Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:«ΜΕΤΑ ΤΗΝ αποστασία ΘΑ έρθει «ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας» …Τα 5 ΦΟΒΕΡΑ «ΕΓΩ» του ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ...ΑΛΛΑ...ούτε επτά χρόνια δεν θα κρατήσουν....ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ»....!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:«ΜΕΤΑ ΤΗΝ  αποστασία ΘΑ έρθει «ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας» …Τα 5 ΦΟΒΕΡΑ «ΕΓΩ» του ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ...ΑΛΛΑ...ούτε επτά χρόνια δεν θα κρατήσουν....ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΟΙ»....!![ΒΙΝΤΕΟ]









ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ»
Από το βιβλίο: ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Του ΙΕΡΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ¨ ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κεφάλαιο: ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Σελίδες 175, 176 & 177
Άγιος Παΐσιος: «…Όσο μπορούμε να είμαστε κοντά στον Χριστό. Αν είμαστε με τον Χριστό, τον Αντίχριστο θα φοβηθούμε; Το κακό ούτως ή άλλος το κάνει το αντίχριστο πνεύμα. Και αν γεννηθεί και ένα αντίχριστο τέρας και κάνει μερικά μπανταλά, θα γελοιοποιηθεί στο τέλος. Θα συμβούν όμως γεγονότα πολλά. Ίσως προλάβετε να ζήσετε και εσείς πολλά από τα σημεία που γράφει η Αποκάλυψη…»

«…Ήρθε η αποστασία και μένει τώρα να έρθει «ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας». Θα γίνει τρελλοκομείο, μέσα στην αναμπουμπούλα που θα επικρατή, θα ξεσηκωθεί κάθε κράτος να κάνει ότι του λέει ο λογισμός. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, τα συμφέροντα των μεγάλων να είναι τέτοια, που να μας βοηθήσουν. Κάθε λίγο θα ακούμε κάτι καινούριο. Θα βλέπουμε να γίνονται τα πιο απίθανα, τα πιο παράλογα πράγματα. Μόνο που τα γεγονότα θα περνάνε τάκα – τάκα. Οικουμενισμός, κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους…»
«…Θα γίνει μεγάλη σύγχυση. Μέσα στην σύγχυση αυτή όλοι θα ζητούν έναν Μεσσία, για να τους σώσει. Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει…»
«…Έρχονται δύσκολα χρόνια• θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι Χριστιανοί…»
«…Οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γι’ αυτό λέει η Γραφή ότι θα πλανηθούν, ει δυνατόν, και οι εκλεκτοί…»
«…Μέσα από αυτό ο Θεός θα βγάλει πολλά καλά. Οι άλλες σατανικές θεωρίες κράτησαν τουλάχιστον εβδομήντα χρόνια• αυτοί ούτε επτά χρόνια δεν θα κρατήσουν…»
Επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Υπέρ πίστεως & πατρίδος
ΠΗΓΗ