άλλοι της ελίτ , οι οποίοι θα βγάλουν και τώρα δισεκατομμύρια με το εμβόλιο , έχουν τα λεφτά τους σε φαρμακοβιομηχανίες και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ,, ότι οι άνθρωποι επιβάλλεται αναγκαστικά και με τον νόμο ,να κάνουν το εμβόλιο του κορωνο-γιου που τώρα δήθεν ερευνούν , αλλά όμως , από εγκυρότατες πηγές πληροφοριών , ήδη είχαν προ-κατασκευάσει πριν ακόμα την εμφάνιση του κορωνο-γιου .
Κύριε Μητσοτάκη γνωρίζετε ότι ο Κύριος Πομπέο είπε ότι μόλις τελειώσει η κρίση, θα λογοδοτήσει η Κίνα και ο Κύριος Ντεμπρεγιέσους;Σαφέστατα και το γνωρίζετε…
Το κυριότερο Κύριε Πρωθυπουργέ είναι , γιατί αφού δουλεύουν άριστα οι συνδυασμοί, φθηνών φαρμάκων , ο Κ. Τσιόδρας δεν μας ενημερώνει , αλλά συνεχώς μιλάει για ένα και μοναδικό φάρμακο, μιας συγκεκριμένης εταιρίας ,ηλίου φαεινότερον οτι είναι μέτοχος σ’ αυτήν την εταιρία.. .
 Δήθεν το διάβασε λέει, σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό, και έχει λέει, αποτελεσματικότητα, 60-70%, ενώ στην έρευνα αυτήν, συμμετείχε και ο ίδιος -και μαλιστα΄, είπε στα ΜΜΕ υπάρχει και βίντεο- ότι κατασκευαζουμε ιούς στα εργαστήρια προς ανεύρεση νέων φαρμάκων …..
Ο Κ. Τσιόδρας γιατί δεν λέει όλη την αλήθεια, ούτε ενημερώνει τον λαό για την αποθεραπεία που γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τη χορήγηση πάμφθηνου φάρμακου χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης το οποίο εδώ και πολλά χρόνια ,κυκλοφορεί ευρέως;;.
Μήπως είναι ένοχος γι’ αυτό βουρκώνει και κλαίει από τύψεις συνειδήσεως που τον διακατέχουν στο γυαλί, ενώπιον του λαού;
Μήπως έχει μπει στο γρανάζι των ελίτ και τον απειλούν;
Δεν θρηνήσαμε και λίγους έλληνες επιστήμονες ερευνητές …Σύνηθες το κακό !
Αυτό δεν σας λέει τίποτα Κύριε Μητσοτάκη;
Παρακαλώ πολύ σαν πολίτης αυτής της χώρας ,τον Κύριο Πρωθυπουργό , να μαζέψει λίγο τους κορωνο-Σερίφηδες και να συστήσει στον κ. Τσιόδρα να μην είναι επί παντός καιρού.
Δεν μπορεί να είναι λοιμωξιολόγος, ψυχίατρος, ειδικός στην ενδοοικογενειακή βία, σύμβουλος ζευγαριών, πολύτεκνος πατερούλης , δεξιός ,ενίοτε Αριστερός ψάλτης.
Αντιλαμβάνομαι Κ. Μητσοτάκη ,ότι προετοιμάζεται το έδαφος τόσο εσείς, όσο η μείζονα, αλλά και οι ελάσσονες αντιπολιτευσεις να γίνει μελλοντικά βουλευτής Επικρατείας, «η το λιγότερο , υπουργός Υγείας .
Είδαμε την γελοιότητα σ’ όλο της το μεγαλείο , σε μια μεγάλη συγκέντρωση -πράγμα που απαγορεύεται ρητώς ο συνωστισμός – να χαιρετάει ο κ. Τσιόδρας τους ρουμανόγυφτους και ο κ. Χαρδαλιάς μέσα από το αυτοκίνητο, να προσπαθεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τους βάλει σε καραντίνα.
Τους τάξανε λαγούς με πετραχήλια.
Σε 300 περίπου τεστ που έγιναν στον καταυλισμό των Ρομανογυφτων , με τρις μήνες εμείς φυλακισμένοι στα σπίτια μας , αυτοί με κανέναν απολύτως περιορισμό, μόνο 3-4 κρούσματα ήταν θετικά. κε Πρωθυπουργέ, βρέθηκαν μόνο 20 φορείς ,εκ των οποίων ένας νοσηλεύτηκε, μόνο για δυο ημέρες . .
Κύριε Πρωθυπουργέ θα τα καταλάβετε κάποια στιγμή όλα μέχρι που έχετε φτάσει τους έλληνες ,αλλά πλέον θα είναι αργά.
Κύριε Μητσοτάκη . Βάλατε τον λαό σε καραντίνα ..
Έχω την αίσθηση, αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ, ότι ο εντιμότατος Κύριος Τσιόδρας δεν σας λέει την αχίλλειο πτέρνα της καραντίνας και τι πρόκειται να συμβεί στις ημέρες σας.
Μήπως έχει πάρει συγκεκριμενες εντολές τις οποίες δεν γνωρίζεται ; Πάντως δεν λέει την αλήθεια ούτε σ’ εσάς ,ούτε σ’ εμάς .
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .
Ας δούμε τα παρακάτω που μαίνονται να συμβούν μετά το κορωνο-γιο ,σε λίγο Κ. Μητσοτάκη , με την τρομοκρατία που ασκείτε στον λαό μας , ο φόβος για το σήμερα, για το αύριο , στο εγγυς μέλλον μαίνεται πείνα , δεν θα κρατούν κανέναν στο σπίτι τους και θα το πληρώσετε ακριβά όλοι σας μέσα στην βουλή των ελληνων που διαφεντεύετε ..
Με εκτίμηση πολίτης της Ελλάδος