Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ....!!''Αν αυξηθούν οι θάνατοι μετά της 4 Μαΐου ¨θα είστε¨ κατηγορούμενοι''...!!


ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ....!!''Αν αυξηθούν οι θάνατοι μετά της 4 Μαΐου ¨θα είστε¨ κατηγορούμενοι''...!!









Από της 28 Φεβρουαρίου ¨φωνάζαμε¨ να επιβληθούν τα μέτρα καραντίνας που βιώσαμε τον τελευταίο 1, 5 μήνα για προστασία από το νέο κορωνοϊό και από της 16 Μαρτίου να γίνει υποχρεωτική η χρήση Μάσκας και γαντιών όπως σήμερα, που εσείς πλέον προτείνεται , κι αυτά τα λιγότερα.
Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης ;
Ο Τουρισμός στην εντατική , η παιδεία , η εκπαίδευση και η μόρφωση των παιδιών λαβωμένες , η οικονομία ¨με δύσπνοια ¨ και μια κοινωνία παγιδευμένη σ ένα σπιράλ θανάτου , κι όλα αυτά διότι , δεν προβλέψατε ότι η «υπό όρους αποφυλάκισή μας» από τα σπίτια μας θα λάμβανε χώρα καθυστερημένα πλέον , στη σημερινή ακατάλληλη χρονική περίοδο , τορπιλίζοντας τ ανωτέρω .
Αυτή είναι η αλήθεια . Χάσαμε 1,5 ζωτικούς μήνες για την Ελλάδα . Γιατί ;
Βλέπετε ότι αυτοί που σας επέβαλλαν το κλείσιμο των Εκκλησιών το Πάσχα , είναι ¨ξεφωνημένοι¨ ανθέλληνες ; Αναγνωρίζουμε τον αγώνα σας αλλά , δεν πειραματιζόμαστε με τη δημόσια υγεία και την οικονομία.
Είχατε συνεπώς την επιλογή , είχατε τα κατάλληλα ερεθίσματα και αντί αυτού σήμερα , μεταφέροντας περισσότερο την ευθύνη από την Κρατική υποχρέωση στην ατομική υπευθυνότητα , αποδέχεστε δημόσια το ενδεχόμενο να , αναπροσαρμόσετε τα μέτρα , εφόσον όμως διαπιστωθεί αύξηση των θανάτων από το νέο κορονοϊό , εφόσον θα έχουμε νεκρούς .
Το σχέδιο «πλήρης εξόδου» από την υγειονομική κρίση που θα δώσουμε στη δημοσιότητα στις 11 Μαΐου θα σας τονίσει , για ποιους επιπλέον λόγους είστε στο κατώφλι του εισαγγελέα .
ΥΓ Δείτε τις παρεμβάσεις μας αναρτημένες στο διαδίκτυο, εδώ ( η επιλογή του site έγινε τυχαία για χάριν απόδειξης)
Αθήνα 1η /5ου /2020
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής )