Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ αλλά και ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός για 14 ημέρες....ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ αλλά και ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός για 14 ημέρες....ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ








Την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη αλλά και ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός για 14 ημέρες όσων μπαίνουν στην Ελλάδα αποφάσισε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής κυβερνητική επρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Παράλληλα αποφασίστηκε:
– η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου
– η αναστολή για δύο εβδομάδες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ
Ωστόσο, η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι. Θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.
Τους δημοσιογράφους ενημερώνει η κυρία Πελώνη καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκετα σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό  η σύζυγός του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.