Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!''Σας προειδοποιήσαμε....!!ΑΥΤΟ το Πάσχα …''ΚΥΡΙΟΙ''...Όσον και να το ΚΡΥΨΕΤΕ θα δείτε τις συνέπειες της ασέβειά σας με τόσο φόβο που θα ξεχάσετε ΚΑΙ...τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ...!!Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα ευτράπελα που ΦΟΒΑΣΤΕ πως θα συμβούν...ΚΑΙ...ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ''...!!Κοινοποιείται ¨με απόδειξη¨...!! 1.Εκκλησία της Ελλάδος 2. Υπουργείος Υγεία 3.Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!''Σας προειδοποιήσαμε....!!ΑΥΤΟ το Πάσχα …''ΚΥΡΙΟΙ''...Όσον και να το ΚΡΥΨΕΤΕ  θα δείτε τις συνέπειες της ασέβειά σας με τόσο φόβο που θα ξεχάσετε ΚΑΙ...τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ...!!
Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα ευτράπελα που ΦΟΒΑΣΤΕ πως θα συμβούν...ΚΑΙ...ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ''...!!Κοινοποιείται ¨με απόδειξη¨...!!
1.Εκκλησία της Ελλάδος 2. Υπουργείο Υγείας 3.Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας








Προς «κυβέρνηση» των ασεβών . Σας προειδοποιήσαμε . Ιδού το σχέδιο υπέρ του δικού μας Θεού.   


Το ποιοι είμαστε , καμία απολύτως σημασία έχει αφού , ό,τι σας υποσχόμαστε , απλά γίνεται ! 

Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα ευτράπελα που φοβάστε πως θα συμβούν
  ΑΥΤΟ το Πάσχα … κύριοι . Όσον και να το κρύψετε , θα δείτε τις συνέπειες της ασέβειά σας με τόσο φόβο , που θα ξεχάσετε τον κορονοϊό και τούτο , όσο κι αν αυξήσετε τα κρούσματα ενόψει της Ανάστασης .



Το σχέδιο που προαναγγείλαμε ήδη υλοποιείται … για όποιον δεν το κατάλαβε .



Τώρα , ο σκοπός με την παρούσα ΑΡΧΙΚΗ φάση του (που δίδεται προς δημοσίευση ) είναι να αποτραπεί αυτό που κατά βάθος θα θέλετε . Πιο θα είναι ;



Να ρίξετε το φταίξιμο στους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς για την ό,ποια διασπορά του ιού καταγραφεί .Η αγάπη τους για τον Εσταυρωμένο και Αναστάντα Χριστό , η Πίστη τους , η δύναμη της ψυχής τους , είναι πολλαπλάσια ισχυρότερα από το φόβο του νέου κορονοϊού.



Αυτό δεν το υπολογίσατε. Εκτός από έναν … Σωτήρη τον λένε .



Πως θα επιτευχθεί ο σκοπός του ; Απλά , είναι τόσο απλό και εφαρμόσιμο , που εάν δεν το ακολουθήσετε , θα φανούν από παντού οι προθέσεις σας και τα , σε βάρος της Εκκλησίας , σχέδιά σας . Οι συνέπειες που θα έχετε… ανυπολόγιστες !



Όσο δε αφορά τους Ιερείς μας , που θα χάσουν την πίστη τους για την οποία πρεσβεύουν ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους , δεν θα μπορούν να σταθούν πλέον σε κανέναν άμβωνα .



Κωδικός προ -σχεδίου ( Ν.Α.Ο.Σ )



Α΄ μέρος ,γενικές Ρυθμίσεις !



-Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας σ όλη την επικράτεια από 20.00 έως την 08.00 πρωινή της επομένης , στις 16 , 17 , και 18 Απριλίου .Εξαίρεση το παρακάτω .



-Πλήρη αναστολή των μέτρων ¨κοινωνικής αποστασιοποίησης ¨ ( εκτός αυτών που αφορούν , την απόσταση , την καθαριότητα χεριών , τη μη επαφή με σημείο του προσώπου ( εξασκηθείτε ) ,και τη σωστή χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών , όπου απαιτείτε ) Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΟΧΈΣ ( χωριά , Κωμοπόλεις έως 3.000 κατοίκων και Νησιά ) που έως σήμερα έχουν καταγραφεί μηδενικά κρούσματα , είτε έχουμε ελάχιστα κρούσματα ( 1-3 ). Εξαιρείται σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και οι Δήμοι Χαλκιδέων και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας .



-Μέσα στις περιοχές αυτές και με δεδομένη τη μη μετάβαση ( σ αυτές ) ατόμων από άλλες περιοχές – θα ισχύει για τις όμορες αυτών η καθολική απαγόρευση κυκλοφορία ως ανωτέρω – οι Εκκλησίες να είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ τη Μεγάλη Πέμπτη , τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ και από την 20.00 έως την 02.00 της επομένης , τηρουμένων των μέτρων που παρατίθενται παρακάτω.



-Το αυτό ¨ελεύθερο ¨ να ισχύει σ όλα τα στρατόπεδα και μονάδες ΕΔ , στις οποίες δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα εδώ και 1,5 μήνες και σ όλα τα μοναστήρια που βρίσκονται στις περιοχές που έχουν το ¨ελευθέρας¨ και θα είναι ανοικτά .



-Τροποποίηση από την 08.00 ώρα της Μεγάλη Πέμπτη έως την 08.00 πρωινή της Κυριακής του Πάσχα των λόγων εξόδου ( λόγω κορονοϊού ) , για τους κατοίκους που συνορεύουν με τις περιοχές που θα έχουν το ¨ελευθέρας ¨ ως ανωτέρω και συγκεκριμένα . Μέγιστος χρόνος εξόδου για τις περιπτώσεις 4,5 τα 40 λεπτά και για την περίπτωση 6 τα 20 λεπτά .



Β΄ μέρος , μέτρα κατά τις Ιερές ακολουθίες και κατά τον Εκκλησιασμό .



Η συμμετοχή του κόσμου στα μυστήρια της εκκλησίας στην αναφερόμενη περίοδο και πάντα στα πλαίσια των γενικών ρυθμίσεων που προαναφέρθηκαν , δύναται να γίνουν ως εξής :



-Εποχούμενη λιτάνευση του επιταφίου ή λιτανεία από ολιγομελές σχήμα και με την συνοδεία στρατιωτικού αγήματος σε περιοχές και σημεία που θα αποφασίσει η κάθε , κατά τόπου Εκκλησία .



-Εποχουμένη λιτανεία ( με κατάλληλο όχημα ) του Αγίου Φωτός από Ιερέα του κοντινότερου Ναού , με δυνατότητα μεταλαμπάδευσης σε ένα άτομο ανά τομέα .



-Τήρηση των ¨ κανόνων απόστασης και εμβαδού ¨ που ισχύει σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες , Λαϊκές κτλ , εντός των Ιερών Ναών . Το αυτό και στους προαύλιου χώρους. Η τήρηση των μέτρων αυτών να ανατεθεί και σε κατάλληλο νεωκόρο που θα ¨διοριστεί¨ με σχετικά πράξη.



-Χρήση εξωτερικών μεγάφωνων για όποιους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μυστήρια , απ΄εξω από τον ιερό ναό και μέσα από τ αυτοκίνητά τους. Απαιτείτε προσυνεννόηση με την υπηρεσία τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας κα την Δημοτική Αστυνομία .



-Κατά τη λήψη της θείας κοινωνίας η μεταλάβωση να δίδετε από τρεις ή περισσότερους Ιερείς ( εντός και εκτός ναού ) . Ο αριθμός ανάλογος με των συνήθη αριθμό των ατόμων προς μετάληψη . Κάθε Ιερέας εξ αυτών , να είναι εφοδιασμένος με 6 κουταλάκια μετάληψης , ένα για κάθε άτομο που προσέρχεστε .Όταν ¨εξαντληθεί¨ ο αριθμός των κουταλακιών μετάληψης του 1ου Ιερέα που ¨τρέχει¨ το μυστήριο ,τα κουταλάκια μπορούν να μπουν σε βραστήρα έως ότου έρθει ξανά η σειρά τους κ.ο.κ



-Με κολωνάκια οριοθέτησης που θα τοποθετηθούν 20 εκατοστά από τον επιτάφιο , των Εσταυρωμένο και τις εικόνες , να επιτρέπεται το προσκύνημα , έως ένα σημείο .



-Όποιος Ναός δεν μπορεί να τηρήσει έστω και ένα απ τα ανωτέρω , να παραμένει κλειστός με ευθύνη του τοπικού Μητροπολίτη .



Ακολουθεί η δημοσίευση μιας εναλλακτικής του ανωτέρου σχεδίου που συνιστά και το κύριο σχέδιο που έχουμε προαναγγείλει .



Κοινοποιείται ¨με απόδειξη¨



1.Εκκλησία της Ελλάδος



2. Υπουργείο Υγείας



3.Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας



ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )