Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΡΚΕΛ VS ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!ΕΞΑΛΛΟΣ....!!ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΥ’ ΠΑΙΞΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΜΕ…ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ!!ΦΩΤΟ


ΜΕΡΚΕΛ VS ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!ΕΞΑΛΛΟΣ....!!ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΥ’ ΠΑΙΞΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΜΕ…ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ!!ΦΩΤΟ










Ένα άσχημο παιχνίδι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι έπαιξε η παμπόνηρη καγκελάριος της Γερμανίας, κ Μέρκελ, η οποία πριν από την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, για να συζητήσει το θέμα των μεταναστών άλλα και άλλα επίκαιρα θέματα, είχε μυστική συνάντηση που την έκρυψε από τον Ερντογάν με τον στρατηγό Χαφτάρ, που η Τουρκία θεωρεί τρομοκράτη και μισητό εχθρό της.

Η αποκάλυψη της συνάντησης αυτής έχει εκνευρίσει την Άγκυρα και θεωρήθηκε σαν άλλη μια εχθρική κίνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Τουρκίας.


Ο στρατηγός Χαφτάρ, που πήγε και στο Παρίσι και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Φρανσουά Μακρόν, ήρθε και στο Βερολίνο για πρώτη φορά και συναντήθηκε με την Μέρκελ, γεγονός που δείχνει πως και η Γερμανία άρχισε να τον υπολογίζει σοβαρά για τις εξελίξεις στο καυτό θέμα της Λιβύης παρά το ότι αναγνωρίζει σαν νόμιμη κυβέρνηση την κυβέρνηση της Τρίπολης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.