Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανάστατη είναι η Τουρκία...Σε Αιγαίο, Πόντο και Κωνσταντινούπολη το «τέλος» της Τουρκίας –Σχεδόν 40 μαχητικά απογειώθηκαν από όλες τις Πολεμικές Μοίρες και κατευθύνθηκαν ανατολικά προς τα ακριτικά μας νησιά- Χτύπημα ακόμα και σε τουρκικό έδαφος (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανάστατη είναι η Τουρκία...Σε Αιγαίο, Πόντο και Κωνσταντινούπολη το «τέλος» της Τουρκίας –Σχεδόν 40 μαχητικά απογειώθηκαν από όλες τις Πολεμικές Μοίρες και κατευθύνθηκαν ανατολικά προς τα ακριτικά μας νησιά- Χτύπημα ακόμα και σε τουρκικό έδαφος (ΒΙΝΤΕΟ)







Επίδειξη δύναμης στην Άγκυρα από τους Ικάρους…
Ανάστατη είναι η Τουρκία μετά την κίνηση στην Τραπεζούντα του Πόντου, να κρεμαστεί, στο Πανεπιστήμιο της υπό τουρκικής κατοχής πόλης, ανάποδα η μορφή του Κεμάλ Ατατούρκ, όπως σας ενημέρωσε το el.gr!
Η πίεση της Άγκυρας μεταφέρεται και στην Κωνσταντινούπολη, όπως μονάδες αυτοάμυνας των Κούρδων πραγματοποίησαν δράσεις σε πολλές περιοχές της Πόλης.
«Είμαστε συνεχώς σε δράσεις. Θα κλιμακώσουμε την αντίσταση», αναφέρουν οι Κούρδοι, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής, όπως την μετέφρασαν τα Τουρκικά Νέα:
Μέλη μας στις 20 Απριλίου στην συνοικία Κιραζλί του Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πραγματοποίησαν δράση κατά ενός πολιτικού οχήματος εντοπίστηκε πως ανήκε στην Ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα το όχημα πυρπολήθηκε και καταστράφηκε.
Βραδινές ώρες της 20/4, στην συνοικία Ντεμίρκαπί του Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πυρπολήθηκαν δύο οχήματα που ανήκαν σε φασίστες-μέλη του ΑΚΡ. Ως αποτέλεσμα της δράσης και τα δύο αυτοκίνητα αχρηστεύτηκαν.
Στις 19:00 της 12ης Απριλίου στο Μπάγτζιλαρ-Κωνσταντινούπολης, πραγματοποιήθηκε σαμποτάζ σε αποθήκη υλικών οικοδομών που ανήκε σε φασίστες. Στην δράση αυτή καταστράφηκε η αποθήκη και όλα τα υλικά που υπήρχαν μέσα.
Στις 11 Απριλίου μέλη μας πραγματοποίησαν σαμποτάζ σε εστιατόριο στο  Μπέιογλου της Κωνσταντινούπολης που ανήκει σε φασίστα του ΜΗΡ. Την ίδια στιγμή σαμποτάζ πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, με αποτέλεσμα εστιατόριο και σπίτι να αχρηστευτούν.
Βλέπουμε λοιπόν πως η κρίση που επικρατεί, σε όλα τα επίπεδα, στην Τουρκία, έχει εντείνει τις πράξεις αντίστασης, ένοπλη η μη, ειδικά στον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη.
Παρατηρώντας, όλα αυτά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, σκέφτεται την εξαγωγή της κρίσης προς το Αιγαίο.
Ωστόσο και εκεί τον περιμένουν πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και για επιθέσεις σε τουρκικό έδαφος, αν αυτό χρειαστεί.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ, τα ελληνικά «γεράκια» έστειλαν ουσιαστική και ταυτόχρονα επιβλητική απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι το «αφεντικό» στο Αρχιπέλαγος.
Συγκεκριμένα, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία προχώρησε σε μία εντυπωσιακή επίδειξη.
Σχεδόν 40 μαχητικά απογειώθηκαν από όλες τις Πολεμικές Μοίρες και κατευθύνθηκαν ανατολικά προς τα ακριτικά μας νησιά!!!
Πέταξαν, σε σχηματισμούς αναχαίτισης αλλά και κρούσης, πάνω από την Σαμοθράκη και την Λήμνο έως την Ρόδο, «σκεπάζοντας» με τα φτερά τους τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, απαντώντας στις πρωτοφανείς τουρκικές πτήσεις ακόμα και πάνω από μεγάλα Ελληνικά νησιά όπως η Λέσβος, η Χίος και η Ρόδος.
Οι Ίκαροι πετούσαν, για περισσότερο από μία ώρα, στο Αιγαίο, σε μεγάλα Comao (σχηματισμούς αεροσκαφών) προσομοιάζοντας ταυτόχρονα αποστολές αναχαίτισης αλλά και κρούσης-χτυπήματος επίγειων στόχων όπως αεροδρόμια, ραντάρ, κέντρα διοίκησης και εφοδιασμού. Άρα, η Ελλάδα θέλει και πρέπει να είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με την Τουρκία ακόμα και αν χρειαστεί να χτυπήσει μέσα σε τουρκικό έδαφος.
Μια Τουρκία, η οποία έχει «καβαλήσει το καλάμι», αν μας επιτρέπετε την λαϊκή έκφραση, υπονομεύοντας ακόμα και τον ρόλο του ΝΑΤΟ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο μιλά ο Ömer Celik, ο ‘νούμερο 2’ του Ερντογάν στην διακυβέρνηση του κόμματος του (AKP), την ώρα που η Άγκυρα έχει έρθει σε κόντρα και με την Ρωσία στην Συρία και στην Λιβύη, παρά το γεγονός πως έχει λάβει τους ρωσικούς S-400.
Η γείτονα στρέφει σιγά-σιγά τους πάντες απέναντί της (Μεγάλες Δυνάμεις, εθνικές μειονότητες) και, κατά τα φαινόμενα, το καθοριστικό χτύπημα θα το λάβει από τους Έλληνες.

ΠΗΓΗ