Ticker

10/recent/ticker-posts

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΤΩΡΑ...ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 21χρονος ΝΕΑΡΟΣ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσσαλονίκης....που πήγε να αθληθεί στο Σέιχ Σου και δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών...


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΤΩΡΑ...ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ  21χρονος ΝΕΑΡΟΣ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσσαλονίκης....που πήγε να αθληθεί στο Σέιχ Σου και δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών...







Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 21χρονος που πήγε στο Σέιχ Σου για να αθληθεί και δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών.
Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης, ένας διερχόμενος πατέρας με το γιο του έσωσαν τη ζωή του νεαρού την ώρα που τον κατασπάραζαν 10 σκυλιά.
O νεαρός- πάντα κατά την καταγγελία- έχει μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος με τραύμα στο λαιμό στο Ιπποκράτειο Θεσσσαλονίκης.
Μόλις πριν από λίγες ώρες, ένας ηλικιωμένος πέθανε έπειτα από επίθεση αδέσποτων.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.