Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ....!!ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ :1453!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ....!!ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ :1453!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









Με το συμβολικό νούμερο 1453, που θυμίζει την χρονολογία της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στους Οθωμανούς, οι Τούρκοι έχουν ονομάσει τον κωδικό επιχείρησης παρακολούθησης των ελληνοτουρκικών συνόρων του Έβρου με τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα, Bayraktar TB2.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νομάρχης Αδριανούπολης, Ekrem Canalp, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ajansı, έχουν αναλάβει υπηρεσία τα μη επανδρωμένο τουρκικής παραγωγής ιπτάμενα Bayraktar TB2, που θα εποπτεύουν κάθε κίνηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και θα καταγράφουν τις κινήσεις της ελληνικής πλευράς εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, καθώς και τις κινήσεις του ελληνικού στρατού στην περιοχή. Έτσι θα δείξουμε την δύναμη της Τουρκιάς, τόνισε ο νομάρχης Αδριανούπολης.

Τελικά οι Τούρκοι το φυσούν και δεν κρυώνει ότι το μεγάλο σχέδιο να ρίξουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρό απέτυχε οικτρά στην αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς να κρατήσει όρθια τα σύνορα και συνέχεια σοφίζονται διάφορα κόλπα για να δείξουν ότι δεν το βάζουν κάτω.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.