Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ:Covid19, 5G and the Digitalized «V»irus....ΑΝ...ΕΧΕΤΕ 5G ΓΡΙΠΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ 5G Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;5G ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΟΣ «V»...«Σημεία κλειδιά»...ΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!(ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ:Covid19, 5G and the Digitalized «V»irus....ΑΝ...ΕΧΕΤΕ 5G ΓΡΙΠΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ 5G Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;5G ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΟΣ «V»...«Σημεία κλειδιά»...ΟΙ ΗΣΥΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!(ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ)







ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ 5G ΓΡΙΠΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ 5G Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ; 5G ΚΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΟΣ «V»(Βίντεο)

Coronavirus Contagion Πολύ περισσότερο
Βίαιοι και θανατηφόροι σε Hotspots 5G

Είναι πρωταρχικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της 5G γρίπης και του συνδρόμου 5G.
Ειδικότερα, κάθε χρήστης smartphone πρέπει να γνωρίζει τη διαφορά.
Οι άνθρωποι που ζουν σε hotspots 5G πρέπει επίσης πραγματικά να γνωρίζουν τη διαφορά.

Οι εθισμένοι στο διαδίκτυο που εγκαθιστούν το δικό τους χώρο IoT μέσα σε ένα super-hotspot 5G γνωρίζουν καλύτερα τη διαφορά καθώς η ζωή τους εξαρτάται από αυτό.
Σύνδρομο γρίπης 5G ή σύνδρομο 5G
Ένας άγνωστος αριθμός εθισμένων σε έξυπνες συσκευές είναι ευτυχώς απληροφόρητοι ότι μπορεί να πάσχουν είτε από χαμηλό βαθμό 5G γρίπης είτε από ασυμπτωματικό σύνδρομο 5G.
Όπου 5G γρίπη γράφεται παρακάτω στα «Σημεία κλειδιά», η άμεση εμπλοκή του κοροναϊού Wuhan (γνωστού και ως COVID-19) υποδηλώνεται στη διακριτική του παθολογία, τη βιολογική αιτιολογία και την πιο εύθραυστη περιβαλλοντική αιτιώδη συνάφεια.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ: Το σύνδρομο 5G είναι πολύ πιο σοβαρό ιατρικό νόσημα από την 5G γρίπη. Το σύνδρομο 5G αντιπροσωπεύει έναν πολύ πιο εκτεταμένο κατάλογο σοβαρών συμπτωμάτων, μερικά από τα οποία είναι απειλητικά για τη ζωή. Ωστόσο, όπως έχει δει ολόκληρος ο κόσμος, η Γρίπη 5G μπορεί επίσης να σας σκοτώσει – γρήγορα – ανάλογα με το γενικό προφίλ υγείας σας και τη δύναμη του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι ηλικιωμένοι υποκύπτουν στην Γρίπη 5G τόσο γρήγορα … και τα παιδιά φαίνεται να έχουν φυσική ανοσία.

Toxic Skies Trailer (2008) feat. Pandemic Caused by Chemtrails

Toxic Skies – Full Movie

Παρ ‘όλα αυτά, είναι σύνδρομο 5G που είναι ο ήσυχος δολοφόνος εξαιτίας του πόσα συμπτώματα θα εμφανιστούν εντελώς κάτω από το ραντάρ κατά τη διάρκεια των ετών. Επίσης, πολλά από αυτά τα συμπτώματα θα ερμηνευθούν λανθασμένα ως άλλες ασθένειες από ιατρικούς και ολιστικούς ιατρούς. Αυτό το είδος λανθασμένης διάγνωσης και υπο-διάγνωσης από τους γιατρούς παντού έχει συμβεί εδώ και αρκετές δεκαετίες σχετικά με την ασθένεια ηλεκτροευαισθησίας, συχνά με τη σκόπιμη σχεδίαση του Ιατρο-Βιομηχανικού Συγκροτήματος.


Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνα τα άτομα που πάσχουν τόσο από 5G γρίπη όσο και από σύνδρομο 5G πρώιμης εμφάνισης. Αυτοί είναι εκείνοι που πέφτουν σαν μύγες στο Wuhan της Κίνας. Ο εθισμός τους στα smartphones και σε άλλες ασύρματες συσκευές τους έβλεπε στις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία που προκάλεσε η ξαφνική εισροή ενεργειών 5G (οι οποίες περιλαμβάνουν εξαιρετικά υψηλές συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων και υπερβολικά υψηλή μετάδοση μικροκυμάτων) όταν γύρισε το διακόπτη το 2019 στην επαρχία Hubei.

Covid19, 5G and the Digitalized «V»irus

Γενικά, η 5G γρίπη είναι περισσότερο έντονη, ενώ το σύνδρομο 5G είναι μια μακροχρόνια, χρόνια ασθένεια. Υποστηρίζουν αμοιβαία και τροφοδοτούν ο ένας τον άλλον, γεγονός που τους καθιστά τόσο επικίνδυνους και όλο και πιο θανατηφόρους. Ένα άτομο που έχει σύνδρομο 5G είναι πολύ πιο επιρρεπές σε αναταραχή 5G γρίπης. Και, ένα άτομο με 5G γρίπη είναι ένας καλός υποψήφιος για την ανάπτυξη του συνδρόμου 5G.

Κάποιος που παίρνει επανειλημμένα τον κοροναϊό Wuhan (ή 5G Flu), όπως πολλοί Κινέζοι πάσχοντες μέχρι σήμερα, θα παρουσιάσει μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης του συνδρόμου 5G. δηλαδή εάν δεν έχουν ήδη μια υπόθεση. Τα έκτακτα ποσοστά επανεμφάνισης για το COVID-19, επίσης γνωστό ως βιοαποδόμηση κορωνάριου που προκαλεί τη γρίπη 5G, προσφέρουν συναρπαστικές εμπεριστατωμένες ενδείξεις ότι είναι πραγματικά μια ασθένεια που προκαλείται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, περισσότερο από έναν βιοτεχνολογούμενο κοροναϊό. Αν και είναι και οι δύο συν-συντελεστές που δουλεύουν παράλληλα με την turbo-φόρτηση ο ένας τον άλλον.

WHAT IS ALL OF THIS LEADING TOWARDS…

Πραγματικά, τα «ανεξήγητα» ποσοστά επανεμφάνισης λένε την κρυμμένη ιστορία για αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη πανδημία. Ο μόνος εύλογος λόγος για πολλαπλές εκ νέου μολύνσεις, σε σύγκριση με όλες τις επιδημικές εκρήξεις του κορωναϊού που είχαν μελετηθεί πριν από την εποχή WiFi, είναι ότι οι πρώην μολυσμένοι ασθενείς με τον ιό επέστρεψαν στο ασύρματο περιβάλλον τους, ζουν σε ένα hotspot 5G ή ακόμα κοιμούνται με τα smartphones τους αναμένα.

Το σύνδρομο 5G αναπτύσσεται με δυσαρέσκεια σε μια περίοδο συνεχιζόμενης έκθεσης σε ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας 5G και / ή τη χρήση ακόμη και μιας μικρής κλίμακας εκδοχής οικιακού ή πλήρους γραφείου του Internet of Things. Όσο περισσότερο κάθε άτομο κάθεται σε αυτά τα μη ασφαλή επίπεδα ενεργειών 5G, τόσο πιθανότερο είναι να βιώσει την εξέλιξη της δικής τους μοναδικής μορφής σύνδρομου 5G. Τελικά, θα γίνουν ευάλωτοι σε όχι μόνο 5G γρίπη (δηλ. Κορωνοϊό Wuhan), αλλά και σε ολόκληρο τον οικοδεσπότη άλλων στελεχών της γρίπης που παράγονται από βιολογικά μηχανήματα και φυσικώς απαντώμενων γρίππης.

Quarantine (2008) – Trailer 1080p

Το πιο κρίσιμο σημείο εδώ είναι ότι κάθε μακράς διάρκειας, συνήθης χρήστης smartphone διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να αναπτύξει 5G γρίπη ή σύνδρομο 5G ή και τα δύο! Ως εκ τούτου, οι καλύτερες συμβουλές από τον The Coronavirus Coach είναι:

«Παραδώστε το smartphone-ASAP!»







Τα συμπτώματα και των δύο
Αυτό που θα ακολουθήσει τελικά σε αυτό το ιστολόγιο είναι μια λίστα με τα συμπτώματα τόσο του συνδρόμου 5G της γρίπης όσο και του συνδρόμου 5G, το οποίο θα διακρίνει την ιατρική ασθένεια από την άλλη. Αναπόφευκτα, θα υπάρχουν πολλά συμπτώματα που επικαλύπτονται για προφανείς λόγους, αλλά ακόμη και αυτά θα έχουν πολύ μικρές διαφορές στον εκπαιδευμένο κλινικό ιατρό.

Αυτός ο μελλοντικός κατάλογος συμπτωμάτων 5G δεν θα είναι εξαντλητικός και θα προστεθεί στις εβδομάδες και τους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Η συλλογή του αντιπροσωπεύει μια συνεργατική προσπάθεια ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης και τους υποστηρικτές της υγείας που κατανοούν βαθιά τη στενή σχέση μεταξύ του ανθρώπινου βιο-οργανισμού και των περιβαλλοντικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Outbreak (1995) Official Trailer – Dustin Hoffman, Morgan Freeman Sci-Fi Movie HD

Αυτοί οι ιατροί, οι εναλλακτικοί ιατροί και οι βιοϊατρικοί ερευνητές είναι ιδιαίτερα ενήμεροι για τις πολυάριθμες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και τις βαθιές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλεί το ταχέως αναδυόμενο ηλεκτρικό δίκτυο 5G. Η σύνδεση των πιο κρίσιμων κουκίδων έχει γίνει ευκολότερη καθώς το 5G roll-out γίνεται σε πόλεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Virus (1999) – Official Trailer (HD)

Η Κίνα έχει παράσχει ένα εξαιρετικό εργαστήριο παρατήρησης με τη ζώνη επίδειξης Wuhan 5G να είναι το πιο παρακολουθούμενο πείραμα στον κόσμο σήμερα. Ορισμένοι μάλιστα σημείωσαν ότι οι κάτοικοι του Γουχάν θυσιάστηκαν για χάρη της διαφώτισης της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Τώρα ήρθε η ώρα η κινεζική κυβέρνηση να μοιραστεί τα ιατρικά δεδομένα και τις επιστημονικές παρατηρήσεις έτσι ώστε η ανάπτυξή τους 5G να μπορεί να εμπλακεί σωστά σε αυτή την παραλυτική κρίση δημόσιας υγείας.

Υπάρχουν πολλά συμπτώματα που συνιστούν το σύμπτωμα σύνθεσης συμπτωμάτων σύνδρομου 5G ή 5G, καθώς και αυτά που είναι κοινά και στα δύο. Η διαδικασία δέουσας επιμέλειας και ο κατάλληλος έλεγχος που απαιτείται για την επιβεβαίωσή τους με υψηλό επίπεδο ακεραιότητας είναι αρκετά κουραστικό και δύσκολο. Παρ ‘όλα αυτά, το έργο αυτό προχωρά με κάθε σκόπιμη ταχύτητα με σκοπό την αποτροπή μιας καταστροφής δημόσιας υγείας επικών διαστάσεων. Η πραγματική πρόθεσή μας είναι να αποφύγουμε ένα πλήρες ELE (Extinction Level Event), υπό το φως του 5G juggernaut, το οποίο κυλά στη γη και στις 7 ηπείρους.

Οι ακόλουθοι δύο σύνδεσμοι παρέχουν μόνο μια ματιά στο τεράστιο και τη βαρύτητα αυτού του τεράστιου βιοϊατρικού ερευνητικού έργου:
Η αμερικανική κυβέρνηση έχει γνώσεις για τις σοβαρές ανεπιθύμητες συνέπειες για την υγεία που σχετίζονται με το 5G για δεκαετίες, αποκρύπτει τις επιστημονικές έρευνες από το κοινό
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ INTEL αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει γνωστά πεδία ραδιοσυχνοτήτων 5G και μικροκυματική ακτινοβολία είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία


Αυτή η «Ειδική Έκθεση» είναι σε μεγάλο βαθμό έργο υπό εξέλιξη και θα δημοσιευθεί στο σύνολό της στο εγγύς μέλλον. Ένας από τους συγγραφείς-ερευνητές είναι επίσης ο Προπονητής του Coronavirus και, ως εκ τούτου, εξακολουθούμε να αναγνωρίζουμε τα διάφορα και διάφορα συμπτώματα που ορίζουν είτε 5G Flu ή 5G σύνδρομο. Εν τω μεταξύ, κάθε άτομο που υποψιάζεται ότι πάσχει από αυτές τις ιατρικές ασθένειες ή αν έχει διαγνωσθεί ιατρικά με το COVID-19 θα πρέπει να διαβάσει τα συμπτώματα της ΕΟΚ που αναφέρονται εδώ: Σύνδρομο ηλεκτροευαισθησίας: Τα συμπτώματα και μερικές λύσεις.

stateofthenation.co/?p=8104

Ο Προπονητής του Coronavirus έχει πιστοποιηθεί ως μέλος της Ολοκληρωμένης Ιατρικής και είναι ένας μακροχρόνιος βιοϊατρικός ερευνητής. Ως ολοκληρωμένος υγειονομικός σύμβουλος, είναι επί 30 χρόνια εξειδικευμένος Σύμβουλος Ολιστικής Υγείας και Συμβουλευτικής Υγείας. Οι τομείς ειδίκευσής του την τελευταία δεκαετία περιλαμβάνουν διάφορα εξαρτήματα στο Διαδίκτυο και εξάρτηση από smartphone. Ως Συνήγορος Εθισμού και Προπονητής Εξάρτησης, η κύρια εστίασή του – όλων των διαφόρων εθισμών που πλήττουν την ανθρωπότητα – ήταν η εξάρτηση από τα smartphones και η κατάθλιψη. Παράλληλα με την πρακτική αυτή ήταν η ανάγκη να γίνει σύμβουλος 5G και σύμβουλος EMF-in-training.

Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτός ο θανατηφόρος κοροναϊός απελευθερώθηκε στον κινεζικό πληθυσμό με πρόθεση να σκοτώσει και να αρρωστήσει, να φοβίσει και να εκφοβίσει. Η τρέχουσα φάση εκφοβισμού μιας τέτοιας συνεχιζόμενης μαύρης επιχείρησης σίγουρα απευθύνεται στην κυβέρνηση του Πεκίνου, η οποία αρνείται να εξαναγκαστεί και να απειληθεί από τη διοίκηση του Trump.

Επειδή οι έντονα διαταραγμένες, υποστηριζόμενες από τη Δύση, διαμαρτυρίες του Χονγκ Κονγκ δεν έχουν ακόμα επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν η C.I.A. υλοποίησε το σχέδιο Β … ή είναι αυτό το σχέδιο Γ ή Δ; Τίποτα δεν αποδίδει ένα τόσο δυνατό και σαφές μήνυμα από το Anglo-America imperium σαν μια εξαιρετικά μολυσματική και συχνά θανατηφόρα πανούκλα. Τέτοιες οδυνηρές τεχνικές έχουν χρησιμοποιηθεί με την αποτελεσματικότητα δεδομένου ότι η μαύρη μάστιγα εσκεμμένα αφέθηκε ελεύθερη στην Ευρώπη τον 14ο αιώνα.







Η διαδικασία αντιγραφής (βλέπε διάγραμμα παραπάνω) αυτού του συγκεκριμένου κοροναϊού και το πόσο γρήγορα μεταλλάσσεται και / ή προσαρμόζεται σε διάφορα φαρμακευτικά θεραπευτικά σχήματα θα αποκαλύψει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο παθογόνος μικροοργανισμός βιοϋποκατασκευάστηκε από βιολογικά εργαστήρια των Η.Π.Α.

Γιατί η Κίνα;

Το ερώτημα των $ 64.000 εδώ είναι: Γιατί η Κίνα είναι πάντα το επίκεντρο για τόσες πολλές παραλλαγές και παραλλαγές κοροναϊών, ιλαρίων, ιού πνευμονίας και άλλων εξαιρετικά μεταδοτικών παραγόντων μόλυνσης που πλήττουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα στη νοτιοανατολική κινεζική ενδοχώρα. (Να θυμάστε ότι οι Βρετανοί ανήκαν και λειτούργησαν το Χονγκ Κονγκ από το 1841 έως το 1997, ενώ δημιούργησαν μια συσκευή πληροφοριών σε όλη την πόλη και μια υποδομή κυβερνητικής σκιάς που παραμένει άθικτη σήμερα).

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ύποπτο για όλα αυτά τα κρούσματα στην Κίνα είναι ότι ο καθένας περιγράφεται από τα Κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης (MSM) ως αρκετά επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Το ποσοστό θνησιμότητας στην αρχή αυτών των ενδεχόμενων πανδημιών είναι ιδιαίτερα υψηλό, σαν να έχει σχεδιαστεί από τους βιοϊατρικούς μηχανικούς. Με αυτόν τον τρόπο, όλος ο κόσμος τελικά συντάσσεται σε ένα πανδημικό μελόδραμα που σίγουρα έχει σχεδιαστεί για να φοβηθεί. Ως εκ τούτου, περισσότεροι από αυούς τουις ατελείωτους περισπασμούς εξυπηρετούν τον συγκεκριμένο σκοπό της απομάκρυνσης της προσοχής από τα πραγματικά προβλήματα που προκαλούν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αλλά είναι οι πολυάριθμες εγκληματικές συνωμοσίες στη δουλειά και τα συγκλονιστικά σκάνδαλα που έρχονται πρόσφατα στο φως και τα οποία οι ελίτ επιδιώκουν να καλύψουν αυτή τη συνεχιζόμενη και έξοχη εκδήλωση.

«Είναι πραγματικά αρκετά εύκολο για κάποιο από τα διάφορα στρατιωτικά εργαστήρια βιολογικής προέλευσης των Ηνωμένων Πολιτειών να βιομηχανοποιήσουν ένα θανατηφόρο σούπερ ιό και στη συνέχεια να τον απελευθερώσουν σε μια πόλη τόσο μεγάλη όσο η Wuhan της Κίνας. Τέτοιες πράξεις βιοτρομοκρατίας διεξάγονται συνεχώς. Ως ιστορικό γεγονός, η ισπανική πανδημία γρίπης του 1918 στην πραγματικότητα προήλθε από το Fort Riley του Κάνσας, όπου οι στρατιώτες ανέφεραν τη μεγαλύτερη μονάδα εκπαίδευσης του Στρατού κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Οι στρατιώτες που ήταν μολυσμένοι με τον ιό της γρίπης H1N1, αμέτρητους φορείς διάδοσης για την πανδημία που τελικά σκότωσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Αυτή η μοναδική επιχείρηση που εκτελείται από την Αμερική ενάντια στην ανθρωπότητα ήταν αναμφισβήτητα το πιο θανατηφόρο φαινόμενο αποδημίας στην ανθρώπινη ιστορία ». (Βλέπε: Ισπανική γρίπη του 1918 ήταν πραγματικά μια επιδημία για την ανθρωπότητα)

Αναλυτής Intelligence & Πρώην Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α.
Ειδική σημείωση: Οι άνθρωποι, όλα δείχνουν ότι αυτή η βιοτρομοκρατική επίθεση είναι το BIG ONE (επίσης γνωστό ως το παγκόσμιο σχέδιο αποδημίας που περιμέναμε όλοι). Αυτός ο κοροναϊός κινείται σε όλο τον κόσμο τόσο γρήγορα και υποσκάπτεται από τα μέσα με μια τέτοια εκδίκηση, είναι σαν να είναι το βασικό εργαλείο για την πλήρη παγκόσμια απομόνωση. Εάν το ποσοστό μόλυνσης εξακολουθεί να πολλαπλασιάζεται σε μια πανδημία πλήρους εμφύσησης, όπως το The Powers That Be με την ισπανική γρίπη, τότε αυτό είναι πραγματικά το γεγονός της αποδυνάμωσης που πολλοί από εμάς έχουμε προειδοποιήσει. Αυτή η άσχημη και γυμνή ενέργεια της βιοτρομοκρατίας θα μπορούσε να εξελιχθεί σε παγκόσμια, ο Θεός να απαγορεύσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 υπόσχεται να είναι ένα έτος διάχυτης και βαθιάς μεταμόρφωσης. Η σημερινή κατάσταση σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι πολύ ασταθές και εκρηκτικό. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρξει μια σειρά παγκόσμιων καταλυτών που θα προκαλέσουν τις απαραίτητες αλλαγές. Ενώ μερικές από αυτές τις αποκαλυπτικές καταστροφές μπορεί να φαίνονται αρχικά τρομακτικές, τελικά θα συμβάλλουν στην συνεχιζόμενη πλανητική κάθαρση. Ενώ πολλοί λαοί θα δουν όλες αυτές τις κρίσεις στο τέλος του χρόνου που έχουν κατασκευαστεί σκόπιμα από την ελίτ της εξουσίας για να σώσουν τα δικά τους δέρματα. Θυμηθείτε, ακόμη και η Σκοτεινή Πλευρά μπορεί να λειτουργήσει μόνο ως η ανώτατη δύναμη το επιτρέπει. Θυμηθείτε επίσης ότι, τελικά, «όλα τα πράγματα λειτουργούν μαζί προς το καλό».

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ (ΕΞΑΓΩΓΗ)

Hidden Bitter thruth about corona virus Wuhan China real leaked live video footage part 39

Coronavirus Leaked Video Footage Daily Life in Wuhan and China

Hidden Bitter truth about corona virus Wuhan China real leaked live video footage part 38



THEY ARE SLOWING DOWN THE FOOD SHORTAGES AND ECONOMIC COLLAPSE (EXPOSED) PREPARE NOW!!

China Is Censoring Coronavirus Stories. These Citizens Are Fighting Back. | NYT News

THE 2ND SARS PANDEMIC – A Great Darkness Approaches

China coronavirus real leaked collection

Hidden Bitter thruth about corona virus Iran real leaked live video footage part 48

Corona Virus OUTBREAK OVER 2 BILLION ON LOCKDOWN #corona #virus Wuhan #China real #leaked

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.