Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ...ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ....!!ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ...ΝΥΧΤΑ...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ...ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ....!!Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ....!![ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020]


ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ...ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ....!!ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ...ΝΥΧΤΑ...ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ...ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ....!!Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ....!![ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020]









Benjamin Fulford 6/4/2020

Η χρήση της πανδημίας ή «πληροφοριοδημίας» ως μέσο για την κατάρρευση της παρούσας δομής παγκόσμιας δύναμης προχωράει ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. 

Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές μαζικών συλλήψεων της ελίτ. 
Κάποιες από αυτές μπορούν να επιβεβαιωθούν από ειδήσεις σχετικά με ηγέτες όπως οι περιορισμοί της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνκελας Μέρκελ και του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον «λόγω μόλυνσης από τον κορονοϊό».





Ο κόσμος πρόκειται επίσης να μάθει ότι η Άνκελα Μέρκελ είναι η κόρη του Αδόλφου Χίτλερ. 
Οι Ιταλοί, οι οποίοι μόλις απελευθερώθηκαν από τα δεσμά του γερμανικού (Ευρωπαϊκή Ένωση) ελέγχου, μας έστειλαν ένα αντίγραφο της μόνης γνωστής φωτογραφίας του Χίτλερ με την κόρη του Άνκελα. 
Στο μήνυμα γράφει “και όταν θα μεγαλώσεις Άνκελα, διάλυσε όλη την Ευρώπη.”



merkel-and-hitler-265x300.jpg


Επίσης, η Λευκή Αδελφότητα των Δράκων επικοινώνησε με τη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ στη Yokosuka της Ιαπωνίας για να υποβάλει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον του Πρωθυπουργού μαριονέτας Σίνζο Άμπε για το ρόλο του στη μαζική δολοφονία της Fukushima, καθώς και άλλων εγκλημάτων. 
Πολλοί και αξιόπιστοι μάρτυρες – συμπεριλαμβανομένων δύο πρώην Πρωθυπουργών – θα βεβαιώσουν την έκδοση ετυμηγορίας ενοχής. 
Αυτό κατέστη δυνατόν λόγω της απομάκρυνσης  (επιτέλους) κορυφαίων πρακτόρων της Καμπάλ στην Ιαπωνία, όπως ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ και ο Μάικλ Γκρίνμπεργκ (Richard Armitage, Michael Greenberg), αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο και τη CIA. 
Ο Άμπε, σε αντίθεση με τον εγκληματία πολέμου παππού του Κίσι Νομποσούκε (Kishi Nobosuke), δεν θα ξεφύγει της δικαιοσύνης. Όπως λένε οι Ιάπωνες: “Zama Miro” (ΣτΜ: “ήθελές τα κι έπαθές τα”).

Πηγές από τη CIA στην Ασία επιβεβαιώνουν αυτή τη σημείωση:

“Ο επικεφαλής στην Ιαπωνία είναι στη λίστα για να μαζευτεί σ’ αυτόν το γύρο. Η επίσημη ιστορία θα είναι πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έχει τεθεί από μόνος του σε καραντίνα. Αυτή είναι η κωδική λέξη που χρησιμοποιείται όταν αυτοί οι σατανιστές αποκρυφιστές συλλαμβάνονται.”

Εντωμεταξύ στο εσωτερικό των ΗΠΑ “είναι σχεδόν βεβαιότητα ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος και πολλοί θα πεθάνουν”, προβλέπουν πηγές από τη CIA.


Να τι είχαν να πουν πηγές από το Πεντάγωνο σχετικά με την υπό εξέλιξη στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ:

“Καθώς καταστρέφονται υπόγειες βάσεις της καμπάλ στη Γιούτα, στη Νέα Υόρκη, στο Άινταχο, στην Καλιφόρνια και αλλού… τα παιδιά που έχουν διασωθεί επιβιβάζονται στα νοσοκομειακά πλοία Comfort και Mercy, προστατευόμενα από τους πεζοναύτες.”

(Όσοι από εσάς έχετε ακόμη άγνοια για τις μάχες στις υπόγειες βάσεις που είναι σε εξέλιξη, παρακαλείστε να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο διάρκειας 29 λεπτών: )



Έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ιατρικός στρατιωτικός νόμος, καθώς ο (Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ) Τραμπ κάλεσε στην ενεργό δράση ένα εκατομμύριο εφέδρους και πρόσφατα αποστρατευμένους στρατιωτικούς. 
Έχει κηρυχθεί πόλεμος στα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, τα δίκτυα 5G έχουν απενεργοποιηθεί, η FEMA έχει περάσει σε στρατιωτικό έλεγχο και ο Γενικός Επιθεωρητής του Πενταγώνου επιβλέπει τη βοήθεια ύψους 2 τρις δολαρίων για τον κορονοϊό.

Επίσης, καθώς αποσφραγίζονται 170.000 κατηγορητήρια με μαζικές συλλήψεις, θα υπάρξει αίμα με απώλειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων “αυτοκτονίας”, καθώς και απόσυρση της αδρενοχρώμης.


Το ανθρωποκόπαδο που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και βρίσκεται σε υπνοβασία θα υποστεί σοκ όταν μάθει πως τα 40.000 και περισσότερα ακόμη παιδιά που εξαφανίζονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο (στατιστική του FBI) βασανίζονταν έως θανάτου από την ελίτ, με σκοπό τη συγκομιδή μιας μορφής αδρεναλίνης γνωστή ως αδρενοχρώμη. 
Το γεγονός ότι τώρα μπορείς να διαβάσεις για την αδρενοχρώμη στη Wikipedia είναι σημάδι πως τα πράγματα στ’ αλήθεια αλλάζουν.




Η Χαζαρική μαφία δεν τα παρατάει χωρίς μάχη. Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων έλαβε το επόμενο μήνυμα από μέρους τους την περασμένη εβδομάδα:

“Διαφεντεύουμε τον πλανήτη αυτό για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αν είναι να τα παρατήσουμε.”

Όπως και να ‘χει, μείνετε ήσυχοι πως η Κοινωνία των Λευκών Δράκων έχει επανειλημμένως σταματήσει και θα συνεχίσει να σταματάει τις προσπάθειές τους να καταστρέψουν τον πλανήτη.


Ο τελευταίος ελιγμός που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν είναι η πυροδότηση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας λέγοντας στους Αμερικανούς πως οι Κινέζοι ξεκίνησαν την «πανδημία», και λέγοντας στους Κινέζους πως οι Αμερικανοί το έκαναν.


Το μεγάλο μιμίδιο που προωθούν στη Δύση είναι πως “Όλα τα Ίχνη Οδηγούν Πίσω στο Βιοεργαστήριο της Wuhan”.



they-didi-it-300x218.jpg



Στην πραγματικότητα, το ξέσπασμα στην Κίνα μπορεί να εντοπιστεί στην εταιρία Wuxi Pharmaceutical στη Wuhan της Κίνας. 
Αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο, μαντέψτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Wuxi? 
Είναι το Ίδρυμα Σόρος. Αν ανατρέξετε στη λίστα των εταιριών που του ανήκουν, στη βάση δεδομένων SEC εδώ πιο κάτω, θα το βρείτε ως Wuxi Pharmatech Cayman Inc.



“ Ίσως κάποιος θα έπρεπε να συγκρίνει τη διάδοση της μόλυνσης στις ΗΠΑ με τις τοποθεσίες των εργαστηρίων του Wuxi American Laboratory στο Τέξας, στο Μέριλαντ, στο Νιου Τζέρσι, στην Καλιφόρνια, στη Μινεσότα κ.λπ.” όπως προτείνει ο υποψιασμένος μας αναγνώστης που μας έστειλε τις πληροφορίες.

Φυσικά, το ίδρυμα Σόρος είναι βιτρίνα της οικογένειας Ρόθτσιλντ και άλλων Χαζάρων αρχηγών, πολλοί εκ των οποίων κρύβονται στην Ελβετία, στη Νέα Ζηλανδία και στις βρετανικές Παρθένες Νήσους, μεταξύ άλλων τοποθεσιών.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο τι έχει να πει σχετικά με την κατάσταση ο αρχι-καμπαλιστής και διακινητής των Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ:

“Σε πολλές χώρες οι θεσμοί θα φανούν να αποτυγχάνουν… Η πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος μετά τον κορονοϊό… Η εξάπλωσή του είναι εκθετική: τα περιστατικά των ΗΠΑ διπλασιάζονται κάθε πέμπτη μέρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει θεραπεία. Οι ιατρικές προμήθειες είναι ανεπαρκείς ως προς την κάλυψη των διευρυνόμενων κυμάτων περιστατικών. Οι μονάδες εντατικής βρίσκονται στο όριο, και το έχουν ξεπεράσει, της πληρότητας. Η προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης, όσο τεράστια και απαραίτητη κι αν είναι, δεν πρέπει να παραγκωνίσει το άμεσο καθήκον να λανσαριστεί μια παράλληλη διαδικασία για τη μετάβαση στην μετά-κορονοϊό τάξη πραγμάτων… Το σχέδιο Μάρσαλ και το πρότζεκτ Μανχάταν… Η συρρίκνωση που συνεπάγεται ο κορονοϊός είναι, σε ταχύτητα και παγκόσμια έκταση, πρωτοφανής στην ιστορία. Η αποτυχία θα μπορούσε να εξαπολύσει παγκόσμια πυρκαγιά.”




Ορίστε πώς ανέλυσε η MI6 τα ευρέως προωθημένα σχόλια του Κίσινγκερ:

“Διαλέγουμε τα θέματα όπως πυρκαγιά, άγρια εκκίνηση κ.λπ. τα οποία αποτελούν όλα πολύ βάρβαρες μορφές μετάβασης στην υποταγή με τη μορφή άκρως τραυματικού εξαναγκασμού. Πράγματα εντελώς σε στιλ MK ultra-CIA.”


Και μετά έχουμε τον Επικεφαλής Υγειονομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ Jerome Adams να λέει «είναι η ώρα μας για Περλ Χάρμπορ», προσθέτοντας  «Θα είναι η 11/9 ώρα μας.»



Μια πηγή εκ των άνω της CIA λέει:

“Θα υπάρξει ολοκληρωτική πλανητική κατάρρευση μέσα σε ένα μήνα. Και μετά μια επανεκκίνηση όλου του συστήματος… Ο Τραμπ θα συμφωνήσει να χορηγήσει 5 τρις δολάρια διασωστικών πακέτων (helicopter money) στην οικονομία αλλά δεν θα βοηθήσουν. Θα απελευθερώσει την ενέργεια μηδενικού σημείου (zero-point) του Νικόλα Τέσλα στις αμερικανικές βιομηχανίες, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να εκκινήσει την Αμερική από την αρχή. Κι αυτά αφού περικυκλωθούν τα Σατανικά αποκρυφιστικά μέλη.”

Μια άλλη πηγή προβλέπει:

“Η ανθρωπότητα θα εγερθεί ενάντια στην παγκόσμια διαφθορά και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις θα πέσουν. Μιλάμε για μήνες και όχι χρόνια. Πιστεύω πως τα χειρότερα θα έχουν τελειώσει μέχρι τον Ιούλιο του 2020.”

Η MI6 από την πλευρά της λέει:

“Βλέπουμε την πανδημία ως μια απόπειρα να επιταχυνθεί η απόλυτα εξελιγμένη τεχνολογικά παγκόσμια διακυβέρνηση, ο ποιοτικός Φασισμός, Εθνικο-Σοσιαλιστικού τύπου πράγματα.”

Το πρόσωπο που σχεδίασε το κβαντικό οικονομικό σύστημα λέει πως η οικονομική μετάβαση θα είναι:

“Μεταναστεύοντας από το Στοχαστικό Ισοζύγιο στο σύστημα κεντρικών τραπεζών βασισμένο στην Επαναλαμβανόμενη Πολυπλοκότητα. Πρόκειται για δύο διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις, η τελευταία είναι ανάπτυξη οικονομίας εν καιρώ πολέμου. Η δομική αλλαγή είναι όταν στοιχεία μη ενταγμένα επίσημα εισάγονται στην οικονομική διαχείριση. Έτσι το αίμα των βρώμικων χρημάτων (ψευδονόμισμα) αντικαθίσταται από καθαρό αίμα κ.λπ.” (ΣτΜ οι οικονομικοί όροι είναι αρκετά πολύπλοκοι, συγχωρήστε μου τυχόν αστοχίες).

Στην ουσία, λέει πως η ελίτ των Λευκών Καπέλων συμφώνησε να εφαρμόσει ένα σύστημα κατά πολύ όμοιο με το εξαιρετικά επιτυχημένο οικονομικό σύστημα που εφάρμοσε πρωτοποριακά η Ιαπωνία μετά τον Β΄ΠΠ. 
Σημαίνει ώθηση προς την εκθετική ανάπτυξη αντί για σταθερότητα.


Οι Βρετανοί επίσης λένε πως η Αγγλοσαξονική 5-Eyes Alliance (Συμμαχία των 5 ματιών) βρίσκεται εν μέσω μιας “Στρατηγικής πολύ-διαστασιακής αντεπίθεσης, με τακτικά αντίδοτα και αποτελέσματα από δίκες εγκλημάτων πολέμου. Θα έλεγα στην άλλη πλευρά καλύτερα ν’ αρχίσει να τρέχει.”


Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκα  φαίνεται να είναι πιο ενήμερος από την πλειονότητα των παγκόσμιων ηγετών σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει, λέγοντας:

“Δεν έχετε την εντύπωση πως οι υποτιθέμενες δυνάμεις <…> θα ήθελαν να αναμορφώσουν τον κόσμο χωρίς πόλεμο μέσω αυτής της λεγόμενης κορονοϊκής ψύχωσης, της πληροφοριοδημίας;”


Σημειώνει επίσης πως τα Ηνωμένα Έθνη χρησιμοποιούν αυτή την «πληροφοριοδημία» ως δικαιολογία για να τυπώσουν χρήματα στο ύψος του 10% του ΑΕΠ όλου του πλανήτη για να “πολεμήσουν τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού.”




Παρεμπιπτόντως, όσοι από εσάς ακόμη πιστεύετε πως η πληροφοριοδημία δεν είναι αληθινή, ρίξτε μια κοντινή ματιά σε αυτήν την επιδέξια επεξεργασία εικόνας από την TV για να εξηγήσετε γιατί ο Κυβερνήτης Cuomo χρειάζεται περισσότερους αναπνευστήρες για κούκλες σαν αυτήν.



Τα άλλα συνταρακτικά νέα που επισκιάστηκαν από την «πληροφοριοδημία», είναι μια τεράστια στρατιωτική επανατοποθέτηση που λαμβάνει χώρα. 



Στην ουσία, ο στρατός των ΗΠΑ άρχισε να αποχωρεί από το Αφγανιστάν και από μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. 



 Να παραθέσω τον Ντέμπκα που έχει διασυνδέσεις με την Ισραηλινή Μοσάντ:


“Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν άλλη μία βάση στο Ιράκ το Σάββατο 4 Απριλίου, παραδίδοντας στον στρατό των Ιρακινών τη μεγάλη αεροναυτική βάση Habbaniyah Al-Taqaddum που βρίσκεται 74 χλμ δυτικά της Βαγδάτης. Τώρα δεν απομένουν Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή της Βαγδάτης.”
 https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

Αντ΄αυτού, φαίνεται πως οι ΗΠΑ πρόκειται να αρπάξουν τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο που βρίσκονται κοντά τους στη Βενεζουέλα.



Η ιστορία συγκάλυψης σχετικά με αυτό έχει ως εξής:


“Σήμερα οι ΗΠΑ ξεκινούν βελτιωμένες επιχειρήσεις εναντίον των ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο για να προστατέψουν τον αμερικανικό λαό από τη θανατερή μάστιγα των παράνομων ναρκωτικών”, είπε ο Τραμπ. “Αναπτύσσουμε επιπρόσθετους ναυτικούς καταστροφείς, πλοία μάχης, αεροπορία και ελικόπτερα, κόφτες Ακτοφυλακής και αεροπλάνα παρακολούθησης της Πολεμικής Αεροπορίας, διπλασιάζοντας τις ικανότητες στην περιοχή.”




Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αντάλλαξαν την Ουκρανία με τη Βενεζουέλα ώστε να γίνει εφικτή αυτή η επιχείρηση.

“Προς το παρόν, η Ρωσία ετοιμάζεται με φούρια για πόλεμο και ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ουκρανία, και ο Τραμπ δεν θα ανακατευτεί σε αυτό”, λέει ο Ρώσος αναλυτής Bohdan Lystsia.



“Ο Τραμπ παίρνει τη Βενεζουέλα και ο Πούτιν δεν ανακατεύεται. Ο Πούτιν παίρνει την Ουκρανία για πάρτι του και ο Τραμπ δεν ανακατεύεται σ΄αυτό”, εξηγεί.




Συνολικά, ακόμη κι αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκφραση «βιβλικά» για όλα αυτά που συμβαίνουν, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως βλέπουμε τις μεγαλύτερες πλανητικές αλλαγές από τον Β΄ΠΠ. 



Ας δούμε αν θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα τις ασύρματες επικοινωνίες.