Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΚΟΛΑΦΟΣ...!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ 18 ΜΗΝΩΝ...!!Είστε προετοιμασμένοι για το εθνικό κλείσιμο που συμβαίνει τώρα να διαρκέσει για 18 μήνες....;;;Σύμφωνα με το έγγραφο ΚΑΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ...ΙΣΧΥΕΙ...η πανδημία των κοροναϊών «θα διαρκέσει 18 μήνες ή και περισσότερο»…Φυσικά υπάρχουν ήδη ελλείψεις ορισμένων φαρμάκων και πολλών βασικών καταναλωτικών προϊόντων....Με τη βοήθεια του Θεού θα το περάσουμε κι αυτό....


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΚΟΛΑΦΟΣ...!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ 18 ΜΗΝΩΝ...!!Είστε προετοιμασμένοι για το εθνικό κλείσιμο που συμβαίνει τώρα να διαρκέσει για 18 μήνες....;;;Σύμφωνα με το έγγραφο ΚΑΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ...ΙΣΧΥΕΙ...η πανδημία των κοροναϊών «θα διαρκέσει 18 μήνες ή και περισσότερο»…Φυσικά υπάρχουν ήδη ελλείψεις ορισμένων φαρμάκων και πολλών βασικών καταναλωτικών προϊόντων....Με τη βοήθεια του Θεού θα το περάσουμε κι αυτό....











Είστε προετοιμασμένοι για το εθνικό κλείσιμο που συμβαίνει τώρα να διαρκέσει για τους επόμενους 18 μήνες; Μπορεί να μην πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αλλά προφανώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Ένα κυβερνητικό σχέδιο 100 σελίδων με την ένδειξη «Μόνο για επίσημη χρήση // μη διανομή ή δημοσίευση στο κοινό» αποκτήθηκε από τους New York Times και ζωγραφίζει μια πολύ ζοφερή εικόνα για το τι έρχεται.

Αν οι προβολές σε αυτό το έγγραφο βρίσκονται κοντά σε ακριβείς, μεγάλος αριθμός Αμερικανών θα πεθάνει, η οικονομία των Η.Π.Α. θα υποχωρήσει πλήρως και θα δούμε εκτεταμένες πολιτικές αναταραχές. Ας προσευχηθούμε, λοιπόν, ότι οι εκτιμήσεις σε αυτό το κυβερνητικό σχέδιο αποδεικνύονται νεκρές.

Σύμφωνα με το έγγραφο, αυτή η πανδημία των κοροναϊών «θα διαρκέσει 18 μήνες ή και περισσότερο» …
Ένα σχέδιο ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κοροναϊού προειδοποίησε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής την περασμένη εβδομάδα ότι μια πανδημία «θα διαρκέσει 18 μήνες ή και περισσότερο» και θα μπορούσε να περιλαμβάνει «πολλαπλά κύματα», με αποτέλεσμα εκτεταμένες ελλείψεις που θα έπλητταν τους καταναλωτές και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης του έθνους.

Το σχέδιο 100 σελίδων, που χρονολογείται την Παρασκευή, την ίδια μέρα ο Πρόεδρος Trump κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, περιέγραψε μια ζοφερή πρόγνωση για την εξάπλωση του ιού και περιέγραψε μια απάντηση που θα ενεργοποιούσε τις υπηρεσίες σε ολόκληρη την κυβέρνηση και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει ειδικές προεδρικές εξουσίες για να κινητοποιήσει του ιδιωτικού τομέα.

Δεν μπορoύμε ούτε να φανταστούμε πώς θα φαινόταν η χώρα μας αν οι σημερινές συνθήκες τεντωθούν στα μέσα του 2021. Ως έθνος, δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να το χειριστούμε. Το έγγραφο προβλέπει επίσης ότι θα υπάρξουν «κρίσιμες ελλείψεις» …
«Μπορεί να εμφανιστούν ελλείψεις προϊόντων, επηρεάζοντας την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και άλλα στοιχεία κρίσιμης υποδομής», προειδοποίησε το σχέδιο. «Αυτό περιλαμβάνει δυνητικά κρίσιμες ελλείψεις διαγνωστικών, ιατρικών προμηθειών (συμπεριλαμβανομένων των ΜΑΠ και φαρμακευτικών προϊόντων) και στελέχωσης σε ορισμένες περιοχές». P.P.E. αναφέρεται σε εξοπλισμό ατομικής προστασίας.
Φυσικά υπάρχουν ήδη ελλείψεις ορισμένων φαρμάκων και πολλών βασικών καταναλωτικών προϊόντων όπως το χαρτί υγείας. Δυστυχώς, τα πράγματα θα μπορούσαν σύντομα να χειροτερέψουν.

Εν τω μεταξύ, η συνολική οικονομία συνεχίζει να καταρρέει με εντυπωσιακό ρυθμό. Ένας πρώην οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου Trump μας προειδοποιεί τώρα ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα μπορούσε να χάσει έως και ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας μόνο αυτό το μήνα …
Ο Kevin Hassett, ο οποίος υπήρξε κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Trump μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να αποβάλει μόνο ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας μόνο τον Μάρτιο λόγω απολύσεων και προσλήψεων που σχετίζονται με τους κοροναϊούς.

«Αν έχετε κανονική διακοπή εργασίας και η μίσθωση απλά σταματά,» είπε ο κ. Hassett, «θα έχετε τον χειρότερο αριθμό θέσεων εργασίας ποτέ».
Αλλά αν αυτή η πανδημία συνεχίσει να κλιμακώνεται, ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας που χάνονται θα είναι απλώς μια σταγόνα στον κάδο. Στην πραγματικότητα, η Εθνική Ένωση Εστιατορίων προβάλλει τώρα ότι η βιομηχανία τους θα χάσει «μεταξύ πέντε και επτά εκατομμυρίων θέσεων εργασίας» …
Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων προβλέπει ότι η άνευ προηγουμένου σφαγή μόλις αρχίζει μόλις την Τετάρτη γράφοντας μια επιστολή προς τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο, αναφέροντας ότι εκτιμάται ότι τα 225 δισεκατομμύρια δολάρια θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών, προκαλώντας έτσι την απώλεια μεταξύ πέντε και επτά εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Θυμηθείτε, αυτό είναι μόνο μια βιομηχανία. Η λιανική βιομηχανία είναι επίσης εντελώς κατεστραμμένη επίσης, και μόλις μάθαμε ότι ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης των εμπορικών κέντρων στις Ηνωμένες Πολιτείες τους κλείνει όλα κάτω …
Η Simon Property Group, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης εμπορικών κέντρων στο έθνος, κλείνει όλα τα εμπορικά κέντρα και τις ιδιότητες λιανικής πώλησης λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.
Τα κλεισίματα ξεκινούν στις 7 μ.μ. τοπική ώρα την Τετάρτη και οι τερματισμοί αναμένεται να λήξουν στις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στην Indianapolis.

Φυσικά, δεν θα ανοίξουν με την πρόθεσή τους στις 29 Μαρτίου εάν η πανδημία αυτή εξακολουθήσει να επιδεινώνεται.
Μέχρι στιγμής, το COVID-19 έχει σκοτώσει λιγότερους από 200 Αμερικανούς. Εάν η κοινωνία μας είναι αυτή που διαταράσσεται τώρα, τι θα είναι τα πράγματα αν ο φόρος θανάτου γίνει 1.000 φορές μεγαλύτερος;
Η οικονομία ήταν εξαιρετικά ευάλωτη και τώρα γίνεται όλο και πιο προφανής σε όλους. Σίγουρα δεν πήρε πάρα πολύ μια ώθηση για να σκάσει όλες τις φυσαλίδες και να στείλει σε όλους σε έναν σοβαρό πανικό, και τώρα η οικονομία καταρρέει σε έναν ρυθμό που είναι εντελώς εκπληκτική.

Σύμφωνα με την NBC News, οι κρατικές ιστοσελίδες ανεργίας σε ολόκληρη τη χώρα καταρρέουν επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι ξαφνικά υποβάλλουν αίτηση για παροχές ανεργίας …
Οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς paycheck εξαιτίας της αυξανόμενης πανδημίας των κοροναϊών στις Ηνωμένες Πολιτείες, αντιμετωπίζουν τώρα και άλλες καταστροφές – κρατικές ιστοσελίδες ανεργίας που συντρίβονται λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας.

Από το Όρεγκον στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, οι υπάλληλοι και οι χρήστες του Twitter έχουν επισημάνει το πρόβλημα μετά το μαζικό κλείσιμο εστιατορίων, καταστημάτων λιανικής πώλησης και άλλων επιχειρήσεων, ως μέρος της προσπάθειας για επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού.

Αύριο το πρωί οι περισσότεροι Αμερικανοί θα ξυπνήσουν υποθέτοντας ότι η δουλειά τους είναι ασφαλής. Αλλά τώρα ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων αφήνεται χωρίς προειδοποίηση. Ακολουθεί ένα παράδειγμα …
Η Eileen Hanley ολοκλήρωσε το Σαββατοκύριακο και έτοιμο για την επόμενη εβδομάδα την Κυριακή το βράδυ, όταν ένα e-mail εμφανίστηκε στα εισερχόμενά της με τη γραμμή θέματος «COVID-19 αβεβαιότητα». Ήταν από το αφεντικό της στο μικρό δικηγορικό γραφείο του Μανχάταν όπου εργάστηκε μερικής απασχόλησης ως receptionist.

Ελπίζουμε να αισθάνεστε καλά αυτή τη στιγμή «, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ξεκίνησε και έπειτα κόπηκε στην καταδίωξη: Η επιχείρηση έχασε έσοδα εξαιτίας της επιδημίας και θα έπρεπε να εξαλείψει» διάφορες θέσεις «, συμπεριλαμβανομένων των δικών της» αποτελεσματικά αμέσως.»

Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν. Τα πράγματα ήταν σκληρά κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά ήταν στην πραγματικότητα μια εποχή που η χώρα προσανατολίστηκε και εργάστηκε πολύ σκληρά για να νικήσει τον εχθρό.
Αλλά τώρα η οικονομική δραστηριότητα σε ολόκληρη την Αμερική έχει φτάσει σε ένα σφύριγμα. Στην πραγματικότητα, μόλις μάθαμε ότι οι τρεις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες έκλεισαν όλα τα αμερικανικά εργοστάσιά τους …

Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες του Ντιτρόιτ σκοπεύουν να κλείσουν προσωρινά όλα τα εργοστάσια των Η.Π.Α. καθώς οι σκουπίδια του κοροναϊού σαρώνουν τη χώρα.
Οι εταιρείες υποκλίθηκαν σε πίεση από τους ηγέτες των συνδικάτων και τους υπαλλήλους που ζήτησαν προστασία από την πανδημία που έχει εξαπλωθεί σε περισσότερους από 212.000 ανθρώπους σε σχεδόν όλες τις χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ως έθνος, θα επιβίωναν όλοι σε ένα κλείσιμο 30 ημερών. Αλλά αν η ζωή δεν επανέλθει στο φυσιολογικό για «18 μήνες», θα δούμε μια κοινωνική κατάρρευση των επικών αναλογιών.
Αυτή την εβδομάδα, ο επενδυτής Bill Ackman δήλωσε στο CNBC ότι «έρχεται η κόλαση» και προειδοποίησε ότι εάν δεν τερματιστεί ταυτόχρονα ολόκληρη η χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα «η Αμερική θα τελειώσει όπως την ξέρουμε» …

«Αυτό που φοβίζει τον αμερικανικό λαό και την εταιρική Αμερική είναι τώρα η σταδιακή ανάπτυξη», δήλωσε ο Ackman στον Scott Wapner στην «Ημερήσια Έκθεση» την Τετάρτη. «Πρέπει να το κλείσουμε τώρα … Αυτή είναι η μόνη απάντηση.»
«Η Αμερική θα τελειώσει όπως το ξέρουμε, εκτός και αν χρησιμοποιήσουμε αυτήν την επιλογή», είπε. Ο Ackman πρόσθεσε ότι αν ο Τραμπ σώζει τη χώρα από τον κοροναϊό, θα επανεκλεγεί το Νοέμβριο.

Αν ολόκληρος ο κόσμος κλείσει για 30 ημέρες, αυτή η πανδημία θα τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο. Εάν αποκλειστούν μόνο οι Η.Π.Α., είναι αναπόφευκτο ότι ο ιός θα συνεχίσει να επιστρέφει στη χώρα καθώς η πανδημία συνεχίζει να εξανεμίζεται σε άλλα μέρη του πλανήτη.
Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε ολόκληρο τον κόσμο να συμφωνήσουν να κλείσουν ταυτόχρονα για 30 ημέρες.

Πιθανόν θα έρθει κάτι που θα σκάσει όλες τις φυσαλίδες και θα προκαλέσει μια τρομακτική οικονομική κατάρρευση.
Τώρα είναι πάνω μας, αλλά τώρα δεν είναι καιρός για φόβο. Με τη βοήθεια του Θεού, θα περάσουμε από αυτό.
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.