Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΕΚΑΜ απέναντι από τους Γκρίζους Λύκους στα σύνορα – Δεν υποχωρεί η Ελλάδα (BINTEO)


ΕΚΤΑΚΤΟ!ΕΚΑΜ απέναντι από τους Γκρίζους Λύκους στα σύνορα – Δεν υποχωρεί η Ελλάδα (BINTEO)





Αποστέλλονται για να αντιμετωπίσουν τις αστυνομικές ειδικές δυνάμεις των Τούρκων...

Σε μήκος 30 χιλιομέτρων, κυρίως στην περιοχή Πέταλο Εβρου, θα εκτείνεται ο νέος φράχτης στην ελληνοτουρκική μεθόριο που θα κατασκευάσει η ΕΛ.ΑΣ, με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι ορδές παράνομων «μεταναστών» που στέλνει η Τουρκία.

Το κόστος του εν λόγω νέου φράκτη υπολογίζεται σε 10-15 εκατ. ευρώ και το σχετικό ποσό αναμένεται να καταβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα αποστέλλονται στην περιοχή νέες ομάδες των ΕΚΑΜ ως «απάντηση» στην αποστολή από πλευράς του καθεστώτος Ερντογάν 1000 Γκρίζων Λύκων, προκειμένου να βοηθήσουν τους τουρκόφωνους εισβολείς να «σπάσουν» τα Ελληνικά σύνορα.

Διμοιρίες της ΥΑΤ από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αναχώρησαν επίσης για τα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για  4-6 διμοιρίες, που αναμένεται να προστεθούν στις υπάρχουσες 10 που υπάρχουν στο σημείο.


Δείτε τους ΕΚΑΜΙΤΕΣ εν δράσει:

Πηγή




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.