Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ....Θέλω να ζήσω....!!Άγγελος Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος...!!ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...!!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ....Θέλω να ζήσω....!!Άγγελος Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος...!!ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...!!







Την ώρα που οι λαθρο τα έχουν όλα δωρεάν, εντελώς παράνομα, εκτός νόμου, δυστυχώς ένας ακόμη Έλληνας ετοιμάζεται να αφήσει αδίκως, την τελευταία του πνοή. Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες, του πιο αδικημένου Έλληνα που πρωτοστατεί στην πρώτη  γραμμή του μετώπου, για να επιβιώσει το Ελληνικό έθνος. (1) Τώρα που συγκεντρώθηκε το ποσό (500) ευρώ, για να γίνει η έφεση, ο δικηγόρος του, άλλαξε τα λεγόμενα του. Του είπε ότι έκτος από έφεση, πρέπει να κάνει και ασφαλιστικά μέτρα, και να δώσει άλλα 500 ευρώ, και όλα αυτά με την προυπόθεση να γίνουν αποδεκτά, από το αρμόδιο δικαστήριο. Στο δικαστήριο το οποίο έγινε ερήμην του, αν και ήταν εκεί την ημέρα της εκδίκασης, αυτό γιατί δεν είχε χρήματα, να πληρώσει δικηγόρο, ώστε να έχει το δικαίωμα να παραστεί και να μιλήσει, του είπαν ότι έχει το δικαίωμα, να κάνει έφεση, και να μην εκτελεστεί η απόφαση εξώσεως.
Νέο άρθρο 734 §§ 3 και 5: 3. Κατά της απόφασης του ειρηνοδικείου επιτρέπεται έφεση μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την επίδοσή της. Η έφεση δικάζεται κατά την ίδια διαδικασία, εφαρμόζεται όμως και το άρθρο 226. ….. 5. Στα ασφαλιστικά μέτρα νομής ή κατοχής δεν εφαρμόζονται τα άρθρα 696 παρ. 3 και 697 και ο ειρηνοδίκης δικάζει με τη σύμπραξη γραμματέα που τηρεί πρακτικά. Στις υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων νομής δεν εφαρμόζονται πλέον α) η διάταξη του άρθρου 652§3 (προσδιορισμός δικασίμου ενδίκων μέσων και κλήση, καθώς τα άρθρα 646-681Δ καταργήθηκαν έμμεσα με το άρθρο 1, άρθρο τέταρτο του ν. 4335/2015) και β) εκτός των διατάξεων του άρθρου 696 παρ. 3 και οι διατάξεις του άρθρου 697, καθώς η διόρθωση της εσφαλμένης απόφασης θα γίνει από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, κατόπιν εφέσεως που θα ασκηθεί. (Αιτιολογική έκθεση: Η ανάκληση ή η μεταρρύθμιση της απόφασης, που διέταξε ασφαλιστικά μέτρα νομής ή κατοχής, ρυθμίζεται από τα άρθρα 696-698, όχι όμως από την παρ. 3 του 696, αφού υπάρχει η δυνατότητα ασκήσεως έφεσης, Εξαιρείται και το άρθρο 697, δεν ανακαλούνται, ούτε μεταρρυθμίζονται από το δικαστήριο της κύριας δίκης, ως ίσχυε).
Ο κύριος Άγγελος δεν μπόρεσε να βρει ούτε να νοικιάσει, κάποιο πολύ μικρό σπίτι με 100 ευρώ τον μήνα. Έκκληση όποιος μπορεί να τον φιλοξενήσει, για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να βρεί να πάει κάπου αλλού. Σε διαφορετική περίπτωση λόγω των προβλημάτων υγείας, και των καταπονήσεων-κακουχιών, μέσα στον δρόμο, θα καταλήξει, εντός μερικών ημερών. Ο κύριος Άγγελος αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες, στον πολιτισμό, στην παιδεία, και στον αθλητισμό, σε μι τοπική κοινωνία. Δυστυχώς γιατί ήταν μια ζωή ακομμάτιστος, δεν ήταν ποτέ διαπλεκόμενος, και εξακολουθεί να δίνει αυτούς του μοναδικούς στο είδος τους αγώνες, εδω και 14 συναπτά έτη, για την Ορθοδοξία, την Ελλάδα, ενάντια στην νέα τάξη, τον παγανισμό, και όλους τους ανθέλληνες, κινδυνεύει να χάσει την ζωή του, αβοήθητος.     
 
Μισούν και εξοντώνουν τους Έλληνες. Οδηγούν σκόπιμα σε αφανισμό τον κ. Άγγελο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Αγώνας δίχως αύριο για τον γνωστό Έλληνα, τον κύριο Άγγελο. Ο κύριος Άγγελος δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα χρήματα, για το δικαστήριο-ασφαλιστικά μέτρα.
Ο δικηγόρος του, τον άφησε γιατί δεν είχε να πληρώσει. Πήγε ο ίδιος να ζητήσει αναβολή, και νομική βοήθεια, και του είπαν ότι δεν του δίνουν νομική βοήθεια, ενώ πληρεί όλες τις σχετικές προυποθέσεις. Χωρίς εργασία, κοινωνικό επίδομα, και άστεγος, με τόσα προβλήματα, και μετά από τόσα χρόνια κακουχιών, δεν θα αντέξει για πολύ αν βρεθεί στον δρόμο, παρά μόνο μερικές ημέρες. Από 1 ευρώ να δώσει ο καθένας μας, θα βοηθηθεί να κάνει έφεση και να πάρει παράταση ζωής. Ο κύριος Άγγελος δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς εδώ και δέκα χρόνια, βρίσκεται πρώτος, από την πρώτη γραμμή του μετώπου, για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Φυσικά αυτό είχε τίμημα και σε προσωπικό επίπεδο.
Για όλους όσους είναι νέοι στον χώρο του διαδικτύου, να τονίσω σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι, ότι εδώ και πολλά χρόνια, όλοι οι χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email κλπ, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές, σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-«Βυζαντινής» αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις ιστορικές εργασίες, του κυρίου Άγγελου-Ευάγελου Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. Επίσης επισημαίνουν, ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους, στον μέγιστο βαθμό, κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή, για το Ελληνικό έθνος, και παράλληλα, αύξησε κατά πολύ περισσότερο, την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία («Βυζάντιο»), τους αρχαίους φιλοσόφους, και την πατρίδα. ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτερης ποιότητας, με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. Το σχέδιο των ανθρώπων της νέας τάξης, και των παγανιστών είναι να διακόψουν οριστικά την Ελληνοχριστιανική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος, είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανωτάτης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος.
Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα, και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό, που μας προτείνει. Όπως είναι γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο, η νέα τάξη για να είναι σε θέση μας να εξουσιάζει, θέλει τους ανθρώπους ανήθικους και απαίδευτους. Αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, Στο σημείο αυτό να τονίσω κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα, από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση, και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες, από τους ραγιάδες και τους ανθέλληνες. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι προδότες-ψευτοπατριώτες, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια, τον συνδυασμό εθνικής επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε, πολύτιμο χρόνο ως έθνος και να μην μας εξαπατούν. Είναι άμεση ανάγκη, για εργασία, και στέγη μέχρι τέλους Μαρτίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταλήξει. Ο κύριος Άγγελος έχει περάσει με επιτυχία και από τον υψηλό αθλητισμό, καθώς ήταν επτά χρόνια, σε ομάδα της Α Εθνικής κατηγορίας. Τώρα λόγω των προβλημάτων με την καρδιά του, δεν είναι για επαγγελματικά ταξίδια. Μπορεί όμως να προσφέρει τις ανεκτίμητες γνώσεις του, σε μια τοπική ομάδα ενός χωριού. Συνολικά μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικά και ξεχωριστά πράγματα, στους τομείς της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, τα οποία είναι ανεκτίμητης ηθικής, πνευματικής αξίας, και οικονομικά τα οφέλη ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όπως είναι επί παραδείγματι η εργασία του, για τα τροχαία.
(1)                                                                                         
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΔΣΕΛΙΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΩΣ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΛΙΚ, ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΟΥ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
Η ΕΚΦΡΑΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
………………………………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερ άνθρωπο και τον ευχαριστώ.Άννα .Π
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ : 6945294197

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι-

ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ, ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6945294197 ΚΑΙ  ΣΤΟ ΕMAIL, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ. 
πηγη 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.