Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΣΤΗΝ σημερινή ομιλία του...!!''Είμαστε πολύ κοντά...Ο κορωνοϊός στέλνει την Ελλάδα ακόμα πιο γρήγορα στους ΕΣΧΑΤΟΥΣ καιρούς'':Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ αυτό που φοβόμασταν....!!(ΒΙΝΤΕΟ 2/4/2020)


ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΣΤΗΝ σημερινή ομιλία του...!!''Είμαστε πολύ κοντά...Ο κορωνοϊός στέλνει την Ελλάδα ακόμα πιο γρήγορα στους ΕΣΧΑΤΟΥΣ καιρούς'':Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ αυτό που φοβόμασταν....!!(ΒΙΝΤΕΟ 2/4/2020)









Ο κορωνοϊός στέλνει την Ελλάδα ακόμα πιο γρήγορα στους έσχατους καιρούς...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σε σχέση τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση έδρασε εγκαίρως, μην παίρνοντας τόσο σκληρά μέτρα κατά των πολιτών, όσο σε άλλες χώρες.

Ωστόσο, δυστυχώς, ο κορωνοϊός φέρνει ορισμένες αλλαγές στην Ελλάδα, οι οποίες μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες και θα εξηγήσουμε το γιατί.

Δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός:

«Τα όπλα, τα οποία σήμερα επιστρατεύουμε στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του κορωνοϊού, δεν θα σιγήσουν την επόμενη μέρα. Και όλα τα εργαλεία, τα οποία αναπτύσσουμε για την θωράκιση της χώρας θα γίνουν τα μέσα για την ανοικοδόμηση του αύριο. Μέσα σε αυτή την κρίση προχώρησε με πολύ μεγάλη ταχύτητα η πύλη gov.gr, η πύλη του νέου ψηφιακού κράτους».

Ο πρωθυπουργός έκανε επίσης λόγογια τις υπηρεσίες από 49 δημόσιες δομές, οι οποίες παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά, χωρίς ταλαιπωρία για τους πολίτες, την άυλες συνταγογραφήσεις και την διδασκαλία παιδιών από απόσταση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η τεχνολογία θα οργανωθεί λοιπόν προς όφελος των πολιτών, σε αντίθεση με τις αριστερόστροφες πρακτικές που την χρησιμοποιούν εις βάρος της κοινωνίας.

Εδώ βρίσκεται ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ:

Η Νέα Δημοκρατία έχει (ελπίζουν στην Πειραιώς) αρκετό χρόνο, προκειμένου να εφαρμοστεί η δεξιόστροφη πολιτική των δεξιών στελεχών της (στην ΝΔ υπάρχουν και αριστερόστροφοι όπως και στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ) και να επικρατήσει ως κεντρική πολιτική του κόμματος (οικονομία, μεταναστευτικό, εθνικά, κοινωνία κτλ.).



Η αριστερή αντιπολίτευση παραμονεύει ανά πάσα στιγμή να πάρει την εξουσία στα χέρια της. Σε περίπτωση δε, που επανέλθει στην εξουσία, ή η χώρα μας περάσει σε καθεστώς παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας, τότε θα βρει την τεχνολογία στην Ελλάδα ανεπτυγμένη, καθώς η ΝΔ δείχνει να την βελτιώνει.



Και τότε δεν αποκλείεται οι υποδομές, που θα έχουν ως σκοπό την διευκόλυνση των πολιτών, να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθησή τους και την συμμόρφωση τους, έτσι ακριβώς, όπως συμβαίνει και τώρα.



Δείτε την σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού και τις επίμαχες δηλώσεις από το 33.33: