Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;...Ερχεται μεγάλο γεγονός μεταξύ του Απρίλιου και του Μαίου.ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ''ΚΙΒΩΤΟ'' ΟΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ FAA.[3-19-2020 – ΒΙΝΤΕΟ.]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;...Ερχεται μεγάλο γεγονός μεταξύ του Απρίλιου και του Μαίου.ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ''ΚΙΒΩΤΟ'' ΟΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ FAA.[3-19-2020 – ΒΙΝΤΕΟ.]

Πανδημία και καμία απόδραση από το βαθύ κράτος. Ερχεται μεγάλο γεγονός μεταξύ του Απρίλιου και του Μα’ί’ου.

Πριν ξεκινήσω, θέλω να καταλάβεις ότι αυτό που παρουσιάζω είναι  πνευματικής φύσης  που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μέρος μιας σειράς γεγονότων που βιώνουμε … ή πρόκειται να βιώσουμε, εκτός από το να πούμε, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ  για όλα στις επόμενες ημέρες, ειδικά από την 1η Απριλίου έως τις 10 Απριλίου και πιθανότατα στα μέσα Μαΐου του 2020. (Βλ. Βίντεο παρακάτω).
Οι παρακάτω αναφορές βίντεο θα σας δώσουν πολλές απαντήσεις που ψάχναμε και θα πρέπει να εξετάσετε την πνευματική επιρροή και  τις συνδέσεις με τα πάντα που συμβαίνουν τώρα.

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αποκαλύφθηκαν, τα οποία προκάλεσαν ΠΑΝΙΚΟ από εγκληματικούς παγκοσμιους σε όλο τον κόσμο. Πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν «εγκαταλείψει το κτίριο», τα celebrity του Χόλιγουντ κουβεντιάζουν μηνύματα μεταξύ τους, ο Toμ Χανκς ΔΕΝ είναι σε ξενοδοχείο ή νοσοκομείο στην Αυστραλία και πιστεύουμε ότι ο Weinstein τραγουδάει για τη ζωή του.

Σε κάποιο χρονικό σημείο πριν από το 2016, έπρεπε να υπάρξει πνευματική παρέμβαση σε μεγάλη κλίμακα.

Ο άνθρωπος επιλέγεται συχνά ως εργαλείο των προθέσεων και των σχεδίων του Θεού … ..

Ο Trump ήταν προεπιλεγμένος για να είναι πρόεδρος της Αμερικής από μια ομάδα υψηλού επιπέδου στρατιωτικών πατριωτών τύπων [με την ονομασία Q].

Οι παγκοσμιοποιητές από το Βαθύ κράτος θα προσπαθούσαν είτε να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, είτε να τον κατηγορήσουν, να τον δυσφημήσουν, να ξεκινήσουν μια πανδημία και να ξεκινήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο με την Κίνα, αλλά μέχρι στιγμής όλα έχουν αποτύχει.

Τα τραπέζια στρέφονται στην βαθιά κατάσταση και τα πράγματα πρόκειται να πάρουν πραγματικό γεγγονός κατά τους επόμενους δύο μήνες … ..

Q + (Πρόεδρος Tραμπ) Δημοσίευση Μαΐου 2018.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πώς θα προχωρήσει το COVID-19 ή θα επιδεινωθεί τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε, αλλά να είστε βέβαιοι … ότι θα τελειώσει.

Έχω πίστη και εκείνοι που δεν … .. Είμαι απόλυτα βέβαιος [το μυαλό σας θα ανατιναχθεί] πάνω από αυτό που πιστεύω ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα καθώς μιλάμε.

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει σατανική επιρροή, αυτό ακριβώς συμβαίνει να καταρρέει σε ΟΛΑ, αυτούς που εμπλέκονται με την προδοσία και την προσπάθειά τους να καταστρέψουν την Αμερική και να μας φέρουν στο πρότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης … ..Επειδή πρέπει να ολοκληρώσετε, υπάρχει σίγουρα ένα, Ο Θεός (που εργάζεται πίσω από τις σκηνές) και «Όλα θα αποδειχθούν.»

17  Γιατί τίποτα δεν είναι μυστικό που δεν θα αποκαλυφθεί, ούτε  κάτι  κρυμμένο που δεν θα είναι γνωστό και δεν θα φανεί. Λουκάς 8:17

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ, ΟΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ FAA. 3-19-2020 – ΒΙΝΤΕΟ.


Ενημερωτικό σημείωμα RV / INTELLIGENCE – 20 Μαρτίου 2020

(Αποποίηση ευθύνης: Ακολουθεί μια επισκόπηση της τρέχουσας κατάστασης του κόσμου που βασίζεται σε πληροφορίες που προέρχονται από διάφορες πηγές και οι οποίες ενδέχεται να μην είναι ακριβείς ή αληθείς).

:

Το ξέσπασμα του COVID-19 και του Cabal Deep State

Το COVID-19 χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την υλοποίηση του GESARA

Ο Πρόεδρος Tραμπ και το Act Stafford.

Διαβαθμισμένες πράξεις λήψης.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Deep State Cabal(Καμπαλιστικού Βαθύ κράτους) σταματάει.

Εξαγορά νομισμάτων και Νέου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

And We Know

The Final Days


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.