Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ.....!!ΡΩΣΙΚΟ μαχητικό κυνήγησε τουρκικό F-16 στην Συρία...!!Σύμφωνα με το aviapro το ρωσικό μαχητικό ήταν έτοιμο να ρίξει πύραυλο κατά του τουρκικού μαχητικού....ΚΑΙ...Ο Τούρκος πιλότος αναγκάστηκε τελικά να αποσυρθεί...!!


ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ.....!!ΡΩΣΙΚΟ μαχητικό κυνήγησε τουρκικό F-16 στην Συρία...!!Σύμφωνα με το aviapro  το ρωσικό μαχητικό ήταν έτοιμο να ρίξει πύραυλο κατά του τουρκικού μαχητικού....ΚΑΙ...Ο Τούρκος πιλότος αναγκάστηκε τελικά να αποσυρθεί...!!









Νέο επεισόδιο είχαμε ανέμεσα σε Ρωσία και Τουρκία – Σύμφωνα με Αραβικά, Κινεζικά και Ρωσικά ΜΜΕ, ένα μαχητικό Su-35 παρεμπόδισε τουρκικό F-16 στα όρια της βόρειας Συρίας, αναφέρει το Κινεζικό SOHU.
Tο τουρκικό F-16 είτε προσπαθούσε να συνοδέψει από αέρος τις επίγειες δυνάμεις στη βόρεια Συρία, είτε σκόπευαν να πλήξουν τον Συριακό Στρατό που έκαναν προέλαση προς το Ιντλίμπ και το Χαλέπι.
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Sohu, μόλις το τουρκικό F-16 κατευθύνθηκε προς τα σύνορα, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία χωρίς καθυστέρηση απογείωσε ένα Su-35 από την αεροπορική βάση Hmeimim.
“Το Ρωσικό Su-35 στην πραγματικότητα μπλόκαρε την είσοδο του Τουρκικού F-16 στον Συριακό εναέριο χώρο, αποτρέποντας το πέρασμά του από τα σύνορα. Ο Τούρκος πιλότος αναγκάστηκε τελικά να αποσυρθεί», προσθέτει το άρθρο.
Όπως επισημαίνει το Almasdarnews, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, αλλά ούτε το Ρωσικού, ούτε το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας σχολίασαν την πληροφορία.
Mάλιστα σύμφωνα με το aviapro, το ρωσικό μαχητικό ήταν έτοιμο να ρίξει πύραυλο κατά του τουρκικού μαχητικού.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.