Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΒΡΟΣ ΤΩΡΑ!!ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ...ΛΥΚΑΙΝΕΣ Οι Ozel Harekat του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα....ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όμως έγιναν άμεσα αντιληπτοί από περίπολο του Στρατού Ξηράς αλλά και από ακροβολισμένους άνδρες της ΕΚΑΜ...!![ΒΙΝΤΕΟ MΕGA]

ΕΒΡΟΣ ΤΩΡΑ!!ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ...ΛΥΚΑΙΝΕΣ Οι Ozel Harekat του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα....ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όμως έγιναν άμεσα αντιληπτοί από περίπολο του Στρατού Ξηράς αλλά και από ακροβολισμένους άνδρες της ΕΚΑΜ...!![ΒΙΝΤΕΟ MΕGA]









Μπορεί οι επιθέσεις των μεταναστών στον ελληνικό φράχτη στον Έβρο να έχουν μειωθεί τις τελευταίες ώρες, ωστόσο η τουρκική κινητικότητα στην περιοχή είναι έντονη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πολλά επεισόδια που έχουν σημειωθεί, οι Γκρίζο Λύκοι δίνουν το «παρών» προσπαθώντας να γκρεμίσουν τον φράχτη στα σύνορα. Τηλεοπτικός σταθμός MΕGA αποκαλύπτει τον ρόλο ενός υπερεθνικιστή «Γκρίζου Λύκου» ο οποίος είναι πρωταγωνιστής στα επεισόδια του Έβρου, ηγούμενος ομοϊδεατών του στα σύνορα.
Το εν λόγω άτομο έχει προχωρήσει και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Ο οποίος είναι ένας από τους άντρες ασφαλείας του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα.

Ο Ερκάν βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή στις Καστανιές, σχεδόν κάθε μέρα, διαμαρτυρόμενος για τα κλειστά σύνορα. Ο ίδιος συμμετέχει και ενεργά στα επεισόδια, κάνοντας και live μεταδόσεις.

Την ίδια ώρα, «δουλειά» φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει η σκληροπυρηνική ομάδα της τουρκικής αστυνομίας την οποία έστειλε η Άγκυρα στα σύνορα. Οι πρώτες κινήσεις των ανδρών της Ozel Harekat λίγες ώρες μετά τη μεταφορά τους στη συνοριογραμμή προσπάθησαν να καταλάβουν νησίδα που αναδύθηκε στον Έβρο μετά την πτώση της στάθμης των υδάτων.

Οι Ozel Harekat όμως έγιναν άμεσα αντιληπτοί από περίπολο του Στρατού Ξηράς αλλά και από ακροβολισμένους άνδρες της ΕΚΑΜ, καθώς η νησίδα μόλις λίγων τετραγωνικών μέτρων ανήκε στην ελληνική πλευρά του ποταμού.
Παράλληλα πλάνα από τις περιπολίες των Τούρκων κομάντο κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο.
Οι κινήσεις αυτές της Τουρκίας θέτουν σε επιφυλακή τις ελληνικές αρχές καθώς οι γείτονες έχουν δείξει πως με την πρώτη ευκαιρία θα επιδιώξουν μία προβοκάτσια προκειμένου η Ελλάδα να πέσει σε παγίδα.
Αυτοί είναι οι κομάντος που στέλνει ο Ερντογάν στον Έβρο

Η διαβόητη Polis Özel Harekât η PÖH αναλαμβάνει δράση στην... προστασία των παράνομων μεταναστών.

Και η Polis Özel Harekâ είναι η κατάλληλη για τέτοιου είδους πρακτικές. Η PÖH είναι ευρέως γνωστή πως έχει στις τάξεις της ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους και μάλιστα η προβοκατόρικη δράση της έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ουσιαστικά μιλάμε για της ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας. Με βαρύ οπλισμό και το ελεύθερο από τον Ερντογάν να τον... χρησιμοποιεί κατά βούληση, το σκοινί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία τεντώνεται επικίνδυνα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.