Ticker

10/recent/ticker-posts

ΈΒΡΟΣ:ΕΦΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ τεθωρακισμένο ΘΗΡΙΟ Survivor R της αστυνομίας της Αυστρίας ΠΟΥ έχει βάρος 15 τόνους ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΈΒΡΟΣ:ΕΦΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ τεθωρακισμένο ΘΗΡΙΟ  Survivor R  της αστυνομίας της Αυστρίας ΠΟΥ έχει βάρος 15 τόνους ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ  ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ






Το τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας της Αυστρίας έκανε την πρώτη του περιπολία το πρωί της Τετάρτης και ξάφνιασε τους ΤούρκουςΈνα αποκαλυπτικό βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το ethnos.gr και φέρνει στο φως την πρώτη περιπολία του νέου αμυντικού υπερόπλου που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις μετά τη συνδρομή της Αυστρίας.
Το πρωί της Τετάρτης, 11 Μαρτίου, έφτασε στις Καστανιές το θηριώδες 4χ4 με την ονομασία Survivor R. Πρόκειται για όχημα μεταφοράς προσωπικού γερμανικής κατασκευής που διαθέτει θερμικές κάμερες, προστασία των αξιωματικών και των χειριστών του ακόμα και σε χημικό πόλεμο και επιχειρησιακή δυνατότητα σε ακραίες συνθήκες. Ανήκει στην αστυνομία της Αυστρίας, η οποία διαθέτει 30 παρόμοια οχήματα.
Το Survivor R έχει βάρος 15 τόνους και έκανε την πρώτη του περιπολία κατά μήκος του φράχτη το πρωί της Τετάρτης, «ξαφνιάζοντας» τους Τούρκους που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο μακριά.
Οι Τούρκοι, ωστόσο, έχουν στη διάθεση τους το γνωστό Hizir, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες εμφανισιακά με το Survivor R και μάλιστα εξάγουν και σε πολλές χώρες. Ένα από αυτά βρίσκεται πίσω από τους Τούρκους αξιωματικούς.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.