Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο τελευταίος «χορός»ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ....;;;;;...ΡΩΣΙΚΟ T-72 εναντίον τουρκικού ACV-15.....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο τελευταίος «χορός»ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ....;;;;;...ΡΩΣΙΚΟ T-72 εναντίον τουρκικού ACV-15.....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ









Ένα drone καταγράφει από ψηλά τη στιγμή που δύο «συμμαχικά» τεθωρακισμένα, ένα τουρκικό ACV-15 και ένα ρωσικό T-72, βρίσκονται αντιμέτωπα.
Το βίντεο με διάρκεια ενός λεπτού δείχνει τον «θανάσιμο χορό» του τεθωρακισμένου οχήματος ACV-15 που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την τουρκική εταιρία FNSS Savunma Sistemleri για χάρη του συριακού αντικυβερνητικού στρατού και τη δεξαμενή δεύτερης γενιάς T-72 της Ρωσίας, που παρέχει υποστήριξη στο στρατό του Άσαντ.
Το ACV-15 είνια απόγονος του αμερικανικού Advanced Infantry Fighting Vehicle, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στον αμερικανικό μεταφορέα προσωπικού M113A1.
Από την άλλη, ένα από τα ευρέως παραγόμενα τεθωρακισμένα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που η συριακή κυβέρνηση τα εισάγει για πάνω από 30 χρόνια, το Τ-72, είναι ο πρωταγωνιστής και της τωρινής σύγκρουσης σε επιχειρησιακό επίπεδο.
Κι αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια του πολέμου στη Συρία, έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδανικό για τους δρόμους των συριακών πόλεων, λόγω του ότι είναι σχετικά ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό με μεγάλη ικανότητα ελιγμών.
συρία
Τα δύο τεθωρακισμένα βρέθηκαν αντιμέτωπα στο πεδίο της μάχης με το βίντεο να καθηλώνει:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.