Ticker

10/recent/ticker-posts

Συναγερμός σε ολόκληρο χωριό:Οι αρχές έχουν αναστατωθεί...!!Ζητείται ΑΜΕΣΑ η εκκένωσή του....!![ΦΩΤΟ]


Συναγερμός σε ολόκληρο χωριό:Οι αρχές έχουν αναστατωθεί...!!Ζητείται ΑΜΕΣΑ η εκκένωσή του....!![ΦΩΤΟ]










Λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να μην θρηνήσουν νέα θύματα…
Να εγκαταλείψουν το χωριό τους τουλάχιστον για μια δεκαετία ίσως ζητηθεί σε κατοίκους ενός ελβετικού χωριού στους πρόποδες των Άλπεων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, στο χωριό Mitholz, 35 μίλια νότια της Βέρνης, ο στρατός έχει βρει θαμμένα εκρηκτικά από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Λόγω των εκκριτικών αυτών που είναι θαμμένα στην πλαγιά το 1947 είχε σημειωθεί μια ισχυρή έκρηξη που σκότωσε 9 πολίτες.
Τα επόμενα χρόνια ο κίνδυνος μιας ακόμα έκρηξης υποτιμήθηκε. Μετά όμως από νεότερα ευρήματα οι αρχές έχουν αναστατωθεί και προωθούν το σενάριο της εγκατάλειψης του χωριού μέχρις ότου καθαρίσουν την περιοχή από τα εκρηκτικά.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.