Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΑ-ΧΘΕΣ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ''ΜΑΜΟΥΘ'' ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ...!!Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝΩΝΕΙ.....Για πρώτη φορά στην ιστορία....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!



ΡΩΣΙΑ-ΧΘΕΣ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ''ΜΑΜΟΥΘ''  ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ...!!Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝΩΝΕΙ.....Για πρώτη φορά στην ιστορία....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!




 Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝΩΝΕΙ
Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ρωσία έστειλε τεράστια βοήθεια στις ΗΠΑ μετά από εντολή Πούτιν.

Αφού πρώτα η Μόσχα έστειλε φαρμακευτικό υλικό και επιστήμονες στην Ιταλία, τώρα ήρθε και η σειρά των ΗΠΑ.
Με αυτό τον τρόπο η Μόσχα δείχνει πως έχει το ''πάνω'' χέρι και γεωπολιτικά.

Τι ανέφεραν χθες οι Ρώσοι:

«Σήμερα, διεξήχθη τεχνικός συντονισμός και προετοιμασία για την αποστολή αεροσκάφους από τη Ρωσία (στις ΗΠΑ), η οποία αναμένεται να φύγει μέχρι το τέλος της ημέρας», ανέφερε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του , Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησαν για αυτή την βοήθεια κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους τη Δευτέρα.

«Η ρωσική πλευρά έχει προσφέρει αυτή την βοήθεια, με τη μορφή ιατρικού και προστατευτικού εξοπλισμού, στην Αμερική εν μέσω της δύσκολης επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί εκεί. Ο Τραμπ αποδέχτηκε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια με ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σημείωσε ότι είχε την εντύπωση ότι μερικοί άνθρωποι από την αμερικανική πλευρά δεν έκαναν ό,τι μπορούσαν ως προς την επείγουσα επίλυση τεχνικών προβλημάτων για την εφαρμογή της συμφωνίας των δύο προέδρων.

Δηλώσεις Τραμπ:

Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασε τους 4.000, δηλαδή διπλασιάστηκε μέσα σε τρεις ημέρες

Συνολικά μέχρι σήμερα καταγράφονται 4.076 θάνατοι, έναντι 2.010 το Σάββατο, σύμφωνα με τα δεδομένα του πανεπιστημίου, που ανανεώνονται συνεχώς. Στις ΗΠΑ εξάλλου καταγράφονται μακράν τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στον κόσμο: ανέρχονται πλέον σε 188.172, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 24.743 μέσα σε μια ημέρα, σύμφωνα με τους αριθμούς του πανεπιστημίου, που ανανεώνονται συνεχώς.

Πρέπει ωστόσο να επισημάνουμε ότι μέχρι στιγμής το θλιβερό ρεκόρ του υψηλότερου αριθμού θανάτων εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 σε ένα 24ωρο σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη καταγράφηκε την 27η Μαρτίου στην Ιταλία (969 νεκροί).

Τραμπ σε Αμερικανούς: Μας περιμένουν δύο πολύ οδυνηρές εβδομάδες

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε χθες Τρίτη τους Αμερικανούς ότι έχουν μπροστά τους δύο «πάρα πολύ οδυνηρές» εβδομάδες, καθώς ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού γίνεται ολοένα πιο βαρύς στις ΗΠΑ, ανακοινώνοντας παράλληλα πως τα μέτρα της λεγόμενης κοινωνικής αποστασιοποίησης παρατείνονται ως την 30ή Απριλίου.«Θα περάσουμε δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος, που τα τελευταία εικοσιτετράωρα άφησε κατά μέρος την εκτίμηση πως τα μέτρα περιορισμού που έχουν επιβληθεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ θα αρθούν σύντομα, για να μην δεχθεί βαρύτερο πλήγμα η αμερικανική οικονομία, προκειμένου «η θεραπεία να μην είναι χειρότερη» από την πανδημία, όπως το είχε θέσει.





Russia in USA 🇷🇺
@RusEmbUSA
#StopCovid19
Importantly, when offering assistance to the American colleagues, President Putin is guided by the following consideration: when manufacturers of medical equipment gain momentum they will be able to reciprocate if need be - #Peskov https://twitter.com/RusEmbUSA/status/1245077657785708547 



Russian aircraft carrying medical equipment heads for US - Russian Defence Ministry https://sptnkne.ws/BTvj 

Russian Aircraft Carrying Medical Equipment Heads for US - Russian Defence Ministry

CHKALOVSKY AIRFIELD (Moscow Region) (Sputnik) - A Russian military aircraft with medical masks and equipment has departed for the United States amid the novel...
sputniknews.com

91 people are talking about this


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.