Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:''ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ'' !!Με... άγριες διαθέσεις ΘΑ μπει στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ ο Μάρτης...!!Αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού.ΧΑΡΤΕΣ-(videos)


Καιρός:''ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ'' !!Με... άγριες διαθέσεις ΘΑ μπει στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ ο Μάρτης...!!Αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού.ΧΑΡΤΕΣ-(videos)









Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει στην Ελλάδα ο Μάρτης, ως προς τα καιρικά φαινόμενα, αφού από την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού.
Σύμφωνα και με τα μεσημεριανά προγνωστικά δεδομένα της Πέμπτης, ο καιρός θα αρχίσει να επιδεινώνεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά, ενώ θα ακολουθήσει το πέρασμα από διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά και μέχρι τις 8 Μαρτίου ο καιρός θα είναι άστατος, ενώ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
Δείτε στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη την κίνηση των βαρομετρικών χαμηλών πάνω απ' τον ελλαδικό χώρο μέχρι τις 13 Μαρτίου. 
Σε σχέση με την θερμοκρασία, θα δείτε στον ακόλουθο χάρτη την κίνηση των αερίων μαζών πάνω απ' την Ελλάδα, όπου είναι εμφανής η επανεμφάνιση των μπλε αποχρώσεων που υποδηλώνουν πτώση θερμοκρασίας.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.