Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!Ενώ οι απλοί άνθρωποι υπομένουν με μερικά πακέτα ζυμαρικών στο σπίτι....ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!ΜΕ προσωπικούς γιατρούς μαζί τους στις πτήσεις τους για ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ τις οικογένειές τους....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!Ενώ οι απλοί άνθρωποι υπομένουν με μερικά πακέτα ζυμαρικών στο σπίτι....ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!
ΜΕ προσωπικούς γιατρούς μαζί τους στις πτήσεις τους για ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ τις οικογένειές τους....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ









Ενώ οι απλοί άνθρωποι υπομένουν με μερικά πακέτα ζυμαρικών στο σπίτι, οι υπερ-πλούσιοι ετοιμάζονται να απομονωθούν καθώς κλιμακώνεται η κρίση του κοροναϊού
Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον ιδιωτικό αεριωθούμενο αεροπλάνο να ταξιδεύουν σε ασφαλισμένες κατοικίες ή ειδικά προετοιμασμένα αποθέματα καταστροφών σε χώρες που προφανώς απέφυγαν το χειρότερο από το ξέσπασμα του Covid 19. Πιστεύεται ότι πολλοί από αυτούς θα πάρουν προσωπικούς γιατρούς ή νοσηλευτές μαζί τους στις πτήσεις τους για να τους μεταχειριστούν και τις οικογένειές τους, εάν ακόμα μολυνθούν.


ARE THE ELITES FLEEING TO THEIR UNDERGROUND BUNKERS???
Beyond Underground Bunkers, Panic Rooms: A Look At The Ultra Rich’s Extreme Home Security Measures

11 Expensive Billionaire Apocalypse Bunkers For The Super Rich

Super Security For The Super Rich | Secret Lives Of The Super Rich

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.