Ticker

10/recent/ticker-posts

Todo comienza a partir del año 2020 WORLD ONE...!!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟ 2020...!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]


Todo comienza a partir del año 2020 WORLD ONE...!!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟ 2020...!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]








Το 1973, αναπτύχθηκε πρόγραμμα υπολογιστή για τον υπολογισμό της παγκόσμιας βιωσιμότητας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Αντ ‘αυτού, προέβλεψε ότι το τέλος του πολιτισμού θα ξεκινήσει το 2020 και θα κορυφωθεί το 2040.



Είναι αλήθεια ότι πολλοί στην ιστορία έχουν κάνει αποκαλυπτικές προβλέψεις που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδειχθεί αληθείς. Αλλά αυτό που φαντάστηκε ο υπολογιστής τη δεκαετία του ’70 έγινε πραγματικότητα. Θα μπορούσε το μηχάνημα να είναι σωστό;

Η πρόβλεψη έγινε από ένα πρόγραμμα που ονομάζεται World One, αρχικά δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο υπολογιστή Jay Forrester, ο οποίος ανατέθηκε από το Club de Roma για να υπολογίσει πόσο καλά θα μπορούσε να επιβιώσει ο κόσμος-Ανάπτυξη.



Ο Όμιλος της Ρώμης Club of Rome είναι ένας οργανισμός αποτελούμενος από διανοούμενους, πρώην αρχηγούς κρατών του κόσμου, επιστήμονες και γραφειοκράτες από τα Ηνωμένα Έθνη με σκοπό «να προωθήσει την κατανόηση των παγκόσμιων προκλήσεων της ανθρωπότητας και να προτείνει λύσεις μέσω επιστημονικής ανάλυσης και επικοινωνίας και άμυνας». «

Αυτό που έδειξε ο κόσμος ήταν ότι εάν ο πληθυσμός και η βιομηχανική επέκταση συνεχίσουν στο σημερινό του επίπεδο, θα υπάρξει παγκόσμια κατάρρευση μέχρι το 2040.



Οι υποδειγματικοί υπολογισμοί έλαβαν υπόψη τις τάσεις της ρύπανσης, της πληθυσμιακής αύξησης, της ποσότητας φυσικών πόρων και της συνολικής ποιότητας ζωής στη γη.

Η πρόβλεψη του μοντέλου για υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και μείωση των φυσικών πόρων έχουν μέχρι στιγμής είναι αντικειμενικά ανησυχητικές.

Στην πραγματικότητα, το 2020 είναι το πρώτο βήμα που έχει προγραμματιστεί από το World One: Τότε η ποιότητα ζωής πρέπει να μειωθεί δραματικά.



Η κατάσταση του πλανήτη γίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Η ρύπανση θα είναι τόσο σοβαρή ώστε να σκοτωθούν οι άνθρωποι, γεγονός που με τη σειρά τους θα οδηγήσει τον πληθυσμό να πέσει κάτω από το 1900.

Επί του παρόντος, μεταξύ του 2040 και του 2050, η πολιτισμένη ζωή, όπως τη γνωρίζουμε σε αυτόν τον πλανήτη, θα πάψει να υπάρχει. Ο Αλέξανδρος βασιλιάς, τότε Πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης, αξιολόγησε τα αποτελέσματα του προγράμματος ως προειδοποίηση ότι τα έθνη θα χάσουν την κυριαρχία τους και πρόβλεψαν μια νέα παγκόσμια τάξη με εταιρείες που κάνουν τα πάντα.



Το World One, το πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, θεωρούσε τον κόσμο ως ένα σύστημα. Η έκθεση το ονόμασε «μια ηλεκτρονική επίσκεψη της συμπεριφοράς μας από το 1900 και από πού θα μας οδηγήσει». Το πρόγραμμα παρήγαγε γραφικά που έδειξαν τι θα συνέβαινε στον πλανήτη δεκαετίες αργότερα.

Έγραψε στατιστικές και προβλέψεις για μεταβλητές όπως ο πληθυσμός, η ποιότητα ζωής, η προσφορά πρώτων υλών, η ρύπανση και πολλά άλλα. Ακολουθώντας τις γραμμές τάσεων, θα μπορούσατε να δείτε πού θα μπορούσαν να συμβούν οι κρίσεις.

Για να αποτρέψει την καταστροφή, ο Όμιλος της Ρώμης προέβλεψε ότι ορισμένα έθνη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να μειώσουν την «όρεξή τους για κατάποση» παγκόσμιων πόρων. Ελπίζει ότι στον μελλοντικό κόσμο, το κύρος θα προέκυπτε από τη «χαμηλή κατανάλωση», γεγονός που δεν έχει συμβεί ακόμα.



Επί του παρόντος, εννέα στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως αναπνέουν βαριά ατμοσφαιρικούς ρύπους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Ο οργανισμός εκτιμά ότι 7 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως προέρχονται από ρύπανση.

Αλλά φαίνεται ότι ο Παγκόσμιος (World One) δεν είναι ο μόνος που προβλέπει το τέλος του πολιτισμού μέχρι τα μέσα του αιώνα. Σε έκθεση που δημοσίευσαν εμπειρογνώμονες του κλίματος της Αυστραλίας νωρίτερα φέτος, προειδοποίησαν ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί μια υπαρξιακή απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.



Σε αυτή την τρομακτική πρόβλεψη, υποστηριζόμενη από τον πρώην επικεφαλής των αυστραλιανών αμυντικών δυνάμεων, ο ανθρώπινος πολιτισμός θα μπορούσε να τελειώσει το 2050 εξαιτίας των αποσταθεροποιητικών κοινωνικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που προκαλούνται από έναν πλανήτη που θερμαίνεται γρήγορα.

Η έκθεση, με τίτλο «Κίνδυνος Ασφάλειας στο Υπαρχειστικό Κλίμα: Ένα Σενάριο Προσέγγιση», παρουσίασε ένα μέλλον στο οποίο η κοινωνία, λόγω της αστάθειας που προκαλείται από τα πρότυπα μετανάστευσης δισεκατομμυρίων ανθρώπων που επλήγησαν από την ξηρασία, θα μπορούσε να καταρρεύσει, την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.



Επιπλέον, η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη μετά τον πυρηνικό πόλεμο είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη.

Και το χειρότερο είναι ότι φτάνουμε στα σημεία καμπής που θα συμβούν αν η ανθρωπότητα δεν εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις εκπομπών CO2 το 2020 και το 2030.

Αυτό δημιουργεί φαινόμενο θερμοκηπίου στη Γη που θα οδηγήσει σε ταχεία αύξηση των επιπέδων της θάλασσας που προκαλείται από την τήξη του πάγου της Γροιλανδίας και την ευρεία απώλεια του παγετού, της ξηρασίας και της εξαφάνισης στον Αμαζόνιο.



Σε αυτό το σενάριο, το «φαινόμενο του θερμοκηπίου» θα έχει ως αποτέλεσμα το 35% της παγκόσμιας έκτασης και το 55% του παγκόσμιου πληθυσμού να εκτίθεται σε θανάσιμες θερμότητες για περισσότερο από 20 ημέρες ετησίως από ό, τι μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος.

Ως αποτέλεσμα, ορισμένες από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου πρέπει να εγκαταλειφθούν λόγω της τοποθεσίας τους στην τροπική ζώνη.

Όπως αποδεικνύεται, οι επιστήμονες πιστεύουν όχι μόνο ότι είμαστε στο τέλος της ανθρωπότητας, αλλά και ότι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών προέβλεψε την πραγματική αποκάλυψη μέχρι το 2040. Ζούμε τις τελευταίες ημέρες;



Todo comienza a partir del año 2020 WORLD ONE



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.