Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA!Αντώνης Καρακούσης...«ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ....[ΒΙΝΤΕΟ]


ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA!Αντώνης Καρακούσης...«ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ....[ΒΙΝΤΕΟ]








«Ο Ερντογάν ανέμενε και υπολόγιζε ότι θα κέρδιζε πολλά περισσότερα στη Συρία. Περιορίζεται σε αυτή τη ζώνη των 6 χλμ. στη Συρία και άλλων 6 χλμ. στην Τουρκία, όπου θα περιπολεί μαζί με τη Ρωσία. Αυτό περιπλέκει την κατάσταση και ο Ερντογάν βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, καθώς δεν του βγαίνουν τα πράγματα όπως τα είχε οργανώσει», σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Αντώνης Καρακούσης.
«Αναζητεί μια γρήγορη νίκη κάπου αλλού. Αντιμετωπίζεται με αμφισβήτηση και επιφύλαξη στο εσωτερικό της χώρας του», πρόσθεσε.
«Οι πληροφορίες και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πρέπει να περιμένουμε επικίνδυνη κλιμάκωση στον Έβρο. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι εκεί θα επιχειρηθεί να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός μεταναστών και προσφύγων, ώστε να συγκεντρωθεί μια μάζα ικανή να επιχειρήσει το σπάσιμο των συνόρων», τόνισε ο κ. Καρακούσης. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, που θα απαιτήσει γερά νεύρα, ψυχραιμία, και ικανότητα υπεράσπισης», πρόσθεσε.
«Αυτό πηγάζει και από την ανημποριά της Ευρώπης. Όλο και περισσότεροι επισημαίνουν ότι η Ευρώπη είναι μια ήπειρος γερασμένη, συντηρητική, μη ικανή να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Δεν παρεμβαίνει στα διεθνή πράγματα, προσπαθεί να κρατήσει τα μεταπολεμικά κεκτημένα, και ο καθένας σχεδόν μόνος του. Αυτό αλλοιώνει τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά της Ένωσης, και προδίδει τους εταίρους της. Η Ελλάδα είναι μια τέτοια χώρα. Έχει προσφέρει και έχει υποστεί διάφορα, και αυτή η σχέση δεν της προσφέρει τελικά ούτε κάλυψη στο επίμαχο θέμα της εθνικής ασφάλειας», κατέληξε ο κ. Καρακούσης.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.