Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΛΛΑ...ΙΣΧΥΕΙ....;;;ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ...''Αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ σας ΚΡΥΒΟΥΝ για το νέο κορωνοϊό....Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ στις 29/3ου/2020 ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ τα πάντα....!!Η κινητοποίησή σας η συνδρομή σας και τα αντανακλαστικά σας ζήτημα ζωής και θανάτου....Εμείς θα σταθούμε περισσότερο από ποτέ δίπλα σας''....!!


ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΛΛΑ...ΙΣΧΥΕΙ....;;;ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ...''Αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ σας ΚΡΥΒΟΥΝ για το νέο κορωνοϊό....Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ στις 29/3ου/2020  ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ τα πάντα....!!Η κινητοποίησή σας η συνδρομή σας και τα αντανακλαστικά σας ζήτημα ζωής και θανάτου....Εμείς θα σταθούμε περισσότερο από ποτέ δίπλα σας''....!!








Δεν είναι τυχαίο που , έστω και καθυστερημένα , όλοι μας λένε ξαφνικά πως να περιθάλπουμε έναν ασθενή από το νέο κορονοΙό μέσα στο σπίτι μας .
Ο αριθμός των διασωληνωμένων αυξάνεται ανησυχητικά ( χθες 25/3ου είχαμε 53 ) και θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να γεμίσουν όλες οι διαθέσιμες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να χρησιμοποιηθούν όλοι οι αναπνευστήρες .
Ο πραγματικός αγώνας – ζωής και θανάτου – είναι αυτός . Να έχουμε πάντα διαθέσιμους αναπνευστήρες . Όλα τ άλλα νούμερα είναι σχετικά και η αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί «στην κόψη του ξυραφιού». Δε μας άκουσαν στις 28 Φεβρουαρίου όταν προτρέπαμε να ληφθούν τότε , αυτά που λαμβάνονται τώρα .
Όταν θα συμβεί αυτός ο κορεσμός – θα συμβεί εάν δούμε στις 29/3ου ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 οι διασωληνωμένοι να ξεπερνούν τους 110 – θα συμβούν πολλά πράγματα , που δε θέλουμε τώρα να περιγράψουμε.
Εάν οι διασωληνωμένοι τότε έχουν ξεπεράσει τους 110 σημαίνει ότι ο Ρυθμός αύξησης αυτών που θα χρειάζονται ΜΕΘ , πιο γρήγορα – από το ρυθμό δημιουργίας νέων ΜΕΘ – θα καλύψει όλες τις διαθέσιμες μονάδες , το σύστημα υγείας δε θα μπορεί να τους δεχτεί και θα προκληθεί αυτό που φαντάζεστε .
Μέχρι τότε , διώξτε φόβο και ανησυχία λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και έχοντας έτοιμο το δικό σας πανέξυπνο οδηγό επιβίωσης .
Εμείς , θα σταθούμε περισσότερο από ποτέ δίπλα σας. ΑΥΤΟΙ έχουν εξασφαλίσει ήδη τη δική τους ΜΕΘ .
Αυτή είναι η αποστολή μας !
Υ.γ.1 Παρακαλούνται θερμά , όσοι αναρτούν άρθρα και αναφορές μας να «κλειδώσουν» το δικό τους δίκτυο συνεργασιών με φιλικά sites και ΜΜΕ , κ.ο.κ . Ο λόγος αντιληπτός , το σχέδιο έκτακτης ανάγκης ( Α.V ) που έχουμε εκπονήσει θα πρέπει να γνωστοποιηθεί παντού για να «εγκριθεί» η εφαρμογή του .Η κινητοποίησή σας , η συνδρομή σας , και τα αντανακλαστικά σας , ζήτημα ζωής και θανάτου.
Υγ.2 Μη ξεχνάτε αυτά που σας γνωρίσαμε στις 22 Φεβρουαρίου με τίτλο « Ενεργοποιήθηκε η 5η φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται .Πιστέψτε το και ζήστε το »
Να είστε έτοιμοι !
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.