Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΛΗΘΕΙΑ...;;;ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό.Ο Αρμαγεδδών είναι κοντά !!Είναι ΤΩΡΑ η ώρα να φύγεις από τις πόλεις!Ο μόνος τρόπος για να σωθείς από την καταστροφή είναι να φύγεις από τις πόλεις.Η Βίβλος σου το λέει αυτό.Μην παγιδευτείτε στην πόλη.[ΒΙΝΤΕΟ]


ΑΛΗΘΕΙΑ...;;;ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό.Ο Αρμαγεδδών είναι κοντά !!Είναι ΤΩΡΑ η ώρα να φύγεις από τις πόλεις!Ο μόνος τρόπος για να σωθείς από την καταστροφή είναι να φύγεις από τις πόλεις.Η Βίβλος σου το λέει αυτό.Μην παγιδευτείτε στην πόλη.[ΒΙΝΤΕΟ]









Το συγκλονιστικό βίντεο της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης και η κρίση του χρέους των 66 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο δανειολήπτης είναι ο υπάλληλος του δανειστή και ένας από τους πρωταρχικούς τρόπους με τους οποίους η ελίτ κρατάει τον υπόλοιπο μας υποκείμενο είναι μέσω του ορυχείου του δημοσίου χρέους των 66 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει συσσωρευτεί.

Αυτά τα 66 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι πλέον σχεδόν διπλάσια από τα τέλη του 2007. Κάθε μέρα, τα οφέλη της εργασίας μας θα εμπλουτίσουν κάποιον άλλο. Ένα μέρος των φόρων που αφαιρούνται από το paycheck σας χρησιμοποιείται για να πληρώσει τους τόκους για το δημόσιο χρέος. Ένα μέρος των κερδών που κάνει η εταιρεία σας πιθανότατα πηγαίνει στην εξυπηρέτηση κάποιας μορφής επιχειρηματικού χρέους. Και οι περισσότεροι Αμερικανοί κάνουν συνεχώς πληρωμές για τις υποθήκες τους.
Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό το βουνό χρέους ποτέ και ένα από τα κεντρικά θέματα του καναλιού YouTube του Epic Economist είναι ότι όλο αυτό το χρέος θα καταστρέψει τελικά την κοινωνία μας με μια φρικτή συντριβή στην αγορά μετοχών και οικονομική κατάρρευση. Σε όλο τον κόσμο, οι εμπειρογνώμονες ακούστηκαν με ανησυχία ότι το υπερβολικά υψηλό χρέος θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη κρίση χρέους και παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι, φυσικά, ο πραγματικός βασιλιάς του χρέους σε απόλυτους όρους δολαρίου. Οι ενοποιημένες υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης αναφέρθηκαν ως περίπου 21 τρισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2018. Με το χρέος των ΗΠΑ τόσο μεγάλο, θα ήταν εύκολο να υποθέσουμε πού θα δοθεί η ευθύνη μετά από μια μεγάλη οικονομική κατάρρευση.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέτει το παγκόσμιο ΑΕΠ για το 2017 σε περίπου 80 τρισεκατομμύρια δολάρια. Και τα κορυφαία 10 έθνη αντιπροσώπευαν περίπου τα δύο τρίτα του αριθμού αυτού του ΑΕΠ. Μπορούμε να γράψουμε για το δημόσιο χρέος του κόσμου κοντά σε 100 τρισεκατομμύρια δολάρια πολύ νωρίτερα από ό, τι μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Ο μόνος τρόπος για να σωθείς από την καταστροφή είναι να φύγεις από τις πόλεις. Η Βίβλος σου το λέει αυτό. Μην παγιδευτείτε στην πόλη.
Μετακινηθείτε  στην  ενδοχώρα, πάρτε ένα στρέμμα ή δύο, φυτέψτε έναν μεγάλο κήπο (είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε) φυτέψτε μερικά μούρα (που είναι εύκολο να αναπτυχθούν) και φυσικά μερικά οπωροφόρα δέντρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πηγάδι. Αρκετά πόσιμο νερό βρύσης.
Εξετάζοντας τις παρελθούσες ανησυχίες που έχουν μολύνει την πληθυσμιακή πολιτική σε πολιτικό επίπεδο, είναι όλο και πιο προφανές ότι η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του πολιτισμού θα απαιτήσει όχι μόνο την εξισορρόπηση των ανθρώπινων αριθμών όπως προβλέπεται κατά το επόμενο μισό αιώνα, αλλά μια κολοσσιαία μείωση του πληθυσμού και της κατανάλωσης.
Έχει γίνει όλο και πιο εμφανές κατά το τελευταίο μισό αιώνα ότι υπάρχει μια αυξανόμενη ένταση μεταξύ δύο φαινομενικά ασυμβίβαστων τάσεων. Από τη μια πλευρά, οι μετριοπαθείς έως τις συντηρητικές δημογραφικές προβλέψεις δείχνουν ότι οι παγκόσμιοι ανθρώπινοι αριθμοί θα φτάσουν σχεδόν σίγουρα στα 9 δισεκατομμύρια, ίσως περισσότερο, στα μέσα του 21ου αιώνα. Από την άλλη, οι συνετές και ολοένα και πιο αξιόπιστες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι η μακροπρόθεσμα βιώσιμη ανθρωπογενής ικανότητα της Γης, σε ό, τι μπορεί να οριστεί ως ένα «επαρκές» για «μέτρια άνετο» βιοτικό επίπεδο, δεν μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη από 2 έως 3 δισεκατομμύρια. Μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερη, ιδιαίτερα αν ο κανονικός τρόπος ζωής (επίπεδο κατανάλωσης)που επιδιώκεται  οπουδήποτε είναι κοντά σε εκείνο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ως επακόλουθο αυτού του σύγχρονου «μαλθουσιανού διλήμματος», είναι καιρός να σκεφτούμε τολμηρά για το μεσαίο μέλλον και να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις που υπερβαίνουν την απλή επιβράδυνση ή την παύση της ανάπτυξης του παγκόσμιου πληθυσμού. Το ανθρώπινο είδος πρέπει να αναπτύξει και να εφαρμόσει γρήγορα ένα καλά σχεδιασμένο, σαφώς αρθρωμένο, ευέλικτο, δίκαιο και συντονισμένο σε διεθνές επίπεδο πρόγραμμα που εστιάζεται στην επίτευξη μιας πολύ σημαντικής μείωσης του αριθμού των ανθρώπων τους επόμενους δύο ή περισσότερους αιώνες. Αυτή η προσπάθεια θα απαιτήσει πιθανότατα μια παγκόσμια συρρίκνωση του πληθυσμού τουλάχιστον δύο τρίτων στα τρία τέταρτα, από μια πιθανή κορυφή του 21ου αιώνα στην περιοχή των 9-10 δις σε ένα μελλοντικό (23ο αι. «Που δεν υπερβαίνει τα 2 έως 3 δισεκατομμύρια.

Προφανώς, μια δημογραφική αλλαγή αυτού του μεγέθους θα απαιτήσει έναν μεγάλο επαναπροσανατολισμό της ανθρώπινης σκέψης, αξιών, προσδοκιών και τρόπων ζωής. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα είναι επιτυχές. Αλλά αν η ανθρωπότητα αποτύχει σε αυτή την προσπάθεια, η φύση σχεδόν σίγουρα θα επιβάλει μια ακόμη σκληρότερη πραγματικότητα. Ως ασκούμενος φυσικός ανθρωπολόγος και ανθρώπινος εξελικτικός βιολόγος, ανησυχώ για το γεγονός ότι αυτή η ταχέως μεταστατική (αλλά ακόμη εν μέρει κρυμμένη) δημογραφική και περιβαλλοντική κρίση θα μπορούσε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη εξελικτική / οικολογική «συμφόρηση» που αντιμετωπίζει το είδος μας.
Αν και η ανάγκη για μείωση του πληθυσμού είναι αμφιλεγόμενη, μπορεί να εξεταστεί επιστημονικά. Η υπόθεση μπορεί να είναι ψευδεπίγραφος εάν μπορεί να αποδειχθεί σαφώς ότι οι τρέχουσες εκτιμήσεις του παγκόσμιου μεγέθους του πληθυσμού κατά τα επόμενα μερικά εκατοντάδες χρόνια δεν θα υπερβούν τις προβλέψεις μας για τις τρέχουσες και μελλοντικές βέλτιστες μεταφορικές ικανότητες. Ωστόσο, η υπόθεση θα επιβεβαιωθεί εάν το μελλοντικό παγκόσμιο μέγεθος πληθυσμού εξακολουθεί να υπερβαίνει τις εκτιμήσεις μεταφορικής ικανότητας με σημαντικό περιθώριο. Ακόμη και αν η εκτίμηση της βέλτιστης φέρουσας ικανότητας 2 έως 3 δισεκατομμυρίων αποδειχθεί ότι είναι μακριά από έναν παράγοντα δύο, επιτυγχάνοντας ένα βέλτιστο παγκόσμιο πληθυσμό από 4 έως 6 δισεκατομμύρια, θα απαιτούσε ακόμη μια πολύ σημαντική μείωση από τα προβλεπόμενα 9 δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια για τα μέσα του αιώνα.
Η ελίτ έχει από καιρό θεωρήσει τον αυξανόμενο πληθυσμό σαν απειλή για την κυριαρχία τους. Συνειδητοποίησαν ότι τελικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναπόφευκτα θα τους ανατρέψει και θα τους απομακρύνει από την εξουσία. Αφορά ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη, της οποίας η νοημοσύνη και η ικανότητα οργάνωσης τις καθιστά τη μεγαλύτερη απειλή. Κατά συνέπεια, η ελίτ σχεδιάζει να καταστρέψει τη μεσαία τάξη και να κάνει το κοινό εξίσου φτωχό και έτσι ανίκανο να επαναστατήσει. Όπως γράφτηκε στο Guidestones της Γεωργίας, θέλουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό μόλις 500 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι 6 + δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν τον επόμενο αιώνα.
Προκειμένου να επιτευχθεί παγκόσμια διακυβέρνηση, είναι επιτακτικό να συγχωνευθεί ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός σε ένα νέο σύστημα όπου ο οικονομικός έλεγχος παραμένει και συγκεντρώνεται σε ιδιωτικά χέρια και ο κοινωνικός έλεγχος βασίζεται στον κολεκτιβισμό. Όπως διαπιστώθηκε από μια έρευνα του Κογκρέσου που επικεφαλής του είναι ο γερουσιαστής Norman Dodd, στα μεγάλα θεμέλια της δεκαετίας του 1960, αυτός ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους κύριους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν τα θεμέλια.

Σχεδιασμός πολλών γενεών.

Η εξέλιξη της κοινωνίας δεν είναι κάτι που η ελίτ μπορεί να αφήσει στην τύχη, δεδομένου ότι η κοινωνία θα μπορούσε να εξελιχθεί με χιλιάδες διαφορετικούς και απρόβλεπτους τρόπους. Αν τους επέτρεπαν ποτέ να χάσουν τον έλεγχο και την κυριαρχία τους πάνω μας. Για να συνεχίσουν τη θέση τους σαν  κυρίαρχη μειονότητα, προγραμματίζουν δεκαετίες και ακόμη και αιώνες εκ των προτέρων.

Είμαστε τόσο ελεύθεροι όσο πιστεύουμε ότι είμαστε. Είμαστε σε άρνηση, δεν βλέπουμε τα σημάδια που κοιτάζουν άμεσα σε εμάς, κρατώντας το μυαλό μας απενεργοποιημένο και απασχολημένο με όλες τις καθημερινές υποθέσεις της καθημερινότητας. Εάν θέλετε να μάθετε την αλήθεια και να ξυπνήσετε, είναι πολύ αργά, αφαιρώντας τα μάτια σας και τραβώντας το κεφάλι σας από την άμμο θα δείξει μόνο ότι η πραγματικότητα είναι ήδη εδώ και πολύ ξεκάθαρη.
Υπάρχουν περίπου 600 φυλακές στο στρατόπεδο FEMA Camp σε όλη τη χώρα (και πιο κυριολεκτικά αναδύονται εν μία νυκτί). Είναι επανδρωμένα, αλλά δεν περιέχουν κρατούμενους. Ποιός θα είναι ο εθνικός πανικός στο σημείο εκκίνησης για την έναρξη λειτουργίας αυτών των εγκαταστάσεων;

Τα στρατόπεδα FEMA είναι μια περιορισμένη περιοχή και περιβάλλεται από φρουρούς πλήρους απασχόλησης, που περιβάλλεται από μίλια περιφράξεων με τα κορυφαία σημεία να κατευθύνονται όλα προς τα μέσα. Υπάρχει σιδηροδρομική γραμμή που εκτείνεται στην περίμετρο αυτού του φράχτη σε όλα τα Camps. Οι αποβάθρες φόρτωσης διαθέτουν επίσης αρκετά σιδηροδρομικά βαγόνια με αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί στο Όρεγκον και είναι εξοπλισμένα με αγκύλια.

Οι περισσότερες κατασκηνώσεις FEMA θα μπορούσαν εύκολα να χωρέσουν 100.000 άτομα.

https://www.prepperfortress.com/david-icke-armageddon-near-now-time-leave-cities-300-million-will-die-civilization-collapse/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PREPPER FORTRESS: Corfiatiko.blogspot.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.