Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ...ΔΗΜΟΣΙΑ...ΒΟΜΒΑ...!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης....μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη....!!

ΕΣΚΑΣΕ...ΔΗΜΟΣΙΑ...ΒΟΜΒΑ...!!!Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης....μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη....!! 








Επιστροφή στη φτώχεια, νέα κοινωνική καθίζηση και … τρελή κούρσα της ανεργίας προανήγγειλε ο υπουργός εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης. 

Δεν κάνουμε, δα, κάποια μεγάλη αποκάλυψη ούτε… ανακαλύπτουμε την Αμερική… Δεν φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας κάτι που ο υπουργός εργασίας είπε κατ’ ιδίαν και σε… στενό κύκλο π Κυκλαδίτης υπουργός. 

Αναπαράγουμε, απλώς, κάτι που ο ίδιος ομολόγησε μιλώντας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη. 

"Η κρίση που βιώνει η ελληνική οικονομία και η Ευρώπη είναι πρωτοφανής και δεν έχει καμία σχέση με κρίσεις που έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. 
Τι σημαίνει αυτό; 
Ο, τι η ελληνική οικονομία περνάει σε ύφεση, σημαίνει ότι θα μειωθούν τα εισοδήματα των Ελλήνων, λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να πω την πραγματικότητα , και τρίτον η ανεργία θ ανέβει", είπε ο Γιάννης Βρούτσης.

Θα μπορούσαμε να του πιστώσουμε … πρωτόγνωρη ειλικρίνεια – άλλοι το λένε κυνισμό, ή τονίζουν ότι «αυτά που λέει ο κ. Βρούτσης αναζητεί «προφάσεις εν αμαρτωλαίς προθέσεις». 

Από τη μια πλευρά έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη υγειονομική , κοινωνική κρίση που έχει ενσκήψει μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, την οποία - όπως έχουμε γράψει χωρίς να μασάμε τα λόγια μας – η κυβέρνηση τη διαχειρίζεται καλά, ο πρωθυπουργός. 

Έχουμε προειδοποιήσει ωστόσο για ένα πολύ δύσκολο «μετά» στο πλαίσιο του οποίου, η κυβέρνηση θα πρέπει να προσέξει μην η τεράστια υγειονομική κρίση μεταλλαχθεί σε ανθρωπιστική … 

Κι αν επαναπτωχοποιηθεί η κοινωνία η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα αήττητο χάος.


Κι αν η ανεργία και η ύφεση κυριαρχήσουν κάτι τέτοιο θα είναι αναπόφευκτο. 

Εκτός κι αν ο κ. Βρούτσης … προσφέρθηκε να κάνει εκείνον που θα… κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα. Κι αυτό η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να το αποφύγει. 

Η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές
Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος

Πηγή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.